Отговори
# 105
  • Пловдив
Това е снимката му за паспорт  Laughing

А тук е с Катенока  Joy

Ох, тази е хубава, но е голяяяма  Crazy
http://image.com.com/tv/images/processed/super/84/cc/28479.jpg

# 106
Момичета  Hug
Ще го разкъсаме, горкичкия  Joy

# 107
Май по-осмапена тема досега не сме имали.
А ето ги с партнера

# 108
  • Пловдив
Прекалявам, но съм услужлива  Laughing

# 109
оуууу, чуден,  чуден  Flutter
Браво, Ханче, чудни ги намери  Mr. Green

# 110
  • Бургас
Чета ви и се смея с глас сега Joy Joy Joy
Ханна, много ми харесва "разконсперирващата" ме снимка.
Обаче нямам време да се занимавам с вас, сега му приготвям "валентинки" за празника Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 111
Ханна, как може да качиш снимката от гейската серия??? И аз я мерна, ама се въздържах.

Катенок, гледай картичката да стигне за този Св. Валентин, че нали се разбрахме, че броено от другия вторник още 6 месеца живот му остават.

Луси, дърпай сезоните и си в клуба на зомбираните.

# 112
  • Пловдив
Гаде, ти се въздържа, а аз не се сдържах Simple Smile
А и нали имаше един момент, където някаква психоложка твърдеше, че не им върви във връзките, защото са влюбени един в друг  Crazy

Момичета, да говорим за бебета, че ще ни баннат  Rolling Eyes

Моето спи. Отчетох се  Laughing

# 113
Гаде, ти се въздържа, а аз не се сдържах Simple Smile
А и нали имаше един момент, където някаква психоложка твърдеше, че не им върви във връзките, защото са влюбени един в друг  Crazy

Тя му докара и кошмари с тези простотии, на тоя пич....
А после каква се оказа тя...  Whistling

Моето шета из хола и бяга от кака си...
  Laughing

# 114
  • Бургас
Моето от двайсет минути стои в кошарата уж да спи, а всъщност си шета нещо, хили се от време на време Crazy
Докато писах тя се кротна, отивам да я завия.

Гаде, защо така усърдно ми натякваш прискърбните вести Sad
Каквото и да ми говориш - аз съм на втори сезон, четвърта серия...и си ми е хубаво Crazy

# 115

Ех, да му имам кошмарите. То ако е така, да си призная искам да отскачам често в кошмарите му.

Гаде, защо така усърдно ми натякваш прискърбните вести Sad

Е как защо, защото съм Гад.

Ханна, и какво викаш за бебетата?

# 116

Ех, да му имам кошмарите. То ако е така, да си призная искам да отскачам често в кошмарите му.

Абе, Вале, ако си мъж едва ли ще искаш, ама айде....  Sick
Аз отивам да го храня мойто, че ми дъвче дрехата...
  Joy

# 117
  • Троян
 LaughingОпределено ме разсмяхте с тези доктори и фантазии Mr. Green
Моето дете от 9ч. си спи.
Аз започнах да казвам на роднините,засега първо на мойте,а скоро и на мъжовите.До седмица най-много всички ще знаят,че и аз не мога да трая.Добре че сте вие тук че да могада споделя с някой Hug

# 118
  • София
Абе хора какви са тези хубави мъже- аз пак нещо пропуснах. Някой ще ме светне ли newsm78

Иначе - фен съм на Мадона ,ама няма да ходя на концерта. Бях веднъж на такъв и едва не ме смачкаха  ooooh!- така че оттогава само отдалече гледам.

Лека нощ,че Сияна пак не иска да спи и вика - кака!
И на всичкото отгоре става винаги в 3 часа да си играем- ако не искам вика ,докато  събуди всички. Не ме питайте как ходя на работа- през цялото време сънувам Crazy

# 119
Хахахаха, ще ме убиете от смях.  Joy За коя сериал става дума, че нещо май пропуснах?

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВООБЕБИЛИ СЕ! (В американската тема също заваля от бебета и сега се чудим да не е заразно  Thinking)

Мерси за мненията за млякото. Аз всъщност давам вече всякакво, но само като част от някакво ядене - напр. крем супа. Но се чудех дали трябва всеки ден да давам нещо млечно, като част от диетата, или мога да пропускам щом кърмя.

Лъжица много иска да ползва, но трабва да е нещо по-гъсто, за да стане работатата.  hahaha Обаче с вилицата му е много по-интересно, разбира се по-голяма част от времето аз забучвам нещата, но щом е на виличката за него значи че непременно трябва да се изяде.  hahaha От няколко седмици неимоверно увеличи количеството изядена храна, не мога да преценя колко точно изяжда, но е в пъти повече от преди. Съответно започна да прави и по-големи паузи нощем, може би към 6-7ч на денонощие, освен ако не му се припичка по някое време, тогава пак се събужда.

Общи условия

Активация на акаунт