Отговори
# 120
  • Бургас
Гаде, защо така усърдно ми натякваш прискърбните вести Sad
Е как защо, защото съм Гад.
Не си Гад, ти си една нормална жена, и ревнуваш Mr. Green
Просто ми завиждаш, че Крисчън се е снимал с моя крак, а не с твоя Whistling

Ксения между другото заспа, даже се е завила самичка Heart Eyes

Atti, juju1 тази вечер споменахме на няколко пъти единия д-р от Nip/Tuck

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 23:45 от katenok

# 121

Просто ми завиждаш, че Крисчън се е снимал с моя крак, а не с твоя Whistling

Кракът може да е твой, но ръката е моята, а главата е на Шрек, затова не е на снимката. Но това е, пластичната хирургия е много непред. Крисчън може каквото иска да си сглоби.

# 122
  • Бургас
Поправям се, Гадинка си ти, наистина Heart Eyes

# 123
И какво толкова му харесвате на д-р Трой
да беше

или този
Heart Eyes

и е по темата ...има и бебе Joy Joy

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 00:09 от Духче

# 124
  • тук и сега
Как се размечтах и аз за ново бебе.

Някой по-горе беше попитал за храненето със сребърна лъжичка - и на мен ми е любопитно, чела съм и преди, но не ми стана ясно защо.

Като заприказвахте за филми - и аз съм се вманиачила в "отчаяните съпруги" и по цяла нощ само тях гледам. Rolling Eyes

Лека и спокойна нощ на мами и дечица.

# 125
  • Бургас
Добро утро!
Щях да черпя с кафенце, но се въздържах заради мацките "в положение" Wink
Днес се събудих с болно гърло и съм доста отпаднала. Кофти ooooh!
Дано не е вирусно и не заразя никой вкъщи  Tired

# 126
Миааааааа, смешно ти е на теб... ама аз като видях колажа и се втресох; "Олеле, сватята май беше тая с дневника...  newsm43 " Луда работа, много се притесних и си викам, абе аз да питам, може да съм се объркала. И Фили чевръсто оправда всичките ми страхове. Реших, че ще пусна тема - "Как да подразним свекървата?", че да събера малко помощен материал за щерката....    smile3547 Оплаках си детето напразно обаче! Сега като прочетох, че си зарязала воденето на дневника.... спокойна съм. Но пък се притесних от канибалстването на тез деца... Или ще се изядат или нас ще нападнат.... дано греша и нападат трети лица. То ние ще сме от хрисими по-хрисими, че шубето е голям страх, ама знае ли човек... та хайде пак под стола да треперя  newsm43
Уф, излях си терзанията...
Пък аз тоз дофтор не го харесвам, който иска да си го взима, аз няма да се бъркам  bowuu (колко съм добричка)
За Пипиния Емо.... ми не се вълнува от малки моми... но мен ме хареса, защото знам номера като за големи каки - хвърлям сняг и съм забавна  bowuu мдаааа
А бременеенето, че е заразно - спор няма! Аз се заразих от желанието на една моя дружка, която само за това говореше... Ей ме сега с дете на 1 годинка и искам второ, а тя още не е забременяла  Crazy
Ууууу пак се улях в писане. Хайде лек и спорен ден.
  Blush Само още нещо - какво купихте на половинчовците за празника? Че нещо съм в творческа дупка и нищо не ми ражда главата... мисля си само за Плей Стейшън... че да не ми виси на компа  Embarassed Ама се тормозя от мисълта - да не се зариби още повече?...

# 127
Ха, добър ден!
не ми се отварят допълнителните емотикони исках да видя дали има черно коте, ама на нещът....
Вейхавей изкарай пак някоя рима от задния джоб(хихихи)много сте забавни в комплект с Гадината и Тедсана
айде да ви попрочета сега, че да съм адекватна
о, видях къде е проблема  perko fiuuuuuu е, няма черна котка!

# 128
Добро утро!
Ееех, какво толкова му харесвате, аз не си падам по такива типове. WinkВиж Д-р Рос е друго нещо. Blush
Ей, порастнаха ви децата и вие дай филми да гледаме, и аз се поразпасах, откакто Мърко заспива рано съм 6, имам време за всичко, даже и да лежа пред телевизора.
За Бенджамин Бътън, ами хубав е , само дето е дългичък, не знам защо американците правят всички такива драми по 3 часа, това ли е стандарта за Оскар? Confused
Иначе аз сега съм си дръпнала Changeling, някой ме подсети от тук, бях забравила за него, преди го нямаше  с хубаво качество и после изключих.

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 13:06 от Ewito

# 129
  • до една звездичка
Момичета, искам да питам тези от вас, които дават Фризо 3. Еднакво добре ли се приема от малките? Стела, странно защо, не го харесва и не иска да го пие... Confused

И нещо забавно, което чух преди малко по "Часът на мама". Из отговорите на деца, запитани дали знаят "Какво е любов?". Та, Любов е, когато мама сготви пиле и даде най-голямото парче на татко... Laughing Така че, за утрешния празник да сте подготвени... Laughing

# 130
гледам, добре сте се забавлявали снощи Laughing
ама нещо не е по моя вкус този доктор, така че няма да ви се меся Wink
това да не е т.нар на бг сериал "клъцни срежи"? аз не си падам по сериали, а и не виждам кога. ако имам време предпочитам да си полегна с книжка, сега започнах новата на Людмила Филипова, съвсем в началото съм ама е доста странна, май не съм чела досега такъв тип книга.

ирчик, купи му компютър Wink

Алекс, и на седалките не се седи на такъв концерт, всички са прави. просто гледаш по отвисоко, а докато чакаш да почне може да си поседиш. аз не смятам да ходя, но принципно бих предпочела на седалките, ама аз всъщност само на рок концерти съм ходила, където има сериозна опасност да те асимилират в някое пого... преди няколко години не бих си и помислила да си взема билет за седалките, ама на металика бяхме там и хич не ми липсваше тарапаната долу Simple Smile май годинките си казват думата... така че ти най-добре си знаеш в настроение за какъв тип концертно изживяване си Simple Smile а и цената може би е от значение - дали 100 или 200...
аз ако беше по-ефтинко можеше да намина да видя кака мадоня, ама нещо много ми се струва, като не съм фен. ша чакам ацдц да решат да отскочат Grinning

по темата за децата - вече си имаме хвърлени играчки в тоалетната чиния Laughing

# 131
Добро утро!

Нито един от горепльоснатите мЪжове не е мой тип Simple Smile
Даже и тия, дето Духовната е сложила.
Ама то аз сега никого не харесвам, така или иначе, циклична съм Rolling Eyes
По този повод, като бях младо момиче имах много болезнен цикъл, с повръщане, лежане 2 дена на легло...
После като родих Преси всичко се оправи, забравих що е болка.
Сега след Дарена пак, такива мъки по време на ову, че пия нош-па чак.Имам и ПСМ Rolling Eyes
Да взема да раждам 3тото, че да се оправям пак.

Като заведох тази сутрин Преси на ясла видях в неговата група едно като Дарена, новичко.
То пък като ме видя така се разплака, че на мен сърцето ми се скъса.
Сигурно хората са принудени да работят и то за това е там толкова малко Confused
На тази възраст децата имат нужда да са с майките си Cry

Новото е, че от няколко дена момичето си казва името.
Ама не Ени, както ние с таткой й казваме, а Нени, както брат й я нарича Grinning

# 132
Dega  Joy как ме разсмя сутрешно  Hug Ние тамън пиле решихме да сготвим за празника  hahaha
Ей, браво на Дарена, как си е научила името  Hug

Моя хубостник като се събуди през нощта в 12.30 и откара до 4ч  ooooh! Добре поне, че си лежи кротко, най много да реши да се катери по нас или да става. Ако и ревеше, не знам как щях да издържа  Tired И сега ми е е едно заспало, леко нервно  Confused

# 133
  • Пловдив
Добро утро!

Лейди ФиЛ, вземи да родиш трето, че да се оправиш  Grinning  Heart Eyes

Иначе за Троя - аз също не си падам по такива мачовци, ама имайки предвид какъв гадняр го играе във филма, понякога много ме кефи  Crazy Е, имаме нужда понякога от лоши момчета  Blush
Аз по принцип си падам по некрасиви мъже  Simple Smile Или много слаби, или много дебели, или някакви тихи и скромни, аутсайдери, самотници ...   Laughing

Пипи като каза за хвърлените играчки в тоалетната - и моята хвърля - слагам капака, но тя го вдига ... Сега нали любимото е да си разхожда двете обувки в ръцете и все си мисля, че и тях ще вадя от ВЦто  ooooh!

Браво на Ени, че си знае името  Hug

# 134
  • Бургас
Като заведох тази сутрин Преси на ясла видях в неговата група едно като Дарена, новичко.
То пък като ме видя така се разплака, че на мен сърцето ми се скъса.
Сигурно хората са принудени да работят и то за това е там толкова малко Confused
На тази възраст децата имат нужда да са с майките си Cry
...или татковците Peace
Браво на Нени  Heart Eyes, батко и е авторитет голям, явно!
Ксюша скоро няма да си каже името, така си мисля аз Thinking, много сложно...Ксю, Ксюша, Ксения newsm78
P.S. А, тоз дет го играе Троя, да не е гей? Снощи попаднах на много подозрителни снимки #Crazy и спрях с Валентинките...

Общи условия

Активация на акаунт