Отговори
# 135
Не съм в час с клюките много.... мернах нЕкви мъжове само....

Покрай последния пост на Фили, се сетих за моите племенници: Ники като малък си викаше Наньо, а сестра му Теди (1г 8м. им е разликата) като проговори, и тя започна да си вика Наньо и говореше в мъжки род за себе си. Напр. "Наньо спал". Много бяха сладки Heart Eyes И Нени много сладко ми звучи Heart Eyes
Моя Боби пък си казваше Боте, та ние и до сега така си му викаме - Ботето.

Дега, и аз пиле ще готвя  Wink (хи-хи)

Ханна, еее..., аутсайдери и самотници...., бива ли така ...  Laughing

# 136
  • София
ханна кой тип от изброените е Савата?
Ние мислим да излазнем някъде утре,няма да готвя.
Светльо като малък си казваше Етьо и хоратакойто не го познават си мислеха че се казва Петьо Simple Smile

# 137
  • Пловдив
Зимна, Слънчи, много сладко това с имената  Heart Eyes
Моята Миша как ли ще си казва името  Rolling Eyes  Heart Eyes

Относно моя Сава - ами той по случайност не е некрасив  Laughing иначе си е особняяяяккк  Crazy
Вече толкова години сме заедно и все откривам по нещо ново, в смисъл - в нещата, които прави, които го вълнуват ... някаква меланхолична романтика има в него, трудно забележима от други хора .. нз как да ви го обясня  Crazy  Simple Smile А че е тих и скромен - така е  Laughing

# 138
Нели пък си казва Нннеи Laughing

И нали наближава любовен празник, сте се отдали на разглеждане и обсъждане на едни мъже Crazy Я се стягайте, и почвайте да печете пилета Mr. Green
Аз си падам по Майкъл Дъглас, такива лоши физиономии ми харесват, е може би годинките са му повече , но ми е готин Mr. Green

# 139
Здравейте мили мами  Hug
Малкия заспа по никое време, че днес стана по-рано от обичайното и влязох да видя какво правите. Иначе не ме оставя на РС-то - натиска по клавиатурата, бута лаптота...
Първо да честитя на новите ни смели мами бремелинки - Луси, Албенчето и Dimito. Браво на вас. А от Теди много скоро очакваме хубави вести

Ние сме в отбора на последните непроходили сами - обикаля по стаите придържайки се по стените, стои прав без да се държи никъде, но досега да е направил 2 пъти по 2 крачки сам. Предпочита да лази  Joy Но когато тогава - няма за къде да бързаме Wink
Все още се кърмим, но съм на път да го отбивам. От един месец сме само на вечерно кърмене. Проблемът е, че не иска да пие от шише или може би АМ не му харесва (давам NAN2) - май ще вечеря кисело мляко с бисквити, че да яде от лъжичка. Прясно мляко още не съм дала - вие домашно ли купувате или...?
Лейди Фил - Браво на малката Нени  Grinning Иван показва как правят разни животни (куче, мечка, кокошка, крава, конче), че е на 1 годинка, колко голям ще порасне, пляска си като направи нещо, казва мама, тате, баба и деде, обръща се като си чуе името, но още не го казва  Laughing
И почти не си играе с играчки - имам едни чехли, с които си играе откакто пролази и не са му омръзнали. Иначе му дай да натиска копчетата на пералнята и на миялната и да ги пуска, да пуска печката и сушилнята, да яде гумата на пералнята и да все вътре и да седи на пианото - е там може с часове да си натиска клавишите - голяма страст.
Аз се връщам на работа от 04 март  Sad Моето царство с малкия е към края и гледам да му се радвам всяка минута. После ще прехвърля майчинството на свекърва ми.
Тези дни очаквам да стана леля и съм много развълнувана...
Стига съм писала, че стана дълго. До скоро  Hug

# 140
Исках да питам, мед смятате ли да давате скоро?
Четох един постинг на Косе Босе, казва, че след годинката е ок newsm78 Вие какво мислите по въпроса?

# 141
  • на плажа
 Браво на дечицата, които могат да си казват имената. Мирослав смята, че се казва Миши или Шуши и само на това се обръща  Joy.
 Някой питаше за сребърните лъжички - по принцип е добре децата да се хранят със сребърни прибори, защото среброто е антибактериално, но поради липса на сребърна лъжичка Мирчо си папка с метална ( то и колко и яде, де, но това е друга тема).
 И ние казваме как прави Баба Меца и Жабата, но нищо друго.
 Усмивкеее, къде си? Имаш ли координати на добра фризьорка в района на Кършияка или Гагарин, че утре ще идваме в Пловдив и ще се възползвам да оставя Мирчо на мама за час-два?[/color]

# 142
Момичета, искам да питам тези от вас, които дават Фризо 3. Еднакво добре ли се приема от малките? Стела, странно защо, не го харесва и не иска да го пие... Confused
................

Няма проблем , пие си го по 180 мл. минимум половин час след супата. Peace

# 143
  • Троян
Да ви поптам само,забелязах че на прощъпулниците все топкате крачето на детето в питката,това задължително ли е,че утре мисля да направим на Маги?

# 144
Здравейте и от мен!
Чета за мъже се коментира, аз от актьорите харесвам Тузара (от "Секса и града"), то и аз като Ханна не си падам по красавци.
Има ли някое дете което още нищо не говори, защото моят Кристиян, си говори само негови бебешки работи и току каже баба или тата, не иска друго да казва, вече взех да се притеснявам. За сметка на това с двигателната способност е много добре, ходи, отваря врати, шкафове, чекмеджета, а последнат му страст да си играе с плъзгащите се врати на гардероба. Играе си с конструктора, учи се да строи, товари и разтоварва един самосвал с кубчета, реди рингсове и много обича да "чете" книжки.
Гърне ползваме от както се е научил да сяда, за сега нямам проблем със сядането на гърне.
Хубав ден от мен на всички

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 12:33 от Милла

# 145
Здравейте майчета на януарчета!Радвам се да се присъединя към вас!Най-малката ми дъщеря е на 21.01 2008 година!Казва се Калина!Покрай каките нейните неволи почти не се забелязват,но пък си е най-голямата глезанка на мама и тати! WinkВече проходи и яде почти всичко от пюре до домашно приготвена супа!Незнам още как да ви се представя ,затова очаквам ако нещо още ви интересува да питате!Ще гледам да ви чета,за да мога да ви опозная горе долеу и ще пиша ,от време на време!Радвам се че ви намерих!  bouquet
Мила и ние почти нищо не говорим,но това е нормално според мен,не се притеснявай,за сега "бебшките им глупости" са достатъчно,на гърне и ние седим,но и в памперса ходи...това също не е странно,има време....А шкафовете са трудни за опазване,вече и като ходи.... Laughing

# 146
милла, не се притеснявай! Емо не говори нищо, но въобще не ми е хрумнало да се притеснявам. той дрънка непрекъснато де, ама на емовски Grinning казва само "ааайди" смислено. иначе всичко разбира, но не желае да прави "номера" - животни, годинки... такива работи - не.
преди малко намерих един мой чоеап в коша с мръсните му дрехи и понеже ече не мога да знам кое е чисто и кое мръсно (той непрекъснато подрежда дрехите) го помирисах, чист беше,и си го прибрах. след малко го гледам, намерил отнякъде друг мой чорап и го мирише Laughing добре че и той беше чист Simple Smile

искам да запитам мамите с по-големи дечица - когато малкото има празник, примерно рд, подарявате ли и на по-голямото нещо?ние като бяхме малки със сестра ми беше така, и двете имахме подаръци за рд на всяка от нас.

Пикасо, добре дошла!

# 147
  • В сънния Люлин, прибулен...
Здравейте, мами!
И аз се чудя какво се коментира утрешния 14-и, пък днес е петък, тринайсети
На мен или много ми върви, или хич. Имам едно страхотно падане на такава дата.
А за "Клъцни, срежи"...

Не ми се иска да следя и този развой,
че в скоро време ще получа сериозен побой
или пък Той ще ке отскубне от брачния хомот
с четливо написана молба за развод

Ама като гледам д-р Трой, и на мен не ми е тип. Ханна, и аз такива мъже харесвам като теб, да не сме от една кръвна група?

И от мен приветствия за picaso и малката Калина, добре дошла, добре заварила!. Като начало можеш напр. да напишеш мерките й при раждане, на 6 м. и годинка, за да бъде вписана на първа страница

# 148
picaso, добре дошла! Hug
Моите адмирации за това, че си майка на 3 дечица! Hug
А, ама те май са и породени всички? Shocked

Кате, извини несъобразителността ми Hug
Разбира се, че и татковците, но понеже по-рядко се случва и не го отбелязах.
По този повод, таткото ви е пич! Grinning

Ето, нашият татко е в командировка 2 дена и децата един през друг питат за него, всеки по свой начин.Дарена само ходи до една негова снимка я прегръща, а Преси я успокоява, че той скоро ще се върне Laughing

Момчешките майки да не се кахърят, моят син проговори към 2г смислено, все още говори смешно и не всеки му разбира.

Пипи, да, подарявам, нещо малко, но го правя, защото гледат с такива очакващи очики, че...Особено по-голямото.

# 149

.....искам да запитам мамите с по-големи дечица - когато малкото има празник, примерно рд, подарявате ли и на по-голямото нещо?ние като бяхме малки със сестра ми беше така, и двете имахме подаръци за рд на всяка от нас.

Задължително...  Peace
Пикасо, добре дошла...

Общи условия

Активация на акаунт