Отговори
# 150
  • В сънния Люлин, прибулен...
Лийди Фил, абе татковци... Митко на всички и за всичко вика "мама", що не дойде да ми каже на мен "тати"...
Мама си е мама. Точка.

Пипи, и аз така знам, че всички получават подаръци. В случая на Джуличка на майка героиня, не знам...

Моето момче вече не си ще млякото. Пийва по 100 мл и после става тежко, едни кандърми, или прави голяма пауза. А пък се изхвърлихме и купихме от МЕТРО седем кутии (NAN Junior 1+) точно след като го въведох напълно и още не беше ясно ще го пие ли. И сега мисля дали да пробвам с друга марка и да пускам за продан НАН

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 13:32 от veihaivei

# 151
Пипи, ние не подаряваме на всички, понеже ще се разорим Wink Правила съм го, когато първите две деца бяха малки, и то защото са с 2 години разлика и се стараех Боби да не страда случайно, като гледа как Биби получава подаръци по някакъв повод. После някак си от само себе си се разделихме с тази практика. Сега всеки уважава празника на другия, дори му подготвя изненада. Но, докато са малки, мисля, че е удачно да се подарява на всички Wink

За приказването, Беа по-рано като че ли повече приказваше и повтаряше, а в последно време нещо е зациклила на бао-бао (браво-браво) и някакви нечленоразделни изрази, нейни си newsm78 Иначе, и Боби, като представител на мъжкия пол, проговори на 2 години. До тогава мълчеше и сочеше с пръстче, придружено с въпроса "Ъъъъ?" Laughing

picaso, добре дошла Hug Радвам се, че ставаме повече тридетните майки!  bouquet

# 152
Фил, явно наистина им липсват татковците на бебоците. Не помня дали писах за реакцията на Лео като се върна баща му от 10 дневна командировка – беше неописуемо. Това малко човече ме изуми !

Хайде пак да обменим по колко пъти и какви количества даваме на децата. Четох днес малко и май се оказва че малко го храня Лео и нищо чудно за това да се буди през нощта да суче още. Косе Босе (чието мнение аз ценя и се доверявам) дава препоръки на различни школи за нашата възраст – 3 пъти на ден + 2 междинни или 4 пъти основни + 1 междинно.

Вие как давате и по колко? То колкото изяде де, ама примерно Ханна Миша на колко я спира 

# 153
Я, да се изкажа пак и излизам по задачи....

Нивеа, ето го нашият режим:

6.30-  7.00 - 180 мл АМ
9.30-10.30 сън
10.30 - попара или кус-кус (около 220 мл) с много сирене
11.00-12.30 - разходка
13.30 - супата и второто от кухнята без хляб (общо към 330 мл  Embarassed)
14.00-15.30 сън
16.30 - каша или кисел с прясно мляко (200 мл) плюс плод (50 гр)
17.00-18.00 втора разходка (принудителна Confused - за взимане на Боби от училище)
19.30 - 180 мл АМ (отскоро редувам с кисело мляко с бебешки бишкоти или бебешки йогурт)
20.00 - 6.00 - сън

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 14:41 от Зимна приказка ♥

# 154
Здравейте отново ,

и аз да се изкажа  по темата актьорите  .Любимия ми е Ричърд Гиър и никой не може да го измести за сега  Peace  А скоро не съм теглила филми защото последния път като гледах така 13 серии " Бягство от затвора " докато не го изгледах не мирясах .Накрая какво стана - нито сготвила , детето само си играе ( ама беше по-малка и слушаше Embarassed), всичко наопаки и главата ме цепеше  ooooh! Май по- добре да си чакам по тв .

Нивея , храненията са ни 4 основни и 1-2 междинни със някакъв плод . Вечер пие АМ преди да заспи  150-180 мл. ( все още си го търси )

Мойта Теди сутринта разпъваше дивана .Намерила там каишката ,хванала я дърпа ли дърпа .Ако не беше килима щеше сигурно да го разтегне  #Crazy

А сега вече е излкючила и телефона  ooooh!

Хайде чао за сега !

# 155
  • до една звездичка
Nivea:), ето и нашия режим на хранене:

-.- 09:30 - попара също с много сирене, жълтък 2 пъти седмично (около 250-300 гр.)
 -.- 14:00 - второто от кухнята (обикновено го яде наполовина) + плод за десерт (има-няма 200 гр.Simple Smile)
 -.- 18:00 - третото от кухнята
 -.- 21:30 - 220 АМ

# 156
  • Пловдив
По въпроса с говоренето - Миша много говори. Говори и на сън  Crazy Сутринта като се събуди и ако няма биба в устата, още не отворила очи и започва да тартанясва  Laughing Общо взето продължава да е на китайски, тук-таме ми се причуват някои български думи - куче, котенцето, баба ти  Crazy , мама ти  Crazy още .. горе-долу тези са по-новите.
Взима четката за коса, отива пред огледалото, прикляква и се "сресва", издава одобрителни звуци и се усмихва (харева се  Flutter ).
Като вземе куклата започва да я гушка и си променя гласа - говори тъничко, гальовно, пак бърбори на бебешки. Слага я в количката и я вози.
Обича да "чете" книжки, да ги яде, да рита топка ... обичайните неща.

Режим -
6.30 - АМ (210, 180 ... колкото и направя го изпива)
става в 7-7.30
9.30 - закуска (кус-кус, попара, каши, овесени ядки, кисело мляко с бисквити) пълна купа, незнам колко грама .. над 200 със сигурност
10.30 - сън
13.30 - супа и второ от кухнята без хляб (около 250гр)
14.30 - сън
като се събуди - ябълка, банан, мандарини, киви ...
17 - крем
За вечеря понякога и давам нещо, понякога не, защото искам да си изпива млякото вечер, а тя си ляга рано и няма време за вечеря
20 - АМ и сън моментално

# 157
Добрютро.
Да ви кажа, че и Гого си казва името, с подобаваща физиономия, която изисква незабавна целувка.

А за Трой - както каза Ханна, харесвам го в сериала, защото е Гад, като мен  Mr. Green. Иначе, като заговорихме за грозници, естествено, че моят любим актьор, и то не само сред грозниците, а като цяло е Шон Пен. Харесвам и Леонардо ди Каприо, защото прилича на мъжа ми.

Пикасо, добре дошла при нас. Не сме луди всеки ден, като вчера, спокойно.

Аз пък тази нощ спах, или по-точно не спах при каката. Често пишка, чудя се може ли от настинка ... защото не я боли корем.

# 158
  • Пловдив
Ооо, Гаде, поздравления за вкуса ти към Шон Пен  Hug Хайде за мен тогава остава Никълъс Кейдж  Flutter
Също харесвам Васо Гюров, защото прилича на мъж ми  Laughing

# 159
Чудя се що на мен не ми идва отвътре днес да напиша нещо за някой мъжки в тази така мъжка тема Rolling Eyes
Пък по природа любовчийка го раздавам Blush

# 160
Здравейте

Нашия режим е:
9.30 -10.00 попара/макарони със сирене/кисело мляко с бисквитка
13.00 - 13.30 местна или постна манджа,около250 г,аз си му готвя,като 2-3 пъти през седмицата в постното слагам жълтък
14.00-16.00 сън
17.00 кремче/от готовите пюрета с йогурт или извара/грис/бебешки йогурт
20.30-21.00 250 мл АМ или кисело мляко с бисквити ( квася му го )
23.00-9.00 сън
Между храненията му давам плод - ябълка,банан,киви

От няколко дни Илия е станал много лош.Ако не му дам нещо,което иска почва да се тръшка,да ме хапе или направо почва да ме бие през ръцете или да щипе.

Пикасо,добре дошла.

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 15:46 от Стелли

# 161
  • Бургас
Като по-млада харесвах Шон Пен и Джон Малкович Mr. Green
Сега си падам по Скарлет Йохансон  Embarassed

Пикасо добре дошла!!! Вече ще си имаме три тридетни мами!
Но с три момиченца - си първата Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 15:58 от katenok

# 162
Туй второто е от зодията, да знаеш Wink

# 163

Сега си падам по Скарлет Йохансон  Embarassed

Оп-паааа, преди малко с мъъъънички буквички споменахме нещо за ориентацията на Julian McMahon, а сега признания от този род .... имаме заподозрян.  smile3534
А за това, че ме нарече Гадина - недей така. Аз разбирам да съм ти казала, че умира от рак, да - имаш право, ама така, без нищо ... smile3532

Фили, направо ме изуми с мълчанието си по въпроса. Точно ти!

# 164
Пикасо - добре дошла  Hug И браво за смелоста за 3 дечица, че и породени  Hug
Кате - а така, и мацките да обсъдим  Mr. Green На мен любимец ми е Джъд Лоу, а от мацките Кейт Хъдсън  Mr. Green
Днес , петък 13 моя Стефан прави 1г и 3м, почерпете се Hug

Режима е следния:
9.00 - 9.30 - попара, филийка с кашкавал, кисело мляко с бисквити, с плод...
12.30 - 13 - второто от кухнята и плод
16.30 - 17 - кремчето от кухнята
19.30  -20 - супата от кунхята
И така, няма вече млекце, заспива си с биберона. Давам през деня млечни продукти  Peace

Общи условия

Активация на акаунт