Мама и тати са опиянени от обичта си към АПРИЛчета засмени

• 14 371
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
Софиянки , моля ви кажете ми къде в София може да се купи това колело:

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/4616
Ради,и аз и бях хвърлила око на тази триколка,но се отказах първо-заради парите и второ заради многото лоши отзиви.
Ако не си намериш тук,мога да ти съдействам за доставка от Англия.Има и други хубави модели ако решиш.Аз взех на Алекс на Mothercare за без пари направо. Peace

Късно е чадо мое.....вече я поръчах  Cry И сега си стискам палци да случа на качествен продукт. Цялата работа по покупката на това колело беше толкова спешна, защото моят син вече го е срам да седи в количка, приискало му се е нещо по-така пред мацките.....а мама и тати вече са  Tired да го носят на ръце по улиците.

Пепена, радвам се, че се кърмите. За Анишка също много се радвам , че пребориха първоначалните трудности и са на цицките  Hug

# 46
  • София
Ара, ти ли днеска беше във фотото без да се обадиш? Като излезе, момичето ми каза, че майка на едни от дечицата от календара е била?
Ами да Embarassed Ти там ли беше? Ще се изям от яд! Аз се поогледах, но не ми заприлича никой на теб (от снимките) и не те потърсих поимено... Embarassed Другия път обещавам!
Вчера оставих девойките за малко на татко им в офиса и имах 100 неща да свърша -
от фотото взех календар за една обидена пра-баба останала без Embarassed
от съседен на вас магазин взех страхотена стелаж за вино (половинката си поръчва Трифон-зарезански работи вместо Валентински...  Thinking хмммм
трябваше да отида и до моята работа, да подготвя почвата, че до септември не мисля да се връщам Laughing Пуснах мухата, не ме линчуваха, само споделиха че са заринати в работа Mr. Green

Стайл, мерси много! БГ варианта го открих, но ме притесни коментара отдолу, че нямало да се получи.... Ще помисля кой вариант ще е по сполучлив и ще ушия със сигурност тези дни. Само чакам половинката да каже, че е осигурил пълнежа
 Wink

Ели, в Египет се разходих вчера, Мерси!!!
  bouquet
Сега ще издиря и Дубайските на Смут - предварително благодаря и за тях!!!  bouquet

Лек ден на всички!

# 47
Ара, там бях но отзад на компютъра, така че, затова не си ме видяла. Нищо другия път. А магазинчето за вино и аксесоари до нас и ние го ползваме. Laughing
Пластелина - аз купих от Оридж центъра, нещо като пластелин, пише, паста, подходяща за деца над 2. В 3 кутийки е - оранжев, зелен и розов. Голяма игра пада. Даже и аз се заигравам. Grinning

# 48
  • Beyond the Frontiers
Ара, там бях но отзад на компютъра, така че, затова не си ме видяла. Нищо другия път. А магазинчето за вино и аксесоари до нас и ние го ползваме. Laughing
Пластелина - аз купих от Оридж центъра, нещо като пластелин, пише, паста, подходяща за деца над 2. В 3 кутийки е - оранжев, зелен и розов. Голяма игра пада. Даже и аз се заигравам. Grinning

А това не е ли всъщност моделин - разтваря се свода. Аз взех такова на племенницата ми /5години/ около 12-15 лв - 5 цвята, формички и т.н. newsm78

# 49
Не, не се разтваря във вода. Изглежда по абсолютно същия начин като домашния пластелин, но е цветно. Някаква испанска фирма е, но забравих колко струва, понеже взех и други неща но около 10 лева.

# 50
Здравейте

закуска- какво давате на децата, защото вече се чудя, тя иска само пастет , а мен много ме притснява тази храна, друго нищо не иска, дайте някава идея , не обича кашкавал, не обича сирене, не обича макарони ! Чудя се вече !

гърне - от вчера следобед сме без памперс вчера се напишка веднъж, и каза Дани мока, и до сега не се е напишквала, но все я питам, иначе за акото си казва повече от 3 месеца че има !

биберона - при нас май е мисия невъзможна ! Но ще трябва вече да се справямм, но с тия изпити и ако не спи незнам как ще уча !

Раде - какво ви струва тава страхтно преживяване, така ми се преиска и на мен, направо все това си мисля  Laughing

# 51
Клер ще ти пиша по-късно на  ЛС за това колко струва Дубай.

Да ви разкажа набързо за кърмаческите ни неволи. Моята любима помпа Авент беше като продължение на ръката ми през цялото пътуване. Тя вече е небезизвестна за всички гранични служби от Europe до Middle East. Бяхме така неблагоразумни да я сложим неразглобена в ръчния багаж. Лично видях на рентгена как това чудовище за гърди прилича на бойно оръжие от висок калибър.  #2gunfire Под високо напрежение и с треперещи ръце се наложи бързо да си отворим чантичката пред наежилите се служители. Но любимата ми част са техните физиономии, в момента в който виждаха , че се касае за млекоизтисквачка  #Crazy Следваше бурен смях в залата!   Joy....и глътка въздух...за тях. Това страшно ме развесели и реших и при втория полет да си я оставя така, да видим съгласувани ли са реакциите на служители от Варна, Виена и Дубай. Доволна съм и от трите служби как се грижат за безопасността на пътниците.   bouquet
Та така , моята помпа-терорист ми помагаше да си правя Клеопатрови вани + маска за лице всеки ден. По три пъти на ден дясната гърда придобиваше причудлива форма. Към 100-130 мл.стигаха да заеме отново базова позиция.
Когато се завърнах при изоставения кърмач, нещата не бяха толкова забавни. Човекът или се правеше или наистина бе забравил как става работата със сученето. Но не щеш ли, когато това човече заспа, насън неговия сукателен рефлекс проработи и ме хвана яд дето съм ревала крокодилски сълзи 5 ч.преди това. И сега щастливия happy end! Вече не си повдигаме блузката през половин час, а се кърмим само вечер като си легнем в мекичкото легълце и евентуално ако сънуваме кошмар и мама я домързи да се носим за успокоение.  Grinning

# 52
Смут искрено ти се радвам какво удоволствие ти носи кърменето и колко време се кърмите. Всъщност ще го чакаш сам да се откаже ли или ще предпочетеш да го отбиеш?

# 53
Смут искрено ти се радвам какво удоволствие ти носи кърменето и колко време се кърмите. Всъщност ще го чакаш сам да се откаже ли или ще предпочетеш да го отбиеш?

Да така е Поли, голямо удовлетворение ми носи.  Heart EyesНо за съжаление, напоследък не срещам много разбиране от близките ми, които междудругото се надяваха след пътуването да приключат нещата с кърменето. Cry Надявам се той сам да се откаже, отколкото аз да го отбивам, но искам този процес да стане толкова плавно, че и двамата да не усетим и да не ни е болезнено. Praynig

# 54
  • София
Смут, кърменето засяга вас двамата (тримата Heart Eyes с тати). Останалите - нямат думата. Решението е лично. Наслаждавайте се докато ви е приятно на двамата, когато единия е готов да се спре - тогава.
 Hug за кърмачето и кърмачката със страшното оръдие в чантата Wink
А за отказването - пожелавам ти да стане както при двете ми девойки: не съм си казвала "Ето това ще е последното кърмене", просто в един момент се сетих, че не съм пожелавана отодавна и се замислих "Всъщност кога беше последния път???"

Поли, другия път ще питам, няма да разчитам на сабствени разузнавателни средства Wink

Клер, за закуската редуваме кус-кус, овесени ядки, микс (ръж, просо, елда ечемик), царевичен грис - тези всичките със сирене и малко масло. Когато ме мързи или бързам - филия с крема, пастет, масло и филе, маслини. Понякога ако сме подготвени от предния ден - кифла и боза.
Яде сама закуската, и на финала е все по-чисто

# 55
Привет!

мариниHug  bouquet за усилието да ни направиш уютно местенце за писане!
Ели, не мога да се наема да ти дам съвет какъв фотоапарат да си вземеш, но тук www.dpreview.com може да прочетеш рецензии и съпоставки за различните видове камери. Мненията са обективни  Peace
Снимки не съм разглеждала още, че компютърът ни прави номера  Crazy но не се и съмнявам, че са страхотни!
Клер, за закуска редувам овесени ядки - със сирене и малко малсо или като мюсли само с прясно мляко и разни други ядки, филия с крема сирене, кашкавал или някакво филе...  И като Ара - понякога ако имам готовност от предния ден й предлагам кифла. През уикенда, когато на татко й му дойде музата, закусва палачинка /случва се рядко, но пък са най-вкусните палачинки  Heart Eyes / или ако съм направила малки банички хапва от тях. Разбира се има случаи, в които само ябълка може да я съблазни... И Виктория яде сама и доста чисто.

Не знам дали утре ще имам възможността да се включа затова искам да ви пожелая прекрасен 14-ти февруари - без значение дали ше празнувате Трифон Зарезан или Св. Валентин!  Hug   bouquet

Приятна вечер!

# 56
Smooth, моля те да споделиш мнението си за колелото на големия мъж, след като ви го доставят! Мисля, че е време и ние да подновим нашето и съм в процес на избиране! "Помпената" ви афера ме развесели! Laughing
Клер, закуската при нас включва, освен изброените преди мен варианти на филии, все още добрата стара попара, както и намачкани банан и бисквити "Закуска", заляти с прясно мляко! Това последното го яде и във вариант вместо бисквити едни канелени квадратчета на Nestle, Cini minies! Александър не харесва овесени ядки и кус-кус или аз не знам как да му ги направя вкусни! Confused

# 57
marini, в кускуса на Руми освен сирене и малко масло, слагам и лъжичка мед - само така го яде, докато Гергана не го харесва с мед и си го яде натурално......пробвай. Също така Руми го харесва и като мляко с ориз, т.е. вместо ориза, слагам кус-кус. Е, не че това е най-здравословната храна.......

У най най-любимата закуска си остават уикендите палачинките със сирене и мед, а през седмицата печените филийки с масло и мачкам по малко сирене отгоре им, но това основно за Руми. Гери напоследък изобщо не се храни - ако й дам филия с пастет, бръква и облизва 2-3 пъти и това й е яденето, вчера от козуначето изяде две залъчета и бях във възторг, а за целия днешен ден ръфна малко ябълка и преди малко домат........... ужас, но е цели 11 кг. и 88 см и никой не ми вярва, че не яде Simple Smile

smooth, много ме развесели, млечна атентаторка такава.... Дано имаш късмет като Ара. Аз го нямам. Каката ми става на 4 и ако вечер заспи с татко си без мляко, то тогава сутрин при събуждането си ми иска. Не знам как да процедирам, като татко й излиза много рано за работа и преградата между мен и нея я няма........., а за малката съм далече от идеята, че скоро ще се откаже, тя само от кърма живее от доста време насам

# 58
Здравейте,
Еми, освен от сега да ви пожелая виното да е горчиво, и много поводи за целувки да си намирате с любимите.....така де, утре може и да закаснея с пожеланията и вече да сте във висините от много любов. И това ви го пожелавам Simple Smile

Ара, защо се оплакваш, мъжът ти тачи нашият си празник. То другото е за през цялата година .....

Smooth невероятно изживяване сте имали....не само Дубай, но и емоциите по летищата  Joy

И на теб и на Ели
, голямо благодаря за хубавите разходки. Красоти, невероятни, сте заснели - напълниха  ми зажаднялата за разходки душа.

Ние пък точно на разходка забегнахме за 3 дена........Таткото беше на лагер, и ние се присламчихме последните 3. Обаче моите планове нещо не бяха добре премислени. Оказа се доста зор справянето с 2 малки чавета на непознато място, и голям студ навън, без възможност за много игра навън. Но все пак основният замисъл беше изпълнен, хи хи хи. Посетихме тропическа зоо.градина. Опитахме се и снимки да направим, но без голям успех, фотото се изпоти безобразно от влагата и топлината, и много ме е яд. Но пък Борис през целият път в колата (след като се наспа) повтаряше мумуни, кокодил,о - о - о - о (така говорят маймуните), папад (водопад) и т.н.
От утре ще ви следя по-изкъсо........вече сме с татко , което означава , че и мама може да има своята минутка от време на време

Пепена, АнишкаHug как са малките принцеси, освен че постоянно сучат и искат мама?  Party

Марини, темата е чудесна, с много настроение   bouquet

п.с. Ето ги и снимките, които успяхме да направим http://stefkaa.multiply.com/photos/album/35/Randers_Regnskov_Ran … ers_Tropical_Zoo_

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 08:39 от Алекси

# 59
Честит ден на виното и любовта(кой каквото празнува  Wink). Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт