Мама и тати са опиянени от обичта си към АПРИЛчета засмени

• 14 666
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
  • Попово
Приятно Натрифоняскване и Навалентинчване на всички   Heart Eyes Drunk
ОБИЧКАМ ВИ ВСИЧКИ  Hug

# 61
Честит празник мили момичета!

# 62
  • Чехия
Привет мами Честит Свети Валентин  Hug

Сега разглеждах един линк пуснат в шивашката тема...за мамите сръчковки неизмерим извор за идей ..ето го .

http://mi6ma6.blogspot.com/search/label/%D0%9D%D0%B0%D0%BF%D1%80 … BC?max-results=20

# 63
Честит празник, мили другарчета!

Днес сутринта с мъжа ми бяхме изключително приятно изненадани от големия ни син: в хола ни чакаше саморъчно изработена валентинска украса. Между двата стенни аплика виси гирлянд от цветни хартийки, украсен с огромни разноцветни сърчица; на масата е декорирана картичка с триизмерни розички и сърчица (която Васко е изработил с помощта на учителката по рисуване), а във всяка саксия с цвете е забодена метална пръчица с любовно послание. Личи си, че детето се е подготвяло отдавна и всичко е изработено собственоръчно с много фантазия, макар и по детски не съвсем изпипано. Невероятно ми е... не мога да повярвам, че моят син носи толкова романтична душа (пълен антипод на татко си). Дано малкото "прихване" от батко си хубавите му качества (а не само отговарянето и перченето по тийнеджърски).

Целувки и весело изкарване!

# 64
  • Чехия
Све..това е така красиво..направо се развълнувах...Браво за труда и фантазията на сина ти.
 Hug

# 65
  • под шипковия храст
ауу,Sve_dim невероятна изненада е било! толкова е трогателно, че разчувства даже такава закоравяла антиромантично настроена персона като мен! Crazy това наистина е от сърце!

а я вижте вчера ми пратиха линк за гласуване за седемте нови чудеса, в т.ч. са Белоградчишките скали и Дунав.
http://www.new7wonders.com/nature/en/vote_on_nominees/
аз вече запретнах ръкави  Mr. Green и скалите са ми фаворит, естествено! Peace

# 66
Честити Св. Валентин и Трифон Зарезан! Пожелавам на всички любовта и щастието винаги да присъстват в живота ви, и НАЗДРАВЕ на зарязващите!

И специална почерпка от Валентин:

Светле, Васко си има романтична душа, наистина много мил жест е направил!

За Варненската среща- За съжаление няма да мога да присъствам на срещата, но ще си мисля за вас. Наистина много ми се иска да дойда и на няколко пъти решавах да се върнем тази неделя, но в крайна сметка (след едноседмични размисли и страсти и след като се консултирах и с педиатърката ни) ще изчакам още една-две седмици докато Валентин се възстанови напълно. Защото, накратко ние се борим от три седмици с една, в началото съвсем незначителна кашлица (от Варна), която после се задълбочи като пристигнахме във Велинград и въпреки взетите мерки стигна до остър бронхит. Първият АБ не подейства, хайде втори и сега горе-долу започна да намалява кашлицата. На всичкото отгоре го заразих детето с хрема (въпреки че два дни се подвизавах из вкъщи с маска), та  и сополи лекувахме. Освен това, Денисимо и Аничка ни дойдоха на гости и на третия ден хоп Аничка вдигна Т и се оказа гнойна ангина и то горкото на АБ (макар и слаб и щадящ по думите на док., но все пак АБ) и нея я прихванаха сополите. Та през изминалата седмица си гледахме две болнички и кривички дечица, вместо да се впуснем в забавления, които предлага града. Изобщо добрите ми намерения, надежди и планове пропаднаха  Cry и ми е много криво.
Иначе за тези, които ни познават ние сме на почивка във Велинград Simple Smile.

Пожелавам бързо оздравяване на всички болнички! Хриси, стискам палци да се разминете с варицелата.

Приятно изкарване на срещата във вторник и изпийте по едно и за липсващите на срещата майки! Hug

# 67
Танче, честит празник на Валко! Желаем му от сърце славно бъдеще и много здраве!

# 68
Честит празник на всички! Наздраве и бъдете винаги влюбени!

# 69
Таня, да e жив и здрав Валко и много скоро да се приберете здрави и отпочинали във Варна! Hug
Леле, Све, аз бих се просълзила от такава изненада! Поздрави доброто, романтично момче и дано запази умението си да поднася приятни изненади! Peace
Ние похапнахме на пицария с приятели, но Александър се разбесня и си тръгнахме малко неочаквано и сега кротко си допиваме с Baileys, така че НАЗДРАВЕ и ИНТЕРЕСНА ВЕЧЕР от нас!

# 70
Честит Свети Валентин или Трофон Зарезан или и двете!
Мен нещо не ми е много любовно, а и почти не пия, но важното е да има поводи.
Днес си изкарах акъла, Дари се катереше по един фотьойл и реши да седне на страницата. Още докато го правеше имах чувството че ще падне, но понеже бях на 50 см от нея, реших, че е под контрол. Изведнъж обаче залитна и аз докато се протегна направо излетя назад от страницата и падна назад и си падна на главата пак отзад. Направо изстинах. Плака много милата, нямаше рана, наблюдавам я цял ден, дано да е било безобидно. Praynig
А и просто не мога да си простя как можех да го предотвратя.

# 71
  • БГ
привет от  нас Hug,ние пак  сме болни, сега  температура променяща  се ooooh! Whistling и сополи с кашлица.
момичета мерси за снимките  bouquet,които споделяте  с нас-с  малката  заедно ги гледахме ,хубава вечер Hug

# 72
Здравейте мамита! честити да са ви вчерашните празници! вино и любов....там е истината!
честито и на Валко щом празнува детето!

marini
, вчера ни дойде колелото, за което се интересуваше- Italtrike Oko. Всичко е чудесно, колелото е хубаво, атрактивно, не е пластмасово или паянтово, стабилно е, широчка седалка + коланчета, ама защо винаги трябва да има но....... майката не може да управлява предното колело, а тая дълга пръчка служела само за бутане #2gunfire когато тази действителност ме тресна като с мокър парцал плюс това, че не ми бе изпратена гаранцията плюс скъсания найлонов участък от сенника, бях твърдо решена да го върна. Обаче после се позамислих, че по-хубаво няма да намеря на този етап, а и ми е нужно сега. Неудобството е, че детето трябва да притежава свръхестествената на тая възраст способност да управлява волана в желаната от майката посока или поне в правия път. След едночасова практика моят син показа, че има мегдан да се научи накъде сме тръгнали и да шофира правилно. Добрата новина за това колело е, че венеца е свободен и когато мама бута, педалите не се въртят. А и педалите са точно под крачетата на детето, монтирани върху диск -както при кростренажора Ще видим утре какво ще се случи- дали ще си получа гаранцията и здрав сенник и какво ще бъде поведението на моя син на пътя. Wink

Поли и Томи е с гумена глава, така се джаска яко, пък после нищо му няма. Господ ги пази тези деца, ама и нас да пази, дето ни побелява косата при такива инциденти. Praynig

Хайде априлчета оздравявайте.

И ние най-накрая се сдобихме с пълен комплект зъбаци-16 на брой.  Hug

# 73
smooth, благодаря за инфото!  Hug Наистина винаги има едно НО, което обаче засега не ми се струва малко. Александър е толкова свободомислещ, че разходка с това колело би било истинска мъка за мен! Дано ти пратят скоро гаранцията и здрав сенник, за да не се налага да се разправяш дълго с тях!
Поли, дано и Дари да е с такава здрава глава, като моя син! Той вече никак не се впечатлява като се удря, само идва да го целуна, като един истински глезен мъж! Wink

# 74
  • София
Поли, много неприятна работа. Не се обвинявай, нерядко се случва да седиш до детето и да се удари пред очите ти на половин ръка разстояние. И на мен ми се случва. Tired Аз пък в това отношение даже малко й се чудя на Калината, като се удари зверски и не плаче. Thinking А може би просто не се е удряла много лошо, а само в майчините очи изглежда така. Heart Eyes

По повод колелата, tanb лятото разкарваше Ники с едно много готино колело, направо не се сещам забележки, но не знам къде да го намеря да ви го покажа... беше от магазин за колела май, някаква колоездачна марка... а може и да се лъжа. Поли, ако се сещаш кажи какво беше.

Smooth, още 4 кътникаааа, дружке, още 4... Tired А да ти кажа по фотографски, намерих една лентова Смена в гардероба, останала от време оно... ама айде на живо, да не занимаваме другите с нашите фотоистории. Laughing

Стягам багажа, стягам багажа... Whistling Ветровито ли е, варненки, да си нося ли шапка и шал?  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт