Извинете ме,че не съм писала от "сто години".Налегна ме едно ужасно главоболие от доста време насам и направо място не мога да си намеря и изпих какви ли не лекарства,но без ефект.И затова и не съм писала въобще.Просто като видя монитора и ме заболява главата още повече.Камито и тя горката, хич не бях в кондиция да си играя с нея и тя ме усещаше,че нещо не е наред.Минах един куп изследвания и ми откриха синузит и сега вече две седмици съм на антибиотици.От два-три дни не съм имала главоболие.То било страхотно да не те боли главата.
И на планина успяхме да отидем със съпруга ми за 4-5 дни.Беше страхотно и се "опитах" да карам ски
Aмаретка,знам че имаше рожден ден на 26.02 и ти го честитя с голямо закъснение.Не се сърди.Бъди щастлива и мноооооооого обичана.Ех,тоз юнак как си е разбил така главата?
Кузманка,Даная да се оправя бързо миличкото.Стои ли като й поставят инжекциите?
Честито на mama_meggie за апартамента.
DZ ,Никито и той да оздравява бързо.Че то аз само като ми се запуши носа и ставам крива,пък той горкия кашля и повръща.Жалко за работата.Много е неприятно.Но както се казва :"Всяко зло за добро" Дано си намериш още по-хубава.
Марлелка,разбирам те как се чувстваш и аз си спомням как я побутвах да влиза,а пък тя ме стискаше за ръката силно и ми отправяше един жален поглед.Добре,че не плачеше,че и аз щях да ревна.И въпреки честото боледуване я виждам как се промени положително откакто тръгна на ясла.А пък и за тях е хубаво да общуват с връстници.Аз понякога й доскучавам
А, пък имат ядене с месо.Е как да я накарам в къщи незнам.Вчера в един супермаркет си седна в пазарската количка,грабна си един хляб и започна да си чупи там и да си хапва из магазина.И не мога да й го взема от ръцете,че ще опищи магазина.Мъжа ми се пошегува на касата,че трябва да ни таксуват 1/4 хляб.Чао и хубав ден от мен!

Въпроса е че всичко мина, обаче какво е това нещо гърлото ни няма минаване, още е зачервеничко! 
много ме разсмя 
ходихме на док, бакт. инфекция, сега 1 седмица АБ на очни капки. Утре пък сме на лекар, че нещо си подкашля, надявам се да е от хремата...
Благодаря
И сополите нали дразнят нослето, киха на поразия. Още една смешка от разходката, приключила преди малко и ви оставям с пожелания за прекрасен уикенд - отиваме към детската площадка, там сред люлки и катерушки една майка се е навела към детето си, облечена в раирана черно-бяла блуза. Нашата какво е видяла, ма като се развика "Деба, деба" (Зебра, зебра). Такава асоциация направи диването.
Кузманка хубаво ми казва да се взимат мерки навреме, но за едни сополи не знам какво друго да правя, освен да ходя след нея да духаме нослето и да пръскам в несвяст солен разтвор. Имам и Виброцил, но не мисля да капя преди да се е запушило нослето, сега само тече. Оф, ама и аз за едни сополи колко изписах.