Алексал,стисвам силно палци и при теб да се свърши с това неразположение.Ирини ти е дала супер съвет

Ави,кога стана Дани на 10 месеца
Арен на 10м и половина проходи.Скоро ще си имаш някой щъкащ.Пълзи ли из къщата или не.Арен до ден днешен не може да пълзи човешки diman много си убедителна с това,че ги разбирам тия работи
така знам от моите родители когато се пренасяхме в нашият нов апартамент някога със сестра ми бяхме дребни и голямо вълнение беше.Следяхме само луната и една нощ на прибежки...и ние спахме буквално на пода,обаче няма такова удоволствие
хора какви азбуки....очаквам скоро Ави да каже че Саши чете
Ние я караме на игри с фантазии и развиващи се неочаквани истории,импровизират се кораби,самолети,постилат се едни одеала,летим до звездите,катерим се по луната...Всичко останало сме оставили на заден план.Понеже вече няколко дни Арен си е у дома с мен нямаме никакъв режим и график.Събуждаме се към 10ч пием в леглото чай за него,кафе за мен,после си ядем някакви неща каквото има.Обеда се пада около 3ч.ядяхме доста често на вън каквото си намерим пътъом.Следобедният сън отива от 3 до 5 и после щуреене до 23ч.Иначе като е на ясла сме в режим,който се налага от там и най-късно вечер в 9 е заспал,но това е от раното ставане което не му понася много.diman аз както го водя след 9ч.на ясла.Никой нищо не ми е казал
Марлелка видя ли как като си пожелае човек и хоп то се сбаднало.Красиво е !Фиби,много хубава снимчицата на снежка до снежко
Благодаря ти за хубавите думи.Дано постигнеш резултат с майка ти

Пожелавам ти бързо минаване на този период! 

Дори и с гаденето, бременността е страхотен период. Това беше времето в което се чувствах наистина красива!

А как толкова малко вечери с гости?Ирини половин година не можаха да останат на саме
А на чист въздух се спи най-добре.Представям си хъркащото коте на гърба на баща си