Пролетта отдавна е дошла, щом имаш СЕПТЕМВРИйче у дома!

• 26 591
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Бебе дунди,радвам се че са ти се разминали онези най-сложни моменти в началото на бремеността.
Алексал,стисвам силно палци и при теб да се свърши с това неразположение.Ирини ти е дала супер съвет  Hug
Ави,кога стана Дани на 10 месеца  Whistling Арен на 10м и половина проходи.Скоро ще си имаш някой щъкащ.Пълзи ли из къщата или не.Арен до ден днешен не може да пълзи човешки  Laughing
diman много си убедителна с това,че ги разбирам тия работи  hahaha така знам от моите родители когато се пренасяхме в нашият нов апартамент някога със сестра ми бяхме дребни и голямо вълнение беше.Следяхме само луната и една нощ на прибежки...и ние спахме буквално на пода,обаче няма такова удоволствие  Mr. Green
 ooooh! хора какви азбуки....очаквам скоро Ави да каже че Саши чете  Heart Eyes Ние я караме на игри с фантазии и развиващи се неочаквани истории,импровизират се кораби,самолети,постилат се едни одеала,летим до звездите,катерим се по луната...Всичко останало сме оставили на заден план.Понеже вече няколко дни Арен си е у дома с мен нямаме никакъв режим и график.Събуждаме се към 10ч пием в леглото чай за него,кафе за мен,после си ядем някакви неща каквото има.Обеда се пада около 3ч.ядяхме доста често на вън каквото си намерим пътъом.Следобедният сън отива от 3 до 5 и после щуреене до 23ч.Иначе като е на ясла сме в режим,който се налага от там и най-късно вечер в 9 е заспал,но това е от раното ставане което не му понася много.diman аз както го водя след 9ч.на ясла.Никой нищо не ми е казал  newsm78
А днес какъв хубав сняг наваля (за малко за жалост), истинска Баба Марта!  Heart Eyes

It's snowing
hahaha Марлелка видя ли как като си пожелае човек и хоп то се сбаднало.Красиво е !

Фиби,много хубава снимчицата на снежка до снежко  Heart Eyes Благодаря ти за хубавите думи.Дано постигнеш резултат с майка ти  Hug

# 151
  • Пловдив
Добро утро, дами!
Аз се наслаждавам на чаша кафе без малкия ми разбойник, който е на бабина градинка /много ми харесва този израз/.... Rolling Eyes
За храненето - закуска към 9-9.30ч от кисело мляко, бисквити, попарка, макарони.
Обяда е към 13-13.30ч  -  през уикенда, когато имам време готвя за Стенли любимите му ястия - пиле фрисаке, телешко варено и т.н., но доста често поръчка от частна кухня и храна поне за обедното му ядене. Вечерята му е с нас към 8ч - той държи да сяда с нас на масата, да си има прибори и салфетка, да яде същото като нас, рядко когато има нещо което преценя не му давам. Като цяло не е злояд и си хапва добре, но имаме проблем със шоколадовите лакомства. Преравя шкафовете и се тръшка щом се сети за бонбони или нещо друго сладко, дори ми обещава - "Мамо аз ще слушам" Mr. Green.
Ави , кога минаха 10месеца?! Аз пък си мислех,че ще е по-трудно когато и 2-та щъкат напред-назад?! Thinking
dennis, и аз не уча целенасочено Стенли на азбука,но от когато проявява интерес към цифри или букви му ги оприличавам на разни познати неща и така...В този ред на мисли има Додо една многоооо любима песничка с буквите на английски език, която той си я знае на изуст... Crazy
Кузманка , как е Дани?! Дано се похвалиш скоро,че вече не ходите на инжекции и сте добре!
Марлела, видя ли какъв мартенски подарък ти направи времето!!! Hug
Не се тревожи за Мими, в крайна сметка аз се успокоявам с факта,че е те имат нужда от комуникации с връстници и въобще други хора.
Рени , вие сте страхотно бързи с къщата! Честит ви покрив! Май ще ни изпреварите с нанасянето! Mr. Green
Chochy, голяма сладурка е Мия!!! Пожелавам ви много здраве на всички с идването на пролетта! Hug
Алексал, аз се чувствах точно така по време на бременността ми с Додо и наистина те разбирам колко е трудно, особено на работа...Аз в 8ч вечерта заспивах без да вечерям,защото от всичко ми се гадеше.... Sick Пожелавам ти бързо минаване  на този период! Peace

Олеле, ама как се разписах...Като невидяла!!! Rolling Eyes

# 152
Питам се защо се притеснявам за дечко!? То вярно, че малко стреснато гледа като я оставя, но това е защото хората са й непознати. Днес на тръгване вдигна вежди с питащо "Мамо?", но толкова. Когато отидох да си я взема, се разхождаше с чаша мляко в ръка, а като ме видя ми се усмихна. "Другарката" каза, че е имала great day. Oбаче я прибрах омазана до уши - картофено пюре, разни други неща... Мокра блуза. Тъкмо бяха приключили с обяда. Извинете, че ви занимавам само с детската градина на Мими, но това ми е терзанието.
Тук заради снеговалежа от вчера и заради ниските температури, т.е. заледяване, са затворили 455 училища и градини в Атланта ериата. Все ми се струва, че малко преиграват де. Нашата не беше от затворените.
Лещата вчера си я ядох само аз. Не иска и това си е, гладна си легна дори на обед и като стана пак не поиска, чак към 18,00 яде баница с кисело мляко, защото вече не можех да я държа гладна. Ама колко баница изяде...  Crazy

Оплаках се.  Crossing Arms

Събуждаме се към 10ч пием в леглото чай за него,кафе за мен,после си ядем някакви неща каквото има.Обеда се пада около 3ч.ядяхме доста често на вън каквото си намерим пътъом.Следобедният сън отива от 3 до 5 и после щуреене до 23ч.

Хехе, ние само дето ставаме по-рано, ама не моного по-рано, и си пием кафетата облечени.  Mr. Green Искам да кажа, че режимът ни е в същите часови граници, но ще го променяме заради детската, пък и така целия ми ден отива на кино, нещо ми куца отганизацията.

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 20:22 от Марлела

# 153
Привет дами!
Честита баба марта на патерици! Бъдете здрави, червенобузи и засмени! Hug

Марлелка, прекрасно разбирам терзанията ти. Продължавай да ни занимаваш. Мога само да те обнадеждя, че децата свикват много по-бързо с промените от нас. Така, като слушам за Мими, тя май наистина е по-спокойната от двете  Heart Eyes А това с омазаната блуза ми е познато също.
По нашта блузка на края на деня може да се разбере менюто в яслата.  Joy

Денис искам и за мойто диване да спи до 10, ама не става. Снощи е заспала в 23.30 и в 7.10 сутринта вече ме дърпаше - мамооо, ставай, на гънето, кускус да сваим...

По въпроса за менюто да се включа. Вече не готвя отделно за Иги. Гледам само да слагам по-малко сол и пикантни подправки. Гъби не съм давала, но ще опитам, мисля, че вече може.
Иги обича най-много млечни продукти, всякакви, както и месце. Фен е и на пицата и спагетите.
Проблемно ядем плодове и зеленчуци, въпреки отчаяните ми опити да давам пример с ядене на много такива. Само ме гледа и изявява желание да ме храни с тях. Веднъж само сложи хапка помело в уста и така и се догади, че почти повърна. Приемам идеи за създаване на интерес към плодовете.

Чочи Hug страхотна малка кукла имаш.

Алексал, Дунди, Омни  Hug  bouquet Дори и с гаденето, бременността е страхотен период. Това беше времето в което се чувствах наистина красива!

Искам и аз на чайна. Тя, Диман така и не каза, това ли е въпросната чайна където са празнували де...

Лека нощ!

# 154
Добър ви вечер!
Ние не сме мн във форма, ама няма сега да се оплаквам подробно Simple Smile
Марлелка, терзанията за градината са си намясто. Аз като си спомня първите 4 дни, колко сълзи пролях в колата след като го оставях Яни...Но след това свикна и въпреки дъъългите паузи, пак лесно се разделяме - чао, мамо! целувка и заминава. А по повод на това, че Мимката не може да си каже, че е жадна, ти споделям, че Яни също не можеше да си поиска вода, и казах на учителките неговата си дума "дода" /вода/. След това даже и някои от децата почнали упорито да казват дода, вместо water. същото сега е с ходенето до тоалтена, преди си употр. англ. дума, а сега държи да си казва "ако", и, щат не щат, учителките му учат български Simple Smile
Сега съм в голяма дилема, какво да правим с градината... newsm78 не знам с тези болести дали си струва усилието, че после и Миа прихваща...от друга страна, човекът си има огромна нужда от такова общуване, че иначе нямаме кои знае какъв социален живот; и ако сега спрем, след половин година напр. как ще се адаптира пак откъм езика, а и аз дали няма да изперкам с двамата newsm78 че тук няма баби и приятели, никой, на които мога да разчитам, а пък таткото ни доста пътува.
Тук вчера и днес баба Марта ни донесе страхотно пролетно време, даже снега се стопи, ама от утре пак зима. Даже си купих 2 летни дрешки Simple Smile
Венуш, за проблема с плодовете - можеш да опиташ фрешове. ние не пропускаме ден без такива.
И - Алфи, как ти се отрази романтичното релакспътуване Simple Smile
Хайде останете си със здраве

# 155
Добър, ден!!!

Ние сме още до петък с инжекциите, развили сме пневмония, но вече сме с поизчистенки гърдички, гърлото е леко зачервено! Иначе си беснееме с пълна пара, което ме радва. Снощи имахме някаква температурка пак 37, 2, 37, 4 после но днес засега не ми е вдигала.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!
Това е засега ще се включа по късно пак! Чао!

# 156
Честит 3ти март!  bg

Минавам набързо да обявя среща, петък, 10.30 часа в Пчеличката Мая, Борово

# 157
Ще се постараем да сме там  Hug Честит празник!

# 158
 Здравейте моми...
 Аз потънах в дън земя , но ето ме на .. не успях да изпусна цяла тема, нооо си имам извинителна бележка. Пренесохме се и то на такъв пушек ,че за 3 дни изнесохме едининя апартамент и подредихме новия, вече три нощи спахме там , две от които прекарахме в гости. В петък привечер вече си изпратихме и последните майстори и събота сутрин си бях у дома...... е нали си сещате, че луд умора няма и сме на Банско от тогава, но имах неописума нужда от очивка.Честно последните 2 седмици беше такъв чанч, че накря мислех , че ще рухна, но три дни спя тук и вече почнах да мигам по- трезво!
 Марлелка , много се радвам , че Мими ходи вече на градина .. тя е пич и съм сигурна , че моно добре ще й се отрази. Лази видимо порасна от придобиването на собствен опит от живота..
 За петък сигурно и аз ще дойда, дано не се разсърдите , но може да не взема Лаци.. пък и така няма да тичам по никого.. хехех но ще се радвам да се запозная с Мария ,а  и момчетата синеоки
 Ще бягам не ми остана време от спане днес .. хехех
 Ще ми простите, че не съм чела , но да оправдая тези, които изчеват , като изпуснеш много после е много трудно да се върнеш.. но по - добре невчас, от колкото ич ...
 Рени , честито за покрива!!!
 Тия дне ще поснимам и ще ви пусна снимки да се похваля...с новия дом!!!

# 159
Ха добър вечер и честит ви празник. Hug
Ники  кашля и е недоспал от петък .Крииив цял ден.Още сутринта ни метна на черешата Crazy
Сега спим-заспа в 16ч и още спи.Ни заря ни нищо не усети.Явно го отпусна малко кашлицата и спи.
Последните 3 вечери кошмар.Сополи ,кашлици и от там се дави и повръща ooooh!
Снощи беше кошмар -милото душичката му спи и само се надига да се изкашля и повърне и се отпуска.Нито пижами ,нито чаршафи ми останаха Tired
Утре сме пак на лекар ,но смятам по обед да минем .Да са минали прясно заразените Tired
А утре трябваше да е на куклен театър в яслата.И като знам че не сме само ние болни от групата се чудя дали изобщо ще има деца.Освен постоянно ходещите болни.

Аз съм вече без работа и си търся нова Rolling Eyes Смяна на шефовете -смяна на персонала и съкращаване на бройките Tired

Кузманкабързо възстановяване Hug
Както и на другите болнички Hug

mama_meggie Честит нов дом.Чакам снимки Heart Eyes

Оплаках се -Лека вечер ви желая  Hug

# 160
  • София
Честит ви национален празник! Честита ви и Баба Марта (може и дядо Марто, както се шегуваме)! Да сте здрави и засмени! Прошка няма да искам, надявам се няма за какво...

Чайната се казва "Чай във фабриката" и се намира на "Бенковски",  почти на ъгъла с "Дондуков". Наистина приятно местенце, много арт. И аз като Фибичка първоначално мислех че става въпрос за "Чайна Веда Хаус", защото това излиза първо в гугъл, но не е беше. Също изглежда приятно на снимка. Явно чайните са на мода след пиано баровете. Кога да ходим?

Почва София Филм Феста. Набелязали ли сте си филми? А също искам да гледам "Хъшове" в Народния, както ми е патриотично днес. Можах да гледам само началото на ТВ версията, че трябваше да приспивам Мария. Песента за белия кон ми е любима. Направо ми кипва кръвта.

Вчера бяхме планинари. Ходихме до Говедарци да подишаме въздух. Мария заспа както беше на конче върху баща си, даже и хъркаше...

Срещата в петък ще я пропуснем по обясними причини. МарияФ, жалко че не видях синеочковците на живо.  Айде, че мене ме будят към 6 - 6:30 с думите "Стига сме спали, айде да ставаме".

# 161
 Добро утро! Да се разпиша докато не се е почнало  Thinking 
 Честита баба Марта и Национален празник!
 Ние бяхме 3 дни в Троян с приятели от Варна, добре че се обадиха, че мъжо имаше нужда от малко почивка. Върнахме се с цепната глава, искаха да шият Ванко, но той не даде. Вчера в Пирогов за всеки случай. Добре че, белега ще е в перчема и че не улучи лицето си.
 Иначе довечера сме канени на откриване на школата по танци на нашата бтатовчедка.
 Dz, много кофти, да се оправя Ники, най-мразя повръщането при тези болести.
 Меги, честит нов дом, чакаме снимки.
 За "Мая " не знам дали ще се вредим, пък и сега имаме доста работа, пък и без децата  newsm78.
 Кузманка, хайде това да е края и на вашите болести.
 venush, и вие ли не хапвате плодове, в един дол дренки ще ги съберем.  hahaha
 Dennis, ех че хубав ритуал в леглото. Ние се събуждаме рано и скачаме почти веднага, няма излежаване. Но пък с големия и това почти го нямаше. Поне за училище лесно ставаме.
 Та като казах училище, време е да се обличаме. Лек ден на всички.

# 162
Амаретка, ама че премеждие сте имали. Добре, че е без тежки последствия.
Меги, айде бе жена. Добре че се яви. Радвам се,  че сте се подредили в уютния си дом. Сега заслужаваш няколко дни да поседиш в него без да правиш нищо. Лаци кефи ли се на стаята си?
ДЗ, горкит Ники. как сте днес?
Марлелка, твоята мома ще дойде най-оправна т септемврийчетата ни. Виж как добре се адаптира девойката!

пиша с 1 ръка

в петък ще гледам да се явим на уреченото място!

# 163
irinii Благодаря по добре Hug Вчера легна в 16ч следобед и стана чак в 7ч сутринта-След две вечери неспане.Днес ще го заведа да го чуят Peace

# 164
Добро утро!Днес като има слънце и е топло ми става вече много пролетно.
Заведох тази сутрин Арен на ясла,беше супер щастлив.Явно му омръзна това мързеливчене,от което си имахме силна нужда,но днес почваме пак по старият план график  Wink
DZ ,ще мине и това,но е много гадно грипче.Важно е да не се изпусне,че стават усложнения.Гушки за Ники  Hug .Няма по-гадно от това да повръщаш  Sick За работата страшно съжалявам.Но малко ще поемеш въздух и после пак  Hug
Amaretto Ужасна случка.Добре че е малкият дявол както се кавзва  Hug
Мегиако скоро не се беше появила направо щяхме да дойдем да ви проверим  Mr. Green Хайде искаме снимки  Flutter А как толкова малко вечери с гости?Ирини половин година не можаха да останат на саме  Laughing
irinii кухнята стана ли ? Hug
diman радвам се много че ти е патриотично  Grinning А на чист въздух се спи най-добре.Представям си хъркащото коте на гърба на баща си  Flutter

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 15:33 от dennis

Общи условия

Активация на акаунт