Не ми остава време да намина едно здрасти да ви кажа, значииии...
Ама тая вечер няма да пропусна, щото не знам кога пак ще имам тази възможност.
cvetiberova - много сладки сестрички! Да са ти живи и здрави!
Кузманка - дано времето на раздяла мине бързо и за двете ви и най-вече да даде резултат и Дани да не се разболява повече.

MariaF - то наистина звучи като училище. Важното е Филип да се чувства добре там и да се забавлява. Успех с начинанието с памперса.
Alexal - пожелавам ти всички прегледи при док да са успокояващи, вдъхновяващи и така опознавайки се взаимно да вървите с малкото съкровище към първата ви среща !

steli-ssd - как мина прегледът? Ако се наложи интервенция да минава бързо и незапомнящо се за сладък Стенли!
irinii - ей, отгледа ги тез деца. Кога пораснаха? Джи станала вече мома за женене.
Ама с таз красота няма да чакате дълго за кандидати.... 
И на Меги да кажа, че с голямо удоволствие и погостувах виртуално.
Пожелавам ти, мила да влагаш толкова сърце и въображение във всичко, което правиш и резултатите да бъдат все така пълни с красота, да носят наслада на теб и на всички които се докосват до тях. Много щастие и хармония ви желая У ДОМА!Ние сме си ОК. ДА чукам на дърво Йони-бобони (както се нарича самата тя) е здрава и усмихната. МНого отдавна не е отсъствала от градинката и дори и да има някакви неразположения минават бързо и почти незабелязано. Правя и разни бъркочи и чайчета и тя как ги пие въобще не знам. Та приехме, че тези чести боледувания са били част от емоционалното и приобщаване към социалния и живот, въпреки че така лесно и недраматично прие промяната в ежедневието си. Аз съм се отдала малко на културни мероприятия. Изгледахме няколко филма от София Филм фест - на брега. "Снимки в Палермо" страшно ми хареса.
Вчера си получих обещания подарък за рождения ден. Димитър го избра, нашите ми го подариха - Пежо 206. На мен много ми хареса... на външен вид. ЧАО, мили момичета и много усмихнати сънища на всички!
, но Додо определено вече по-добре!
Страхотна е
Все забравям, Благодаря за пожеланията за къщата, но ние сме си дали срок 2 години... то си изтече почти едната де, та за другия РД е по реално да сме там
още не ми се беше случвало, няма и да ми се случи скоро
Брат му почти на 4 се научи.