Ирини,дано си се наспала....
Съчувствам много ....аз днес съм така...Арен в 2 посреднощ се тръшна да повръща и до 6 тази сутрин
Съчувствам много ....аз днес съм така...

"А, Дано, ама на дали.." са казали хората. Ние пак сме болнички, вчера си я взех в 17ч. с температура отпаднала и сополи като рекичка пак.
Пак на хомеопатичката, а майка ми ме укорява, че не и помагала, да се спирам с тази хомеопатия, а аз вярвам, че това е доброто за детенцето (Дано е така).
Сили няма вече, какви бяха тези болести, какво е това чудо, нашето незнам.
И сега ще се лекуваме в къщи, дано за понеделник вече да сме добре, защото иначе, незнам...

Аз се чувствам много отпаднала,само ми се спи,гади ми се денонощно
,никъде не ми се мърда!Съжалявам,че пропуснах срещичката,но нямах физическа възможност да дойда
Надявам се за мартенската да съм на линия! 

Знам, въпрос на приоритети и организация е. Виждам, че децата растат, удивително е как се променят за месеци...
/не е много нова информацията, но определено не съм я споделила тук/ и може би повлияна от последователките на миналогодишните мами на двама Ави, МариаФ, Ирини, Алфира, вече и Доничка, не се сдържам и ще я споделя с вас: ами да, ще си имаме и ние бебе, а Марти ще е кака. Скоро!

Супееееееееер!Много се радвам за очакваното бебче,което ти така искаше
Радвам се,че така добре се развиват нещата
Искаме снимки на красивата Марти

и ние му се порадвахме днес

Арен е добре,не се повтори повръщането,никакви други симптоми не се появиха,свеж е и замина на градинката да си играе с децата.
Измъчихте се всички с тези болести!

браво... Лека бременност!!!
Надявам се всичко да се развие по твоя план! 

Сигурна съм, че Мими ще се справи добре в детската градина. Изглежда много самостоятелна.
Може би сме и на път да се откажем от нощното хранене - заради разтройството 5 дни нищичко не пожела да яде и така май забрави за Макото...Почнах този път по-навреме и с бебе, но да видим. Хем ми е жал да го тъпча с чай милото, но с батко му се напатих година и половина. Я споделете моля ви се как процедирахте навремето, който го е практикувал де?
Аз съм решила червен телефон да си взема, ама друг път(както се казва в един филм) - да пораснат децата първо, че си изпатих веднъж. И весело и незабравимо преживяване на концерта.