Пролетта отдавна е дошла, щом имаш СЕПТЕМВРИйче у дома!

• 26 562
  • 281
  •   1
Отговори
# 75

Амарето,защо не вдигаш на ДЗ ? Flutter

Днес вдигнах.
 Хола е готов  Laughing Ураа.
 ...Нямам време за повече.

# 76
  • София
Амаретка, честит ви хол.
Доника, добре че сте опазили бебето. Много хубави снимки!
алфи, много хубав откъс. Жалко, че не спазвам препоръките и си изпускам нервите. Embarassed
кузманка, дано при вас всичко е наред.

# 77
И аз искам още едно дете, но не виждам вариант засега. Нито имам физическата и психическата сила за това, нито финансовата. Живот и здраве...

bazel, завидях за Мадона благородно. И ноутбука е супер, аз имам един черен, но почти не го ползвам. Хайде на шейните!  Hug

Amaretto, снимки, снимки! Simple Smile

ДоничкаHug

stelli-ssd, нищо не каза за вас с Додо?

Ние днес все пак записахме Мими на детска градина, другата седмица ще я водя един ден пробно, да видим как ще й понесе. Нещо не останах очарована от пръв поглед от учителката й (една пълна бяла какичка), вътре имаше само няколко черни деца (не е е критерий по начало, но не знам как ще се понесат с Мими) и едно бяло бебе, подскачащо самичко в единия ъгъл. Да видим, сега има да попълвам един куп документи. Говорих и с жената с хоум дей кеър, съпругът й е военен (в момента в Ирак) и го очаква да се върне за малко през март и за около две седмици ще е затворено. Та направо й казах да й звънна в края на март, тя чак се зарадва много, благодари, а аз останах доволна също, защото така ще видя как върви детската (болести, адаптация, други деца...). Ми това е от мен за тази вечер. Спете леко и без неприятни преживявания!  Hug

# 78
  • Пловдив
Добро утро, снега ни затрупа......
Днес всички сме си останем вкъщи, защото и придвижването е трудно, а и да се порадваме на снега семейно... Wink

За нас - да ви се оплача, че Додо е станал наистина невъзможен. Опитва се да се налага за всичко, пищи, тръшка се и т.н. Вечер не можем да го накараме да си легне по -рано от 11.11,30ч., а заспиването наобяд вече е рядкост. ooooh! Иначе много бърбори /повече на бебешки и неправилно/, обича да си прави разни етюди с любимите си играчки - говори им, пее, разказва им приказки, храни ги и т.н. Иначе е доста контактен, все така на моменти болезнено привързан към мен /сега пак сме в периода в който сутрин сърцераздирателно вика "Къде отиваш,мамооооо?", "Искам,мамаааа".... Whistling Вечер като се прибера е залепен за мен като гербова марка и не мога въобще да легна или седна някъде където не му харесва!
Та такива работи за нас с Додо!Признавам си,че напоследък търпението ми е на изчерпване и ми идва нанагорно! Embarassed
Доника , голям мъж е станал Хриси! Бързо оздравяване! Hug
bazel , много и искрено ти завиждам за билетите за концерта на Мадона..... Mr. Green Много ми се ходи,но май вече са останали билети освен на черно..... Rolling Eyes Много е хубав лаптопа!!!Аз пък се сдобих с нов, страхотен телефон....подарък от любимия мъж за Св.Валентин! Flutter
Марлела, видя ли,че се наредиха нещата! Стискам палци за градината! Praynig Peace

Отивам да правя закуска!

# 79
Аз исках да има сняг, но не чак пък толкова. Crossing Arms  Не можем да излезем навън, а добре че не се качихме на балкана, че няма начин да се върнем. Покарахме шейни вчера, но днес не можем да познаем коя е нашата кола, за да я изринем  Blush

И аз вчера купих билети за Мадона, безпроблемно от Офис 1. Нямаше за терена, но и на трибуните сме доволни. На лято пак сме тук и със сестра ми ще я посетим госпожата, детската ни мечта  Mr. Green
Честита бременност на Омни  Hug 

# 80
Здравейте момичета. Изглеждам точно така morning Ей такова безсъние нямам спомен да са ми причинявали друг път децата... Джинджи колкото е кротичка и търпелива, толкова е и неспокойна напоследък, а венците не са издути... Знам, че ще отмине, но е кофти да започвам деня с мисълта : Как ще го издържа?! Спаси кръжи с колелото край мен. Голямо попадени бее тзи подарък от дядо ни Коледа. вече е готов за голямото си колело с помщни гуми. И напролет живи-здрави ще го подкараме и него из парка.  /сега вече спокойно си кара до мен, когато ходим там и го обикаляме 2 пъти без да се оплаче, че се е уморил/ Любимо занятие на Спаси е да строи със строител, да рита топка /вече бие дузпи от въздух  Shocked и ги вкарва  Shocked/, да му чета приказки, да ми виси на крака /Стели, абсолютно, както си го описала за Додо/, да гледа Франклин и Колите, да разсмива бебето /много го бива, а тя е направо влюбена в брат си/

базел, страхотни придобивки. честито!!!  Simple Smile
За концерта на Мадона - вчера тъкмо да поръчаме билетите и... се сетихме, че по това време ще сме във Франция за сватбата на братовчед ми /нали помните - една седмица сватбена програма с новата ни португалска рода в замъците в в централна Франция... С 2 деца - голямо приключение ще ни е.../
Марлелита, честита ви "ученичка". Сигурна съм, че ще се изненадаш приятно от бързата й адаптация и увереност. Страхотно е това, което осъзнаваш - визирам повтарянето на модела с твоята майка, защото това е шансът ти да се справиш и с гнева си от миналото, и с проблемите, произлязли от недоценяването ти. Ще израстнеш невероятно покрай прекрасната си дъщеря  Heart Eyes Възползвай се  Hug
Алфи, малкият Казанова има голяма почерпка от мен - щом ме слага в категорията "каки"  Wink, а не лели... Откъсът от Леви ме заинтригува много. Ще потърся целия текст!
Денис, вирусчето ще да е наминало през вас, но с рейки мама бързо си е отишло. Суперрр! А ти какво си правиш? Леле, направо благородно ти завиждам - цял ден свобода - без деца, без работа... лелееее колко неща бих свършила!!!
Омни, голямо честито!!! Телче ли да очакваме? Поздравления за успешната година в професионален аспект. Марти с вас ли пътуваше на воаяжите из Европа?
Дони, бързо да оздравява Хрис! Нали и ние от Италия г донесохме този ужасен грип... важното е на Георги да му се размине, защото обезвдняването при бебетата е супер бързо. Аз нямам опит с чайовете, но по принцип съм против даването им през първите месеци на кърменото бебе - знаеш защо!

# 81
Ехо,как сте в тази снежна приказка!И нас ни затрупа,обаче си имаме двор,сега като стане разбойника и отиваме да правим снежен човек навън!
irinii ,ужасно е да не можеш да спиш,сигурно е период,поредния...Снощи и ние имахме проблем,заспа чак в 00.30,аз вече бях на последни сили,обаче и при нас има инати,тръшкания,налага се,иначе пред хората,все едно е най-доброто дете bowuuВчера му казвам"Кажи ми,кога ще започнеш да ме слушаш", а той отговаря"Ами  newsm78,когато стана батко!" Laughing
bazel ,честита придобивка!  bouquet
Доника ,бързо да се оправяте,дано мъникът не прихване,че е много малък още!Иначе,кажи вие как сте,вече четирима?
omnipresent ,честито,страхотна новина,много се радвам за теб!Ама бива ли да ни зарадваш чаааак в 26 седмица WhistlingПожелавам ти здраво и пухкаво бебче накрая!Поздравления и за професионалните постижения! Hug
dennis ,като си помисля кой ще е следващият в отбора и все за теб си мисля CrazyНякаква интуиция... Hug
Това е засега от нас,очаквайте ново включване,нямам търпение да дойде следващият преглед при докторът и да видя ,че всичко е наред с бебока Praynig

# 82
  • София
Привет!
Днес наистина е снежна виелица и вместо шейни, ще заведа Вики на клубче.
МарияФ, наистина доста се постарахме да ви зарадваме със сняг,а?
Ирини, стискай зъби и това е. Можеш ли да дадеш снимка на това колело. Вики още не може да върти педали, много странно Rolling Eyes Не й е ясно, че сама може да се придвижва.
стели-ссд- и ние имахме такова периоди, но отминаха, сега нито е толкова привързана, нито си ляга толкова късно. А следобедния сън отпадна още след годинката.

# 83
ехооо

Omni, честито  Hug Много се радвам, че се включи  Peace

Базел, да ти служи вярно розовкото чудо  Hug Твойта мома не я мислим с езиците, ще се оправи тя и с двата  Peace обаче да не съм чула... сестричка скоро за Вики  Naughty

steli-ssd, честито телефонче... както се шегуват колегите с мен, остави го детето да се развива... ми така де, беснеето на 2 годишните е част от развитието им  Wink

Ирини, браво на Спаси, спортен тип си е от малък той... Ех, кога ли ще правим и ние такива ремонтчета в новата къща  Wink

Доника, е как го закъсахте така... дано се оправи вече Хриси и да подмине малчо... а мен съм сигурна, че ще ме изпревари някоя мама с третото  Laughing  В тази връзка, къде наистина изчезна Марианка... Марианкаааааа...
А за чайчето, аз съм против, не виждам смисъл от това заместване... той и така  2 години може да се буди за чай. Много е малък, много бързо се усвоява кърмата... По-добре когато го захраниш да го махнеш, тогава директно го бори с нищо. И Боян, и Ивайло са кърмени до година и през ноща, и после като прецених, че го правят по навик, рев не рев мама не давааа

Абе, скатахте се със снимките, ама хайде  Wink Дано успеем и ние да се включим другия път

Ние също ще имаме тържество в яслата, и също повтаряме като кокошки по цяла вечер новото стихче  Whistling и нищо че се дразнят, има ефект, нали Денис  Wink
Говорих с Ивайло преди 5 мин от Ветровала, трябва да имат състезание, което не е ясно в каква форма ще мине... Той много се вълнува, щял да спечели, дори само от това, че ще участва и забавлява  Rolling Eyes  от къде тези мисли, направо ме разбива. От тяхната група са 3 дечица, приятелчето му и едно момиченце и вчера ми разправя, Жорко ми е брат, ние си помагаме... а Ива ни е братка  Joy обаче аз ли съм луда в това време да си пусна детето в планината... или така се развиват децата... Добре че си имах 5 дни агент-връзка-гледач, защото не знам как щях да преживея последните дни...    bouquet
Мила  Hug да се оправяш...

Heart Eyes

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 15:33 от Rени

# 84
Прегръдки за всички!
Мариаф,като има сняг нека има хубаво да му се наситите  Wink всички пожелания се сбъдват през тази година в нашият отбор.Супер за билетите за концерта.Аз не съм голям фен.
irinii някой вирус ни споходи май,че снощи беше мой ред  Sick От 10 дни имаме някой много сложни моменти в семейството и съм дежурна по срещи из болници.Не ми се говори   Tired
Гушки за спортното момче.Очаквам с нетърпение да си купя билет за първият му мач  Wink Целувки за красавицата Джи  Heart Eyes
Доника ,уффф оправяйте се,че това чудо е ужас! Hug
Стели,дано Додо влиза в час вече.И Арен имаше такава фаза,но за сега е в затишие  Flutter
Alexal направо ме изненада в гръб с това предчувствие твоето  Mr. Green Не съм готов! Wink
Амаретка,айде да видим холаааааааааааааааааааааааааааааааааааа.Честито  Hug
Базел,Стели,честити придобивки  Laughing
Rени  Wink действа ,действа твойта метода...Йеее,страхотен е този Ичи.Тези деца са просто факири и как само разсъждават обиват ме понякога.Страшно ме радват  Hug Добре че имаш агенти ти.

# 85
Привет... Simple Smile

Днес като, че ли ми е по добре детенце. Поне по спокойно спахме нощес. Praynig Кашлицата и обаче никак не е хубава - деряща. Стигаме до повръщане даже.  Cry Но да се надяваме, че а АБ, сиропа и капчиците, ще се оправим. За съжаление стигам до извода,че тази хомеопатичка не ни помага напоследък. Чувствам я и някак променена към нас самата лекарка, преди ни обръщаше повече внимание, сега на две на три и хайде чао! Ще я сменя, ще пробваме при една друга, дето ми казват всички! За сега ще си стоим в къщи, затопляме се с чайове, плодове, витамини, мажем гърдичките и крачетата с едно мазило загряващо и компресчета и разтривки... И се моля да се оправим. Praynig Лекарката днес ни каза, че я няма вече онази влажност обаче рашлицата е деряща и ме прдопреди, че може даже и с кръв да ми се изкашля Cry. Засега не е. Ако не и се подобри състоянието до понеделник (пак сме на преглед), каза че ще ни изпише инджекции!

irinii, тези малки пакостници, ще те уморят... Wink И аз съм изпадала в такова състояние и то не веднъж, повярвай ми, само, че ти си с две. Mr. Green Ще издържиш мацко, ти си силна жена. Peace А аз игрите и ние сме във вашата група, играем предимно с конструктора, и на яслата даже ми казаха, че това и  любимата игра. Също етем книги, гледаме Франклин и Телетъбис, Красавицата и звяра и най-различни.

станахме, чао.

# 86
Рени, забравих да те поздравя със скиорчето  Hug Да е жив и здрав и цял живот да упражнява с успех любими спортове. И аз съм изумена от изразите, които ти сервира Ичи.
Денис, какво става, бе мила?! Прегръщам те и данно скоро се оправят нещата. Надявам се, че са оправими! За теб - много сили и целувки. А билети за мачовете на Спаси  - само да съм чула, че купуваш!!! Crossing Arms За вас винаги ще има безплатни в ложата  Sunglasses
Кузманка, не мога да проумея в какъв цикъл сте вязри с Даная. Знам,че нямате мног финансови възможности, но все пак ако можете отделете някакви пари за едноседмична почивка в Сандански например. Да е на по-мек въздух, по-топъл, с променен режим... Може пък да подейства...
Базел, ето това е колелото Имаме ще 3 от тези смотаните китайски - нищо общо нямат, абсолютно нищо! Това е супер стабилно, с невероятни гуми /Лудият ни татко изкарваше кучето и Спаси на разходка в парка, когато имаше доста сняг по алеите и пак си е въртял педалите младежа/

# 87
  • София
Честито, Алексал! Лека бременност! След като взе трудното и важно решение за работата си, нещата при теб се развиват страхотно! Значи си била на прав път.

Омни, честито ти бременност и на теб! И ти тъчеш на няколко стана. Завиждам ви на енергията, аз съм преуморена много от работата и не ми остават много силици за Мария.

Алфира, много хубаво четиво!

Денис, Ави - много са смешни малчовците с тия сериозни коментари. Мария често казва "Ам че работаааа!", възмущавайки се искрено на дадена ситуация.

През март, ако се срещата е в неработно време, ще се радваме да ви видим! Целувки и прегръдки!

# 88
Добро, утро! Simple Smile

Иринии, имам къде да я пратя при свекървата в Разлог, климата е чудесен! И мисля, да го направя обаче чакам малко поне да се постопли, защото сега има 80 см. сняг при тях, което означава, че няма да я изкарват, и ще стои затворена в една стая. А, на мен не ми е това целта, чакам април, май и ще я пратя  Wink И аз незнам в какъв цикъл сме попаднали, в дупка някаква...

# 89
  • София
Привет дами Simple Smile
Хриси си е все така "разтроен" - какво е това чудо цяла седмица вече...не знам. Видимо отслабна и е блед и изпит милия...Да се оправи и да тръгне на ясла, че да го поохранят там малко милия...
За нощното хранене - аз сега съм в процес на сондиране на мнения. Кофтито е, че Георги си прави 6 часова пауза, но в неподходящото(за мама де) време - от 8 до 2...А на мен ми се щеше да е от 12 до 6 примерно Simple Smile А бате е от все още ядящите нощем. Макар, че сега покрай болестта 5 дни не е хапвал мляко и мисля повече и да не давам Crossing Arms
Ирини, той като цяло не е любител на водата - ближе я, колкото да измие устетата след повръщане, че му лепнат. А му правя чай от копър, не чиста вода, че сме само за него - за сега, да не ме чуе Дявола екстрата колики я нямаме...Дано не се появят по-късно.
А спомняте ли си до каква възраст се оригваха бебетата (мале ,  все едно ми е първо) Понеже коментирахме, че не се прави в по-големите месеци...

Общи условия

Активация на акаунт