Амарето,защо не вдигаш на ДЗ ?
Хола е готов
...Нямам време за повече.

Иначе много бърбори /повече на бебешки и неправилно/, обича да си прави разни етюди с любимите си играчки - говори им, пее, разказва им приказки, храни ги и т.н. Иначе е доста контактен, все така на моменти болезнено привързан към мен /сега пак сме в периода в който сутрин сърцераздирателно вика "Къде отиваш,мамооооо?", "Искам,мамаааа"....
Вечер като се прибера е залепен за мен като гербова марка и не мога въобще да легна или седна някъде където не му харесва!

Не можем да излезем навън, а добре че не се качихме на балкана, че няма начин да се върнем. Покарахме шейни вчера, но днес не можем да познаем коя е нашата кола, за да я изринем 
Възползвай се 
, а не лели... Откъсът от Леви ме заинтригува много. Ще потърся целия текст!
Вчера му казвам"Кажи ми,кога ще започнеш да ме слушаш", а той отговаря"Ами
,когато стана батко!" 
Пожелавам ти здраво и пухкаво бебче накрая!Поздравления и за професионалните постижения! 
Някаква интуиция... 

Много се радвам, че се включи 
Твойта мома не я мислим с езиците, ще се оправи тя и с двата
обаче да не съм чула... сестричка скоро за Вики 

Дано успеем и ние да се включим другия път
и нищо че се дразнят, има ефект, нали Денис 
обаче аз ли съм луда в това време да си пусна детето в планината... или така се развиват децата... Добре че си имах 5 дни агент-връзка-гледач, защото не знам как щях да преживея последните дни... 
да се оправяш...
всички пожелания се сбъдват през тази година в нашият отбор.Супер за билетите за концерта.Аз не съм голям фен.
От 10 дни имаме някой много сложни моменти в семейството и съм дежурна по срещи из болници.Не ми се говори
Целувки за красавицата Джи

действа ,действа твойта метода...Йеее,страхотен е този Ичи.Тези деца са просто факири и как само разсъждават обиват ме понякога.Страшно ме радват
Добре че имаш агенти ти.
Кашлицата и обаче никак не е хубава - деряща. Стигаме до повръщане даже.
Но да се надяваме, че а АБ, сиропа и капчиците, ще се оправим. За съжаление стигам до извода,че тази хомеопатичка не ни помага напоследък. Чувствам я и някак променена към нас самата лекарка, преди ни обръщаше повече внимание, сега на две на три и хайде чао! Ще я сменя, ще пробваме при една друга, дето ми казват всички! За сега ще си стоим в къщи, затопляме се с чайове, плодове, витамини, мажем гърдичките и крачетата с едно мазило загряващо и компресчета и разтривки... И се моля да се оправим.
Лекарката днес ни каза, че я няма вече онази влажност обаче рашлицата е деряща и ме прдопреди, че може даже и с кръв да ми се изкашля
. Засега не е. Ако не и се подобри състоянието до понеделник (пак сме на преглед), каза че ще ни изпише инджекции!
И аз съм изпадала в такова състояние и то не веднъж, повярвай ми, само, че ти си с две.
А аз игрите и ние сме във вашата група, играем предимно с конструктора, и на яслата даже ми казаха, че това и любимата игра. Също етем книги, гледаме Франклин и Телетъбис, Красавицата и звяра и най-различни.
Да е жив и здрав и цял живот да упражнява с успех любими спортове. И аз съм изумена от изразите, които ти сервира Ичи.
За вас винаги ще има безплатни в ложата 
Имаме ще 3 от тези смотаните китайски - нищо общо нямат, абсолютно нищо! Това е супер стабилно, с невероятни гуми /Лудият ни татко изкарваше кучето и Спаси на разходка в парка, когато имаше доста сняг по алеите и пак си е въртял педалите младежа/ 
И аз незнам в какъв цикъл сме попаднали, в дупка някаква... 
А бате е от все още ядящите нощем. Макар, че сега покрай болестта 5 дни не е хапвал мляко и мисля повече и да не давам