Едно бързо включване и от мен.
Омни, честита радост! Пожелавам ти един сладък и пухкав бебок!
Пак си имаме 4 бремелинки - това е чудесно!
Дони, браво! Добре се справяш с двете въпреки болестта на Хриси! Нека Георги ти е все така послушен. Как му викате на галено? За оригването - горе долу докато се храни легнал - после се оригва. Като яде седнал въздухът естествено излиза нагоре.
Меги, сигурно вече сте открили обекта! Очакваме включване!
Амаретке, честит ви хол! А вие кога ще режете лентата? С голямо закъснение да ти кажа за валентинката на Ванко. Моят племенник - сега 4 клас - от първи клас си е влюбен в една съученичка и се престраши още тогава да и направи валентинка. Оказа се, обаче, че май всички момчета в класа харесват същото момиченце. Така се случи, че момиченцето му подаде сигнал, че го харесва и оттогава е щастливо влюбен.

Кузманка, вън от дупката!
Хайде, пролет иде! Дано смяната на климата ви се отрази добре!Диман, страхотен лаф на Мария! В този дух сутринта Сашко рече: "Дани, не папай мама!"
Денис, кураж и прегръдки!
Рени, друго си е човек да има "братка"!
Базел, страхотни придобивки! Да са ти честити!
Йоана, как си?
Стели, май е нормално да се опитват да се налагат. Въпросът е дали успяват. И Сашко е като Додо на моменти, но четейки книгата за възпитанието без крясъци и шамари, стигам до извода, че трябва да си купя таймер и по-честичко да играем на победи часовника!
Между другото, крайно време е да се запознаем с пловдивските мами! Ако не дойдете вие, ще вземем да дойдем ние тази пролет!

Алфи, много интересен откъс!
Алексал, не е само твоя диск! Ще ги пазя до Великден - после не отговарям!

Разгледах хубавите "алпийски" и морски снимки! Чудесни са!
Май прекалих вече! Само ще кажа, че както си ме знаете мисля авансово и отсега съм се зачудила какво да взема тази година за рождения ден на Сашко
Напролет ще му вземем голямо колело. Не, че се е научил да кара малкото! Първо, обаче, трябва да измисля нещо за РД на Дани, който утре става на цели 10 месеца - мале, кога минаха!?!!?!Лека нощ и целувки на всички!
Не е отделяна за повече от едно денонощие от нас...и тати казва че ще му е много гадно и мъчно за Дани. Това е засега при нас. Дани сега скач и си играе с тати, вечеряхме и сега каза, че ще спим с мечо тази вечер защото и той като нея бил болен 

. Детската обаче ще дойде към края на март. За съжаление до клубче май пак няма да стигна.

После май спрях....Олеле, забравила съм толкова неща... 

za pyrwi pyt ot 3 godini i sym spokojna za decata. Razbrah kolko sym POTRESAWA6TO UMORENA Dojdohme na ski - karah samo pyrwiq den -nqmam gram trning i sili - sega sym w staqta s musklna trska /w Katarino sme - pylno e sys semejstwa s deca/
HRONI4NA UMORA S NEDOSPIWANE-sama si slogih diagnoza, taka 4e pazete se. 

. Е на това му викам мислене отрано. Аз тръгвам сутринта за подарък за вечерния рожден ден. Иги направо я пъхнах в магазина да си избере. Тя награби три неща, с които впоследстви си тръгнахме и така. Е, после й купих и други подаръци, за моя собствен кеф - рокличка, яке и други. Ама те си бяха наистина за мен. Мойта мома на дрехи все още не се радва. Виж на несесера с гримовете ми прави ето така