Пролетта отдавна е дошла, щом имаш СЕПТЕМВРИйче у дома!

• 26 579
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
Добро, утро! Heart Eyes

irinii, и от нас целувки на Джи, толкова е сладка... Няма да забравя първата снимка на Спаси, която пусна във форума, приличаше на малко сладко пящо меченце, много сладък, и сестричката му е същата кукличка! Hug  love001

Още веднъж благодаря на всички за подкрепата! Hug

Сега отиваме при док да видим какво ще каже, но кашлицата ни е страшна, като започне да кашля точно 3 минути, и се дави накрая и повръща...дано не се окажат верни тревогите ми, но мисля, че ще ни изпишат инжекции, този път работата е сериозна. Cry Не губя надежда че всичко ще се оправи, а и с такава, подкрепа като вашата... Честно ви казвам имах нужда а никой не ми я дава освен мъжо и вие.. Сега по часът на мама точно това ух, че и най сериозната и страшна диагноза, може да се преглътне, ако имаш вяра и подкрепа. Hug Обичам ви! Hug

Amaretto, мисля,че веднъж беше публикувала снимка на детската стая, ако не се бъркам де... newsm78 непомня. Ако можеш покажи ни и хола, любопитна съм... Hug

Ставам да се обличаме и да отиваме на лекар за контролен...Ще се включа с инфо. Rolling Eyes Praynig Дано всичко е наред.

# 106
Усмихнат ден на всички!
Ирка,мила благодаря че ме мислиш  Hug какво да пиша за мен, добре съм!Само притесненията около близките ми са големи и ми е криво.Надявам се скоро всичко да приключи по най-добрият начин.Оптимист съм!
Да не сте били на една и съща постановка с Венуш и Базел?Какво гледаха децата?Помните от "трите прасенца "никак не останах очарована,макар че за Арен беше истинско вълнуващо приключение.Но ако е нещо добро,ще го заведа пак.
Кузманка,дано Дани получи правилна диагноза и добро лечение.Аз съм на мнение,че понякога навреме взет антибиотик е по-малкото зло от дългото залъгване с хомеопатия и достигането на критично и хронично боледуване.Чак толкова да се плашим от тях не бива.
Доника Hug толкова красиво име Георги и в крайна сметка това е твоето малко момче.Казвай му така както искаш ти  Hug Гого е чудесно съкращение,но не се оставяй на подобни настроения към свекърва ти или към когото и да било да определят връзката между теб и децата ти  Hug

# 107
dennis, При нас така се получи. Влачихме се 3 седмици с хомеопатия и най-накрая пак си покашляше но видимо беше добре. Тръгна на яслата и на третия ден ъпреки, че продължаваше да си взима хомеопатията се върна с 37, 8 температура, кашлица сериозна и зачервено гърло. Заведохме я на лекар и АБ и сиропи а кашлица. Сега обаче вече сме 5 ден по два приема са 10 приема от АБ и не виждам кой знае какъв ефект. Кашлицата пак я раздира, чак почервеняваме като кашляме и накрая завършваме с.. повръщаане. Confused Суполките също сме 5 дена с почистващо за нослето "Стеримар" и капчици и пак не виждам ефект. Ми то трябва да съм лекар вече и да си сменяме сами лекарствата. Rolling Eyes И аз незнам вече какво да я правя. Rolling Eyes А, диагноза си имаме БРОНХИТ.

# 108
  • София
Привет, сладунки!

Кузманка, много лошо с тоз бронхит. Искрено ти съчуствам  Hug, стойте си на топличко и я обличай. Това мога да кажа от собствен опит, Вики като и сложих една дебела жилетка и спря да кашля миналия път.
Ирини, много голяма таз мома... и с тези леко дръпнати очи и извити мигли, сладуранка.
Рени страхотен е Ичи, толкова зрял за възрастта си. Моля, да ми го пазиш за зет  Wink
Доника- то галеното име ще дойде от самосебе си с времето.

Ние с Венуш гледахме "Принцеса Бум-Тряс", децата се държаха отлично, а Иги дори потанцува, когато преди театъра представиха едно момиче с песните , които ще изпълни на фестивал в Сочи. След това завършихме в клубчето на ЦУМ, където поиграха, а ние поседяхме на сладка приказка и кафенце.

# 109
Здравейте дружки - добродушки!

Ей, цяла България е снежна приказка, само у нас в Бургаз - нъц! Да не може човек да усети и хубавото на зимата - само студ и вятър.... Успяхме па макар и за кратко да се порадваме този уикенд на пухкавия сняг и Йоанка да си намери нов приятел, на когото искаше да изяде очите...  Grinning

irinii - ма голяма симпатяга таз Джи беее... Пък и да не беше за нас винаги ще бъде красавица голяма, щото си е нашата Джи! Heart Eyes
Amaretto - свивайте семейното гнездо - да ви е уютно и приятно на вас, да го пълните с любов и разбирателство, пък дали тапетите са перфектно залепени....подробности са туй.
dennis , мила -  Hug. Трудните периоди са част от живота. Понякога идват за да ни научат на нещо, понякога за да ни дадът нова възможност, а понякога просто за баланс...Да вярваш в щастливата разрвъзка обаче е не само възможност, но и задължение....., защото съзнанието определя битието (ти добре знаеш това) . Най-добре е обаче, самият човек когото пряко касее трудният период да вярва в това. Говоря за съжаление от личен опит, защото от определен период от време ми се налага да убедя някого в правотата на това твърдение. И то не просто някого, а майка ми....
Кузманка - стискам ви палци, най-после да излезете от този порочен кръг. Ако това изисква известна жертва от ваша страна,  в лицето на временна раздяла - направете го! Дано Баба Марта ви донесе много здраве и розови бузки. Hug
Доника - ееееее всяко име в което човек влага любов е прекрасно. Другото са предрасъдаци. По този повод нашата циганка ако и кажем за нещо Йоана, казва: " Не съм Йоана, аз съм Йони"... Mr. Green
Марлела - честно казано изобщо не намирам разлика при Мими. С прическа, без прическа все си е сладурана! Heart Eyes Та исках да ти кажа на теб, както и irinii, че това че отчиташ грешките на родителите си е много хубаво, още повече че помниш чувствата които са раждали в теб. Води се от това! Няма лошо да се вторачваш в дъщеря си. Вторачвай се обаче в успехите и, не в провалите!  Hug
Лека.....

# 110
Привет в този слънчев ден! Heart Eyes

Черпя по едно виррртттуууално чайче...Заповядайте! Wink

За нас: Ние сме на инжекции "Амекацин" от вчера и на инхалации... Имаме много хрипове, поне не е станало пневмония още, и дано не става, но с тези инжекции едва ли. И сега плюс сиропите за кашлицата пием и АБ "СЕС" ЦЕК се чете, някакъв такъв и инхалациите и инжекциите. Отчайвам се нямам сили, честно. Питам се понякога защо все на нас. Толкова големи сме каръци ние, че едва ли има някой като нас. Харесаме ли си някое жилище или в последния момент го купуват буквално под носа ни, или ще има някакви неуредици, или му вдигат цената или все нещо става. Всичко става по най-трудния начин при нас. Живеехме си с едно здравичко детенце, любени и щастливи, макар и на квартира и с ограничени доходи, важното е сърце да е широко. Обаче напоследък е такава каша в животът ни. Толкова се изнервихме покрай това положение, че и двамата без да го искаме и без да се усещаме се караме, спорим за глупости, стигахме даже до раздяла... Разбира ли ме някой какво ми е. Едва ли  Cry
Стига съм ви занимавала с глупости...Съжелявам! Дано баба Марта донесе много, много здраве на всички, пожелавам го чистосърдечно... newsm10

Дано и при нас нещата се променят. Praynig БЛАГОДАРЯ ВИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ!!! Hug Hug :hug:2  bouquet  bouquet  bouquet СТРАХОТНИ СТЕ МОМИЧЕТА!

# 111
  • Бургас
Кузманка - една силна виртуална прегръдка от мен  Hug  Hug  Hug
За съжаление всеки има такива периоди, когато всичко върви наопаки, след лошото - още по-лошо. Но както казва Фибичка  - трябва да се вярва в щастливата развръзка  Simple Smile
Дано с пристигането на пролетта да настане и пролетно настроение в душите ни   bouquet

# 112
  • София
Кузманка, не се отчайвай, има по-страшни неща, знаеш... тези изпитания са неизменни във всяко семейство, болести, жилищни неуредици, всичко ще си дойде на мястото някой ден. Скоро Дани ще оздравее  и ще забравиш за този бронхит Hug

# 113
Невероятни, сте... Hug

Благодаря много... И аз вярвам, че всичко скоро ще свърши и ще си заживеем пак щастливо, без болести и без сериозни грижи... Чакам и вярвам в щастливата развръзка на нещата! Praynig Heart Eyes

# 114
Невероятни, сте... Hug

Благодаря много... И аз вярвам, че всичко скоро ще свърши и ще си заживеем пак щастливо, без болести и без сериозни грижи... Чакам и вярвам в щастливата развръзка на нещата! Praynig Heart Eyes

Кузманка,не се притеснявай и наиситна гледай по-оптимистично на нещата,има много,много по-сериозни работи.А за бронхита бих ти препоръчала да и мажеш преди лягане отзад гръбчето(белите дробове) с мед,като си сложиш малко на дланта и масажираш с лек натиск до леко зачервяване на кожата,после слагаш една къпра и пижамката.Много е хубаво!
За нас ,децата са здрави,но аз не се чуствам добре,постоянно имам болки в корема и жлъчката и тези дни ще ходя пак на лекар Tired

# 115
yoana77, още довечера ще го пробвам. Аз досега не съм мазала с нищо, защото имахме температурка, днес вече нямаме, така, че ще мога да го изпробвам! Peace

# 116
Наминавам само да ви кажа, че ви мисля  Hug
Кузманка, здравето на детето ти не е "глупости". Естествено, че ще споделяш тук с нас. Съпричастна съм към ситуацията и стискам палци АБ да дадат добри резултати. Замисляла ли си се за начинът на хранене на малката. Понякога нещо простичко като храната, която вкарваме в тялото си води до прекрасни резултати по отношение на имунната система.
Денис, Спаси беше на театър с дядо си. Гледали да Чудесата на Франклин /или нещо такова/ - съвсем в унисон с интересите му напоследък. Явно не сме били на едно място с девойките на Базел и Вениш
Алина, как сте у дома с момъка. Каката как реагира?
Йоана, дано докторът те зарадва. Praynig
Фиби, чудна звездичка грее от екрана  Hug

# 117
  • Бургас
Алина, как сте у дома с момъка. Каката как реагира?

Установих, че когато сме само с едно от двете деца, ми е леко като песен, все едно нямаме деца  Laughing
Каката е много любвеобилна, все налита да го гушка и целува, ама не си знае силата и отвреме навреме се пробва да го стъпче и го поступва  Twisted Evil Той ще и го върне след време  hahaha
Иначе си ме ревнува , но е поносимо. Добре, че има бавачка, има и баби да помагат, че по Закона на всеобщата гадост точно като напр. трябва да храня Мима, малкият почва да пиши  Joy

# 118
Напоследък се храним чудесно, нали знаете всички колко злояди сме. И сега сме си понякога така, но поне ядем много плодове напоследък и си иска даже ако няма, което ме радва много.  Wink Така, че за храната мисля че е добре, готвя с пилешко и много зеленчуци! Wink

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 21:30 от Кузманка

# 119
Amaretto, айде да ти е честит 99-ия рожден ден!  Mr. Green Още 2-3 пъти по толкова живот ти желая и много здраве, разбира се! И много любов, късмет и щастие! За стотния отсега мисли какво специално парти ще правиш!  Hug Ама като ти видях профила и си казах "Е, тая жена е много запазена". Прегръщам те горещо!

КузманкаHug

yoanкa, дано и твоите здравословни проблеми се разрешат бързо и леко! Прегръдки!  Hug

Алина, звучиш много добре. Дано да е така и занапред.  Grinning

а ние поседяхме на сладка приказка и кафенце.

venush, bazel, успявате ли?  Shocked За завиждане сте!  Hug

Фибичка, този снежен човек има страхотна приятелка. Слънчице! Мерси и на теб, и на irinii, за положителните нагласи.   Simple Smile

Ние вчера се пързаляхме, бихме се със снежни топки и на Додо толкова му хареса,че едва го прибрахме
Ех, ние сняг ще видим на кукуво лято.  cry

dennis, със сигурност аз ще я подстрижа Мими следващия път. Хайде бе, не съм толкова вързана в ръцете, колкото...  Whistling
Кажи, че всичко се е оправило при теб!  Hug

Доничка, Георги е наистина хубаво, ама много, име. Живот и здраве да имаме второ дете и ако е момче, познай как ще се казва? А аз колкото пъти видя мъж ти на снимки, а сега и в подписа ти, все си викам, че е одрал кожата на моя последен шеф. Абе много си приличат.  Crazy

Аз да разкажа за първия ден на Мими в детска градина. Още ми трепери под лъжичката, не знам при вас как е било, когато мъниците ви тръгнаха на ясла, мен ме тресе много. Къщата ми бе една такава празна...  Confused Оставих я в 8,30 и си я взех в 14,00, като ме видя на вратата ревна. "Мамо, мамо..." през сълзи. Ми стегна ме душата. Преди да вляза гледам през прозорчето как всички деца си лежат кротко на постелките, само нашето седи на едно столче до масата. Не заспива без мен, пък и следобедният й и сън не е от 12,30. На вратата опищя орталъка за вода. И от това най ми докривя - сигурно си е искала, ма кой да я разбере, като не говори английски. Иначе я сложиха в групата на тригодишните, всички "другарки" се надпреварваха да ми казват как знаела всички букви, а на мен ми е едно такова никакво. Знам, че ще се нагоди, но пак ми е криво. Иначе се държала добре, играла си с децата. "Другарката" е едно момиче на не повече от 23 според мен. Свежарка. С расти.   Crazy Още преди да излезем от сградата, дребното не спря да ломоти, наду ми главата. В понеделник пак. Нямаме голям избор, освен да свикваме.

Общи условия

Активация на акаунт