Пролетта отдавна е дошла, щом имаш СЕПТЕМВРИйче у дома!

• 26 576
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
Топър фечер, момичета!
Едно бързо включване и от мен.

Омни, честита радост! Пожелавам ти един сладък и пухкав бебок!
Пак си имаме 4 бремелинки - това е чудесно!

Дони, браво! Добре се справяш с двете въпреки болестта на Хриси! Нека Георги ти е все така послушен. Как му викате на галено? За оригването - горе долу докато се храни легнал - после се оригва. Като яде седнал въздухът естествено излиза нагоре.

Меги, сигурно вече сте открили обекта! Очакваме включване!

Амаретке, честит ви хол! А вие кога ще режете лентата? С голямо закъснение да ти кажа за валентинката на Ванко. Моят племенник - сега 4 клас - от първи клас си е влюбен в една съученичка и се престраши още тогава да и направи валентинка. Оказа се, обаче, че май всички момчета в класа харесват същото момиченце. Така се случи, че момиченцето му подаде сигнал, че го харесва и оттогава е щастливо влюбен.  Grinning

Кузманка, вън от дупката!  Hug Хайде, пролет иде! Дано смяната на климата ви се отрази добре!

Диман, страхотен лаф на Мария! В този дух сутринта Сашко рече: "Дани, не папай мама!"

Денис, кураж и прегръдки!

Рени, друго си е човек да има "братка"!

Базел, страхотни придобивки! Да са ти честити!

Йоана, как си?

Стели, май е нормално да се опитват да се налагат. Въпросът е дали успяват. И Сашко е като Додо на моменти, но четейки книгата за възпитанието без крясъци и шамари, стигам до извода, че трябва да си купя таймер и по-честичко да играем на победи часовника!

Между другото, крайно време е да се запознаем с пловдивските мами! Ако не дойдете вие, ще вземем да дойдем ние тази пролет!  Heart Eyes

Алфи, много интересен откъс!

Алексал, не е само твоя диск! Ще ги пазя до Великден - после не отговарям!  Crazy

Разгледах хубавите "алпийски" и морски снимки! Чудесни са!

Май прекалих вече! Само ще кажа, че както си ме знаете мисля авансово и отсега съм се зачудила какво да взема тази година за рождения ден на Сашко  Crazy Crazy Напролет ще му вземем голямо колело. Не, че се е научил да кара малкото! Първо, обаче, трябва да измисля нещо за РД на Дани, който утре става на цели 10 месеца - мале, кога минаха!?!!?!

Лека нощ и целувки на всички!

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 20:30 от Ави

# 91
Влизам набързичко...

Ние сме с бронхит, заведох я на частно, защото не спира да кашля. И лекарката (ние сме и редовни клиенти ии си ни знае) ни посъветва да не посещаваме повече, ясла, сега ще търся жена да я гледа. Края на март заминава до Великден за Разлог и така.... А като иде там просто незнам, как ще издържам без нея, незнам Cry Не е отделяна за повече от едно денонощие от нас...и тати казва че ще му е много гадно и мъчно за Дани. Това е засега при нас. Дани сега скач и си играе с тати, вечеряхме и сега каза, че ще спим с мечо тази вечер защото и той като нея бил болен Rolling Eyes Wink

Желая Лека вечер на всики и много ви  Hug Hug Hug
Благодаря за подкрепата,имах нужда!

# 92
Omnipresent, честита и лека бременност!
 Моля, болничките да оздравяват бързо!
 Изчетох ви набързо, но няма да коментирам, защото ми се спии. За апартамента чак се изчервявам от вниманието ви, много сте мили. А то всъщност не е кой знае какво, виж къщата на Иринии сто на сто е по-интересна...Малко се ядосвам с едни тапети, реших че на светлия диван отзад ще стои добре тъмна част, обачее, там където се свързават ролките си личи и ми иде да убия този който е измислил тъмни тапети със светла задна част. Дивана... в огромния магазин естествено изглеждаше по друг начин  Cry......Та такива работи.

# 93
амаретко, не се ядосвай, а скръцни и корегирай доре имаш майстори под ръка. Или налепете направо нов слой тапет върху вече зле налепения, или отлепяте, шкурите и - пак нов. се там ще са ти очите като с нанесете. А иначе къщата ми съвсем не е толкова интересна. С мъжа ми си знаем, че ще я направим таква, каквато сме искали винаги след около 2 години, живот и здраве, че сега с тези акащи, рисуващи, разливащи и мажещи навсякъде фурии... няма сми.
дони, кърмените бебета не винаги имат нужда от оригване. Не съм оригвала нито Спаси,нито Джинджи... Виж, тези, които са на шише - общо взето докато ги захранят все ги оригват. Оригването е препоръчиелно и за деца със силни колики /както й изпръцкване, изакване над мивка и т.н/, но много се радвам, че Георги не е в тази група и дано така продължи /Джи също мина почти без колики/
Кузманка,  Hug
Ави, за подаръци се замисляш, а... Сложна работа. То до РД-тата има тооолкова други празници - именни дни, Великден, 1-ви юни. Ще наблюдаваме децата и спрямо техните интереси. /той Спаси за добро или не, май няма нещо, което да няма - баскет кош,, голямо колело, бсийнчета... само врати за любимия му футбол още няма, но подозирам, че още напролет татко му ще го снабди, за да играят в  двора/ Ще ги наблюдаваме децата.
Ето я малката ми кукла:

# 94
irinii, куклата ти е страхотна чаровница!  Heart Eyes Аз все си мислех, че Мими е малка за триколка, но сега виждам, че съм се лъгала. Само да се затопли малко времето. А на теб пожелавам малчовците да са по-снизходителни към съня ти.

Амаретка, не се ядосвай, сигурна съм, че като се подреди цялата къща, много ще ти е мило и уютно.  Hug

Кузманка, пращай Дани в Разлог и не мисли много, знаеш че е за нейно добре. Бързо оздравяване!  Hug

Ави, Ави, завиждам ти на организацията, от рано мислиш за всичко.

diman, почивка, почивка! Иначе не става просто (съдейки по себе си).  Simple Smile

dennis, стискам палци да си влезете в нормалния ритъм съвсем скоро!

Доничка, милия Хриси, да го нагушкаш от нас. И аз като Ави - оригвах докато не започнах да я храня седнала. Но пък и irinii може да е права - Мимата беше само с шишета.

Ренка, само така! Толкова луда и занапред.   Mr. Green

Днес заведох Мими на фризьор, скорто няма да повторя.

Хайде лека ви и до скоро!

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 16:26 от Марлела

# 95
... корегирай доре имаш майстори под ръка.
Аз съм майстора тъй че няма проблем, под ръка съм си.  Wink Надявам се, че ще го оправя някак, но сега трябва да поразчистя. Иначе кухнята и банята са добре. Много си ги харесвам.
 Ави лентата може би ще я режем към 31 февруари  newsm78.  Детската обаче ще дойде към края на март. За съжаление до клубче май пак няма да стигна.

Всъщност се включих да кажа, че и аз не съм оригвала децата и все се притеснявах дали не е проблем, въпреки че намаха нужда. Сега се успокоих.

# 96
Ави лентата може би ще я режем към 31 февруари newsm78

хИ-ХИ  това коя година е щото на моя календар февруари е с 28 дни  Mr. Green Joy

# 97
  • Пловдив
Здравейте и от мен!
Аз не пиши и после като ми дойде музата оттърване няма от мен.... Joy

DZ, и аз се позачудих с това 31.02, но явно на  Amaretto времето не й достига и си е отпуснала 2-3 дни аванс... Laughing
Марлела, много и е добре прическата на Мими! Честито! Подготвяте се за детската градинка....Усещам, че ти е малко притеснено, но всичко ще е наред! Нашите мишлета имат вече нужда от детска компания, освен нашите особи! Аз лично смятам,че на Стенли ужасно съм му омръзнала /въпреки че през деня не съм него през седмицата/ и той всяка вечер ме пита кой ще не идва на гости или с нетърпение чака уикенд при баба и деди! Mr. Green
irinii , Джи е много красива, с тези сини огромни очи... Crazy Нареждам се на опашката да си я взимам за снаха /аз съм луда на тема сини очи/.... Wink! Много ми хареса колелота на Спаси, кой магазин в София продава колелета на Kettler и дръжката за родителя дали може да се прибира?! newsm78
Доника, по моите далечни спомени Додо го оригвах до момента в който му бяха силните колики, някъде около 4 месец, въпреки че го кърмех.... Thinking После май спрях....Олеле, забравила съм толкова неща... Rolling Eyes
Кузманка , стискам палци дани да се оправи! Сигурно ще ти е много мъчна,но смяната на обстановката може да й се отрази добре! Peace
dennis , стискам палци всички лоши неща да избягат от вас! Hug
  Ави , ти винаги си била такава организаторка.... Hug Специално за подаръците за РД на Додо и на мъжа ми и аз винаги 2-3 месеца предварително сондирам и обмислям, което не е гарнация,че всичко минава по моя план... Embarassed Пусни и ти снимки на Дани, той голям мъж станал, не сме го виждали отдавна!

Ние вчера се пързаляхме, бихме се със снежни топки и на Додо толкова му хареса,че едва го прибрахме! От снощи той е на бабина градинка  Wink, а аз ще посвърша разни полезни нещица!
Приятен неделен ден! Peace

# 98
Zrawejte mili4ki. Pi6a ot Bansko bez kirilica -molq da me izwinite bowuu
Donika Stefii o6te se origwa, no stawa nespokoen i go slagam sednal, ako ti e sklonen Georgi da powry6ta go origwaj.

Awi, Irini nie spirahme s podarycite na Wankata - ne gi za`ita , razglezen e , Skrila sym motor, kolelo, roboti koli a wtoriq etg na legloto e pylen s nerazpe4atyni podaryco ot kry6teneto.

Az dami sym sama s lubimiq 3 dena i 2 no6ti Flutter za pyrwi pyt ot 3 godini i sym spokojna za decata. Razbrah kolko sym POTRESAWA6TO UMORENA Dojdohme na ski - karah samo pyrwiq den -nqmam gram trning i sili - sega sym w staqta s musklna trska /w Katarino sme - pylno e sys semejstwa s deca/
Relaksiram i ne iskam dage zabawleniq Confused a samo po4iwaka, za koeto pomogna i towa 4e usykah kolqnna wryzaka i sega pazaq kra4eto Tired HRONI4NA UMORA S NEDOSPIWANE-sama si slogih diagnoza, taka 4e pazete se. Irini pospiwaj prez denaq - umorata se natrupwa kato lawina....

Stefi e f apartamenta s detegleda4kata i e spokoen s ostawena kyrama /sega se izcegdam i da wi kaga kyrmata mi namalqwa, taka 4e moge da wyzobnowq no6tnoto kyrmene/.
Wankata e na ky6tata pri baba i djado i sno6ti 4a4 e pital za nas. Ob6to wzeto sym spokojna za tjh  za moja iznenada.

Powe4eto malki skior4eta bjha na 4-5 godinki, taka 4e Wankata  slet godia 6te go u4im s ba6ta mu.

Lipswate mi. Moge da dojden sys Stefi na sre6tata ako Awi i Irini dowedat malkite. Na donika junaka e mamlyk o6te maj.
Hubawa nedelq na malkite pajaci Heart Eyes

# 99
Момичета,Благодаря на всички ви Heart Eyes
Ирини,голяма красавица е Джи и какви очи само  Heart Eyes Много прилича на теб
алфира поздравления за предприетата стъпка за почивка и разтоварване.Понякога е много хубаво да смениш дори само обстановката и да си гледаш снега от прозорчето наслаждавайки се на нищоправенето и тишината.
Марлелка,стискам палци за градината.Убедена съмна Мими ще и хареса  Hug Честита подстрижка.Другият път да не се пробваш ти като фризъор ей  Wink
Ави, Mr. Green голям си мислител...не мога така предварително и това си е,аз трябва муза да имам за тия работи с подаръците,а така бързо им се сменят интересите на децата.Голямо колело от тези със малките помощни гуми мисля е добра идея май това е единственото което Арен няма на този етап  Crazy Забелязала съм ,че се радва повече на лепенки,темперни боички,линийки,ножичка за изрязване и неща за сглобяване от колкото на каквото и да било друго.Напоследък като каже; искам подарък с изненада.Взимаме един бял лист и рисуваме каквото е пожелал,после го опаковаме с цветна хартия и го слагаме в другата стая,Арен си го намира,изненадва се,отваря си го и изрязваме от листа нещото което сме нарисували и нещо си говори и играе после с дни.Искаме снимка на голям Дани   Heart Eyes
Доника,наистина се позабравят нещата освен това всяко бебе си е уникат и не може да му се прилагат едни и същи тактики  Mr. Green Арен почти винаги си се уригваше след хранене иначе ако му се случеше да не го направи после повръщаше,като започна да се премята сам напред назад вече отпадна тази грижа,но той все пак похапваше АМ,а то е по-тежко за стомахчето.А паузата която прави можеш постепенно да се опиташ да я изместиш в тази част на денонощието която ще ви е по-удобна като нагласите разните там ритуали по лягането и банята,приглушена светлина и т.н....за да знае кога иде вече реч за сладък сън,но разбира се от бебо дребо зависи дали ще се съгласи или не  Wink
Амаретоважно е пренасянето в новият дом да е по време на пълнолуние или когато луната расте  Laughing
Диман,опасна е твоята Мария  Heart Eyes
Стели Hug
Кузманка,хайде взимайте се в ръце какво беше това боледуване...нека малко да иде Даная на чист въздух да се освежи и стабилизира. Hug

# 100
DZ, и аз се позачудих с това 31.02, но явно на  Amaretto времето не й достига и си е отпуснала 2-3 дни аванс... Laughing
Каза си тя .Щото не били готови за това. Сигурна съм обаче че ще се справят Hug

# 101
Приветки!
днес цял ден ядене-пиене, сладки разговори с брат ми... подремнах един час и се чувствам човешки...  Simple Smile
В тзи ред на мисли, Алфи, много се радвам, че си си подарила тази макар и кратка почивка в планината с любимия  Hug Имаше нужда. Аз също често си поставям диагнозата, за която пишеш, но слава Богу, засега се възстановявам дори с 2 часа следобеден сън или 1 нормална нощ с Джи. Насладете се с любимия на компанията си и свободата да не правиш нищо.  Hug Heart Eyes
Денис, защо не пишеш за теб?Мисля те  Hug
Стели, за ухажори като Додо /и секърва като неговата мама/ няма опашка  Hug А колелото се продава тук: http://www.sportdepot.bg/ Дръжката, естествено, че се маха  Peace

Верджини ви благодари за комплиментите  Blush

п.с. Днес Спаси бе за първи път на театър. Възхитен е и мисля скоро да повторим!

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 20:19 от irinii

# 102
  • София
Ето меее - това е напоследък любимата реплика на Хриси - по-точно - Ето гооо Simple Smile
Изкъпах дечурлигата, бате отиде при баба си, дребния се е опнал на дивана и чакаме тате да се прибере.
Та за оригването питах, понеже Голяма уста, ако не се оригне поне 2-3 пъти, след като е хапнал, повръща...Не смогвам на дрехи вече...Кипрата сменя по няколко тоалета на ден, по стечение на обстоятелствата. Мисля, че сигурно има рефлукс, който се надявам да израсте. Ще питам и докторката за поставената от мен диагноза, но...
Ави, в интерес на истината аз на галено на бебо му викам Голяма уста. Баба му и баща му го наричат Жорко, на мен по-ми харесва Гого, но за баба му видиш ли било селско обръщение...Та затова като цяло не се обръщам по име към него...
..иначе днес Хриси е добре, вече 48 часа не е повръщал. А на обяд прояви интерес и към яденето.
Амаретка, ще се справиш, значи на 31.02 да ангажираме поп за освещаване
Алфи, благородно ти завиждам Hug
Тоя пост 2 часа го пиша....

# 103
Боже, темата е полудяла, всички пишат, не мога да ви изчета! Hug Shocked newsm78

На двете ни нови бременни мацки честито! Лека бременност и страхотен сладък резултат накрая.  bouquet

Аз оригвах до към 6 месец и то не всеки път, защото забравях. Но ми беше направило впечатление, че ако не оригна, Иги плачеше в креватчето доста жално. Като е вземех, веднага оригваше, дори без да и притисна коремчето. След това се успокояваше и заспиваше. Кърмена е 8 месеца, не знам обаче това да има някакво значение за оригването.

Марлелка Мими е малък разкошин (така викаме и вкъщи на нашата мацка).
Ири, Джи много е пораснала, голяма сладунка е. Аз пък мисля, че не прилича на теб. Спаси ти е одрал кожата, но принцесата явно се е метнала на татко си.  Hug

Вчера пак изумях от новия лаф на Иги. Както се мъчи с един конструктор на земята и казва "Какво става с мен?"... Joy Паднах... такъв философски въпрос. Явно го е чула отнякъде де.. newsm78 Но й казах, че само тя може да си отговори  Rolling Eyes
Дони, Гого хич не е селско и според мен. Жорко винаги ми е било превзето. Радвам се, че Хриси се оправя вече. Поизмъчихте се.

Днес с Базел водихме потомството на куклен театър. Беше хубаво. Двете ни девойки гледаха с интерес до около половината и после се почна въртене и въпроси. Но пък аз повече и не искам, ще свикнат.

Диман Hug пиши по-често.  Ще те разцъкам аз теб по-подробно само да се стопли.
Мимс е голяма умница брей!

Ави, какви подаръци бе душо  ooooh!. Е на това му викам мислене отрано. Аз тръгвам сутринта за подарък за вечерния рожден ден. Иги направо я пъхнах в магазина да си избере. Тя награби три неща, с които впоследстви си тръгнахме и така.  Е, после й купих и други подаръци, за моя собствен кеф - рокличка, яке и други. Ама те си бяха наистина за мен. Мойта мома на дрехи все още не се радва. Виж на несесера с гримовете ми прави ето така  newsm35

Ох, стана късно. Имам още за писане но ще е друг път. Лека нощ  Heart Eyes

# 104
Цитат на: dennis
Амарето важно е пренасянето в новият дом да е по време на пълнолуние или когато луната расте  Laughing
Казах на мъжа ми готови, неготови на 11 март ще спя в апартамента, ако ще и на пода.
 Dennis,  Hug http://moon.dichev.com/phase/

Цитат на: steli-ssd
явно времето не й достига и си е отпуснала 2-3 дни аванс... Laughing
   Peace 
 DZ дано си права.
 Ави, и  аз чакам включване от Меги!
 Irinii,  да цункаш бонбона. Аз така викам на Миши, а той повтаря като ехо бобони, бобони.
 алфира, да се нарелаксираш за 3 години! Кофти за коляното, моето го пазя вече 1 година, последно се обади септември и доктора искаше инжекции в коляното да ми бие, аз пак не  се дадох. Вика ми: "Ей момиче, какво ще правиш като станеш на 60 години"  Naughty  Thinking  ooooh!
 Рени, браво на скиорчето и братката.
  Хайде, че станало време да лягам  newsm78,... да ставам и да се оправя времето, че днес ахаа да звънна на учителката да кажа,  че ще ходим на училище като се стопи снега.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт