Пролетта отдавна е дошла, щом имаш СЕПТЕМВРИйче у дома!

• 26 602
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,момичета!
Извинете ме,че не съм писала от "сто години".Налегна ме едно ужасно главоболие от доста време насам и направо място не мога да си намеря и изпих какви ли не лекарства,но без ефект.И затова и не съм писала въобще.Просто като видя монитора и ме заболява главата още повече.Камито и тя горката, хич не бях в кондиция да си играя с нея и тя ме усещаше,че нещо не е наред.Минах един куп изследвания и ми откриха синузит и сега вече две седмици съм на антибиотици.От два-три дни не съм имала главоболие.То било страхотно да не те боли главата. Mr. GreenСтига съм ви занимавала с моите проблеми.Обещавам да пиша сега по-често.
И на планина успяхме да отидем със съпруга ми за 4-5 дни.Беше страхотно и се "опитах" да карам ски LaughingБеше доста забавно.Поне се научих да падам.Ками е добре и е на ясла.Утре в яслата ще има тържество за 08.03 и има покана към майките.Нямам търпение.Сигурно ще са много сладки като рецитират стихчета и пеят песнички.Много се вълнувам,защото досега не са канили родителите в яслата за тържествата им.
Aмаретка,знам че имаше рожден ден на 26.02 и ти го честитя с голямо закъснение.Не се сърди.Бъди щастлива и мноооооооого обичана.Ех,тоз юнак как си е разбил така главата?
Кузманка,Даная да се оправя бързо миличкото.Стои ли като й поставят инжекциите?
Честито на mama_meggie за апартамента.
DZ ,Никито и той да оздравява бързо.Че то аз само като ми се запуши носа и ставам крива,пък той горкия кашля и повръща.Жалко за работата.Много е неприятно.Но както се казва :"Всяко зло за добро" Дано си намериш още по-хубава.
Марлелка,разбирам те как се чувстваш и аз си спомням как я побутвах да влиза,а пък тя ме стискаше за ръката силно и ми отправяше един жален поглед.Добре,че не плачеше,че и аз щях да ревна.И въпреки честото боледуване я виждам как се промени  положително откакто тръгна на ясла.А пък и за тях е хубаво да общуват с връстници.Аз понякога й доскучавам LaughingИ аз си мислех да приложа номера,като не иска нещо да яде да я оставя гладна цял ден и да я видя дали няма да го изяде,ама само се каня.По принцип не е слабичка.Даже напротив,но не иска да яде месо никакво.Иначе пресни плодове и зеленчуци не мога да й смогна и млечни продукти и хляб също.Но разни манджи и месо тц.Като питам лелите в яслата казват,че всичко си изяжда newsm78А, пък имат ядене с месо.Е как да я накарам в къщи незнам.Вчера в един супермаркет си седна в пазарската количка,грабна си един хляб и започна да си чупи там и да си хапва из магазина.И не мога да й го взема от ръцете,че ще опищи магазина.Мъжа ми се пошегува на касата,че трябва да ни таксуват 1/4 хляб.
Чао и хубав ден от мен!

# 166
 Чочи, Стели, базел, poli_ch благодаря и на вас за поздравите. Поли, и аз запомних кога е твоя, но може и да нямам възможност да честитя, че нали точно тогава ще е пълнолунието... Thinking
 Dz, радвам се , че сте по-добре. Хайде като се оправите направете 1 среща с Поли, та като дойда пролетната ваканция може да направим обща среща.
 ...Героя се удари в ръба на една маса.

# 167
за храненето пропуснах да ви кажа:
Сутрин става понякга в 8.30, понякога в 10.30 /когато татко му не е на работа и се гушат двамата до късно/ Сутрин закуските са: меден корнфлейкс с мляко, препечена филийка с масло и топено сирене или кашкавал, домат и яйце, кус-кус, палачинки или нещо друго, което съм правила предния ден - кифлички, кейк, торта... На обяд не яде 1-во, 2-ро, 3-то. Понякога яде салата и основно, понякога само супа с хляб... Яде каквото има за нас, или любими аламинути. Вечер се храни с нашето меню /обиконевно готвя вечер/ - спагети, пица, вегетариански ястия, крехки печени месца със зеленчукова гарнитура, разни манджи. Има храни, които яде и когят няма апетит - омлети, бъркани яйца, паста, задушени гъби в масло /обожава!!!/, плодове /яде винаги, когато му предложа, обикновено колкото му предложа; така стоят нещата и с фрешовете/, тостер и царевица от KFC.

# 168
МАЦКИ, ПРИВЕТ!

mama_meggie, честито за апартамента и от мен! Hug

Ние днес бяхме с последна инжекция, вече от утре нямаме Rolling Eyes. Обаче днес я водихме да и вземат кръв за назначените и изследвания, кръвни картини и т.н. и една млада сестра ни надупчи и двете ръчички и най-накрая не успа да вземе и извика една друга и тя взе от пръсчето, ама милото се измъчи. Нкрая се напишкахме от страх... Cry Wink Въпроса е че всичко мина, обаче какво е това нещо гърлото ни няма минаване, още е зачервеничко! newsm78 Какво ли не смукахме, пихме и няма, резултат за сега, не е огнено както преди каза доки, но е зачервеничко, не е съвсем спокойно.

poli_ch, стоим само дето плачкаме много... но тя не плаче от болка а от страх повече. Защото отврая ей такава уста, а нямаме сълзички, малко артистка си падаме, да уплашим лекарката, че да не ни бие. Laughing Слава, богу вече свършихме и дупченето за кръвта мина, и за сега няма нищо ново... Продължаваме си с Аб и утре сме на контролен, а и да си покажем резултатите от изследванията, дано са добри Praynig

Лека, нощ!!! smile3507

# 169
Написах си домашното и понеже моите още спят, ще драсна няколко реда.

irinii,  не позна душа, вчера и днес такъв плач му хвърли, че как аз не се разревах, не знам. Устисках заради нея. Вчера бързах за курса и излязох след 5 минути обяснение, оставих я разплакана. Цял ден ме стискаше за гърлото. Като си я прибирах, пак се разплака. Днес още по-голяма драма - 20 минуто обяснявах, децата се опитваха да я присламчат, обаче не много успешно. Плаче така жално, че като ми казва през сълзи "Мими няма да паче" и ми се къса сърцето.  Cry Не знам колко време ще отнеме. Уж отива с желание, обяснява ми как ще си играе с титите (дечицата) и гаките (играчките) и на вратата започва да плаче и да тича навън. В такъв момент все се сещам за Веси и Али.

Поли, оздравявай бързо! Да разкажеш за тържеството. А пък аз ски не съм се и питвала дори да карам, не са моят спорт.

DZ,  Ники да се оправя вече! Как се мъчат малките човечета.  Hug Стискам палци за нова, по-хубава и по-добре платена работа!

Заведох тази сутрин Арен на ясла,беше супер щастлив.
Дано и Мимката тръгне на градина като твоя разбойник, с усмивка.

Amaretto, и аз ще кажа, че е бил малкия дявол. Ма пък и тези маси с такива едни ръбове ги правят... Wink  Hug

Меги, какво значи "тия дни"? Да не чакаме пак месец? Честитоооооо, много уют ви желая!  Hug

diman, таз хубавиня да не е в бившата печатница?

Chochy, влизайте във форма!  Hug Не знам какво да те посъветвам за яслана на Яни, просто в твоята ситуация и аз щях да мисля много. Аз все бих си казвала, че вече спира с болестите, но пък при вас е проблем, че и Мия ги прихваща.

Кузманка, хайде пак стиснати палци за бързо оправяне!

Много ме боли глава и се оттеглям. Желая ви здраве!

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 23:25 от Марлела

# 170
 привет, привет, привет!

Хайде на кафенцето.... Нямам сега време после ще се включа!

# 171
Хайде на кафенцето.... Нямам сега време после ще се включа!
Привет!Привет!Каква е тази покана като няма време  Joy много ме разсмя  Laughing
Марлелаи Мимката ще ходи на подскоци към градината,но и трябва време.Спокойно  Hug и Арен мина пред огромно първоначално въодушевление в яслата,после мрънкане и отказване всяка сутрин да тръгне,имаше и рев и лягане по земята един път насред най-големият боклук на улицата,та го връщах да го преобличам когато тотално бях закъсняла за работа.Минахме и през моментите на пълно прилепване за мен в моментите когато сме заедно,известен период отказваше там да яде,после прояде но не спеше,после спеше но не искаше да си сваля дрехите и пантофите,после пък бягаше от нас и не искаше да го взимаме от яслата в знак на протест.И накрая се влюби,намери приятелчета и когато не ходи известно време както сега се случи истински му домъчнява и започва да иска да ходи и да пита за децата,сутрин с огромно нетърпение се започва обличане и изрежда по имена кого ще види сега като отиде на градинката.Всичко е етап през който ще се мине ,за да се адаптира Мими.Гушки Hug
Ирини,много разнообразно и хубаво яде Спаси.Браво  Flutter

За съжаление утре няма да мога да дойда на срещичката,защото се наложи още една непредвидена операция на баба ми и ще гледам да съм там до майка ми.

Хубав ден на всички ви  Hug

# 172
ехоо!
Кузманка, сърцето ми се свива като си представя през какво минавате Hug хайде бързо да се оправяте!
ДЗ. как сте вие, надявам се вече сте ок Hug
Марлелка, мнооого са жални тези дечурлига, ама стискам палци бързо да свикне. Макар че аз съм от децата, които така и не свикнаха с градината, и до ден днешен си спомням как ревях и тичах след баща ми, е, накрая се разболях от скарлатина и се приключи с ходенето, после баба ми ни гледаше с брат ми.
Ирини, мн хубаво меню си има Спаси Simple Smile
за наяето хранене - сутрин печена филия /със сирене + яйце или с кашкавал, шунка../, гофрети със сирене, корнфлейкс, баница, кус кус...за обяд обикновено супа с "тебче"/хлебче/ + десерт данонино или плод, вечер салата + каквото готвя - главно риба, свинско и пиле, спагети, гювечета, пица... следобедната закуска почти липсва, нещо между другото, напр. пуканки. А ако нямам нищо сготвено, мн му е любимо кренвирши с кетчуп, си ги топи и се радва /тук има и двете спец. произведени за деца/. И ние сме любители на плод и фреш.
Днес на Миа и се възпали едното око Sad ходихме на док, бакт. инфекция, сега 1 седмица АБ на очни капки. Утре пък сме на лекар, че нещо си подкашля, надявам се да е от хремата...
Хайде целувам ви

# 173
Благодаря на всички ви  Hug
Chochy   Бавно , но се подобряваме Peace Благодаря Hug

# 174
dennis, то не беше точно, че нямам време, а трябваше да давам на Даная лекарствата... А, за вас, винаги имам време, за моите виртуални приятелки... Hug Laughing Радвам се че съм ви разсмяла...

На кой ден от годината се дупчейа ушичките на момиченцата?  newsm78 Мисля, че сега скоро беше, ама не съм сигурна. Ако някой знае, моля да ми каже, смятаме да ги пробием пак!!!

Дани е добре, установиха след днешния преглед... Обаче, много ми е странно защо подържаме температура? Ей сега пак сме с 37, 1; 37, 00; а обикновенно сме с 35, 5 по принцип или 36, 00. Сега защо сме така, незнам... Имаме още 2 зъбчета дали е от тях   newsm78. А, също и изследванията кръвните и бяха добри в нормите са...

Ох, лека нощ на всички, че полудява малкото... Прегръщам ви! Hug

# 175
Мацки, аз днес също няма да се отзова на срещата. Възникнаха ми разни работи и Спаси до вечерта няма да е при мен  Hug

# 176
Добро утро!
Вчера тържеството на децата за 8-ми март беше хубаво.Дечицата бяха много сладки.Само дето Ками беше разстроена и като влязохме всички родители я видях,че е нацупила устни и тихо рони сълзи.Стоеше и ме гледаше с едни жален поглед,но не посмя да дойде да ме гушне и през цялото време само виждах как се търкалят сълзи по бузките й.Всички пяха и играха само тя стоеше разплакана без каквото й да е желание за веселба.Направо ми се скъса сърцето.Естествено като дойде нейния ред да казва стихче и после да пее,просто мълчеше с наведена глава.Една от лелите я гушна да я успокоява,но накрая тя се втурна при мен и се успокои.Иначе вечерта ми изрецитира и изпя всичко,но през деня не го усетих като празник за мама,защото тя беше разстроена.Извинявайте,че ви се наоплаквах,но ми беше много тежко.
По-късно ще пиша пак.
Хубав ден на всички!

# 177
Ей ме на и мен!

Chochy
, "жални" и за мен е точната дума. Sad Съжалявам, че пак са ви налегнали здравни проблеми. Да ги надскочите съвсем скоро! Как е Мия днес?  Hug

dennis, дано си права, че е етап. Днес дребното го заварих да стои с "другарката" и да разглеждат книжка, а другите деца спяха или прости лежаха.

Срещата как премина, разкажете, и снимки покажете! Ех, какъв поет съм.

И както няма да изненадам никого, да кажа, че Мими вече се разсополиви. Днес си я прибрах като цигане от детската градина - омазана до уши, сополи до брадата, а нашата си ги облизва.  Mr. Green Снощи спа сравнително спокойно, дано и тази вечер е така. Все още не се е разкашляла или вдигнала температура, но за момента не го мисля. Давам от вчера витамин С, макар тя да яде плодове, ама за всеки случай. Отговорът беше: "Ного убав мице" и "Ика мице".  ooooh! И сополите нали дразнят нослето, киха на поразия. Още една смешка от разходката, приключила преди малко и ви оставям с пожелания за прекрасен уикенд - отиваме към детската площадка, там сред люлки и катерушки една майка се е навела към детето си, облечена в раирана черно-бяла блуза. Нашата какво е видяла, ма като се развика "Деба, деба" (Зебра, зебра). Такава асоциация направи диването.

# 178
Добро, утро, мацки!

Chochy, силни прегръдки и за вас, че чета че и вие сте със здравословни проблеми в момента!  Hug

Марлела и вие ли, бе? Е, стига вече да се пише за болести "аман"... Ще се оправите, то като са само сополки, дано не става сериозно, но мисля, че като се хване на време, ще стане работата! Успех, стискам палци и на вас!  Hug

poli_ch, сега като четох какво е направила Ками на тържеството, се сетих да ти разкажа една случка на наши познати с момиченцето... Елица отиват с майка си на тържеството и още с влизането при толкова хора Елито се смущава и се разплаква и до там нищо не казва, а си знаеше перфектно стихчето! После отвън я попитахме защо се разплака и тя отговори "Имаше много татковци" Laughing. И после като вървяли по път за вкъщи Ели казала на майка си "Мамо аз съм едно малко лошо момиченце" Laughing Та така, че има и такива моменти, вие поне на тържество бяхте, а ние като не сме на ясла нямам нито картичка за 8-ми март нито снимка, нито тържество ще видя, а така ми се искаше да видя малкото си момиченце да казва стихче за мама, а и знаем цялата песничка " На мама днес е ден"... Сестрите мислеха, тя да я изпее за тържеството, ама няма... Sad Не стана!

За нас: Ние сме добре, Дани няма кашличка, сополки и т.н. Във вторник сме на консултация и това е общо взето. Одеве изтърси на татко си " Тате искам братче за подарък", защото баща и я попита " Какво иска малката ми дама за 8-ми март да и подари тати"...

Момичета за сега е това, ставам, че готвя... чао!

# 179
ПолиHug Представям си как сте се чувствали и двечките! Децата ни са още мънички, ще израстат и този предиод на несигурност! Силни прегръдки!  Hug

Аз не мога да спя и това си е. Ей на, посред нощите се надигнах, само се въртя в леглото. Направих си кафе и седнах на компютъра, сигурно ще поуча на спокойствие.
Нямам планове за уикенда, времето ще е прекрасно и вероятно ще го изкараме по паркове. Имаме предложение от приятели за зоологическата (има ново бебе панда), но ще видя Мими как е със сополките. Спа и продължава да спи спокойно цяла нощ, диша си през носа, не кашля.   fingerscrossed Кузманка хубаво ми казва да се взимат мерки навреме, но за едни сополи не знам какво друго да правя, освен да ходя след нея да духаме нослето и да пръскам в несвяст солен разтвор. Имам и Виброцил, но не мисля да капя преди да се е запушило нослето, сега само тече. Оф, ама и аз за едни сополи колко изписах.  ooooh!

Прекрасен ден ви желая!    bouquet

П.П. На Мимата й трябват още 4 зъба, засега няма никакви изгледи, че са тръгнали. Преди 3-4 седмици ми казваше, че я болят зъбите и бъркаше в устата точно където трябва да израстат, но мина и това неразположение. Вашите деца окомплектоваха ли се?

Общи условия

Активация на акаунт