~Трифон или Валентин-с АПРИЛчо всеки празник е любим!~

• 12 956
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Лейди Чери и на Миленчето е толкова! Големи глави просто,няма страшно Peace

# 76
didimora много ми се искаше, но не можем да дойдем с Айа, че е болничка. Иначе с вас се надявам да имаме повечко срещи лятото, че аз го прекарвам обикновено в Поморие(на 15 мин. е от Бургас, и има много хубави плажове Party)

# 77
Алоооооууууу!

Ник'ви скътавки утре бееееее! Пай'те се - идвам!

# 78
Ама големи писаници - големи работи...Аз утре - ще се ОПИТАМ да дойде - не промиз, защото на мъжо му откраднаха номерат ана служебната кола и не знам дали утре ще ми остави личната...А днес да ви се оплача - аз бях виновна, че Бобката на Ваняиван повърна - тя го храни милата половин час, с много любопв и най-вече търпение и после, докато хапвахме, той само ни гледаше в устите и аз й викам: "абе, Ванче - дай му коричка, не може с това да се задави" - и тя ме послуша, милата, и Боби повърна ЦЯЛОТО ядене...много гузно ми стана...но после Ваня си го върна - черпи Елица с бананов шейк (АМ Фризо с банан) - от което тя зверски се обрина (както обикновено от млечните каши) ooooh! поне знам, че е алергична и към Фризо...
Аз пак не разбрах - пари в края на Април ли ще имаме? И дотогава да искам от Иван??? #Crazy Уффф, трябва малко да си посвия крилцата Wink
За списъците - темата вече се е изчерпала и не мисля да вземам отношение (въпреки че си имам!!!).
Добре, че на 09.05 няма да се работи...Поздрави на всички...!!!

П.С. А фобии имам и те нарсатват и се засилват с времето - и се притеснявам да не свърша в някоя лудница - страхувам се от тъмно, от животни, от хора - представям си някакви страшни неща...абе луда работа...Не е като за лека нощ - така че спирам дотук и ви казвам - лека нощ!!!

# 79
  • София
Влизам само за да ви докажа, че 1000 = 0 ...

Нали казах, че утре на срещата 1000 % ще дойда....да, ама няма да дойда...
Коско е болен. Има висока температура и разстройство. Единственото, което му сваля температурата са свещички Нурофен. Ни Панадол, ни сироп Нурофен...Гадна работа Sad Понеже е болен за първи път ми е мноооого тъпо и мъчно....

Айде лека нощ  Hug

# 80
ВаняМ, дано малък Коско да е по-добре утре! Ако има разтройство, може би не е добре да му слагаш свещички  newsm78

# 81
  • София
ВаняМ, дано малък Коско да е по-добре утре! Ако има разтройство, може би не е добре да му слагаш свещички  newsm78

Знам, но сиропите не помагат.... и като ми направи 39 градуса почти, просто нямах избор Sad Следващия път ще му дам Хексалгин. Tired

# 82
Момичета, виждам че сте коментирали за парите от нОИ. Проблемът не е в многото документи, които трябва да обработят, а от липсатана актуализиран софтуер за разликата от 315 до 410 дни. аз си получих парите до 315 дни, но останалите след като им оправят програмния продукт. Информацията  я имам от нашата касиерка, която се обади в нОИ, където е занесла документите ми. Така е като живеем в Абсурдистан. Ако ги  #2gunfire ще им направим услуга

# 83
  • Русе
Шесто: Eli-v и Siska r-сега....аз ви махнах от списъка, преди около повече от месец може би. И за мен е правилно, защото отгоре в темата пише "еди-колко-си мами тук сме се събрали......", а аз не съм ви виждала да пишете тук! Просто се губи смисъла, при положение, че тук сме не повече от 50-60 майки-напълно разбираемо е, че не всеки има време за глупости и за тъпия форум, но така както имате време да четете и да си направите труда да си сложите снимки на дечицата за колажа, какво ви пречи да драснете по един ред в месеца напр. "днес моето бебе става на .....месеца" или нещо от сорта? Ето я например Ансим е от скоро появилите се майки и се вписва доста добре смея да твърдя, а и тя пише от Франция-ами до като й дойде отговора от чужбина знаете ли колко време минава  Mr. Green, а вие от едното Русе се свените. Винаги съм казвал, че колкото повече майки-толкова по-добре, ама все пак....... В знак на солидарност аз се отписах от челния, достоен списък, но ще продължа да си пиша  Peace!

Първо да се извиня,че и аз съм от рядко пишещите  Blush .Сега се сетих нещо във връзка с написаното от Емма и искам да го споделя с вас.Понеже тя е права,че много от мамите в списака не се включват и трябва малко да го разчистим .Преди няколко дни докато се ровех из отчетните много ми хареса как е направена една темичка.На всеки ред с име на бебок имаше и снимка.Може да обявим някакъв период(малко по-голям)за събиране на снимки и вместо колажи да направим списък със снимчици.И така мамите който не са пуснали снимки ще ги премахнем.Аз съм на линия да обработя снимките ако сте съгласни и да ги подменям с течение на времето.А за маммите който  не знаят как се пускат снимки  ще поема ангажимента да им обясня лично на ЛС

Още веднъж се извинявам че така  се намъкнах в темата с тази идея.Лека вечер на всики   bouquet

# 84
Запис и от нас!Фонтанелата още не ни е затворена,но още като беше първата консултация педи каза,че е с по-голяма и просто по-бавно ще се затвори.
За бърборенето много отчетливо казва мама,тата,баба,деде,айде...ами другото са нейни си приказки и бърборения.
Храним се на кухня и в повечето случай гледам да и е намачакано на по едро,понякога обаче го пасирам например когато има ориз,защото ама хич не го обича.
Ваня М дано бързо ви се размине този вирус. Hug Peace
Аман от болести както е тръгнала тази година дано да се спре вече,че незнам иначе как ще го караме.
Ех стига писах и лека вечер момичета.  bouquet

# 85
ВаняМ и Лилито беше до преди 3 дена с Т до 38,3 и разтройство, но бързо мина - за 2 - 3 дена, дори лекарства не съм давала. Бързо да оздравявате ви пожелавам!
Фобиите ми нарастват като на Хелън - от хлебарки, от тъмно, от затворени пространства, от високо, от дълбокото в морето, от хора, освен това все мисля, че нещо извънредно лошо ще се случи с мен или децата /мъжо не го мисля Mr. Green/, абе луда работа, и други неща има, ама айде да не ви занимавам с глупости.
 Идеята на Съни не е ли нещо като това, което Сиска е предложила? Като цяло ми допада, но кой ще актуализира снимките?

# 86
Да ви се похваляя  newsm44 имаме си вече столче за колаааа ,ето това в крайна сметка избрах

Ей видяхте ли че темата ни за срещата е преместена в общ отчетен подфорум  Peace

# 87
Добър вечер момичета!
По зададените въпроси и аз да се включа.Мони казва мама,баба,бррр,бу и дотук останалото е само а-а-а-а и крещене от време време.
По отношение на консултациите този месец реших ,че ще я пропуснем заради гриповете и др. болести ,които върлуват.Макар ,че нашата педка прави консултациите извън приемното и време за пациенти и е с час,но има други кабинети пред ,които е пълно с кашлящи и кихащи.
Пасирам определени храни,които не мога да намачкам иначе  в последно време дъвче с беззъбата си уста. hahaha
Днес като  реших ,че не е пишкал достатъчно та по тоз повод  въпросче.
Вашите бебоци по колко сок и вода пият на ден?

M_a_g_i_vs честита ви нова придобивка Wink

# 88
Здравейте Simple Smile
Връщам се от "кръчма" - ама каква кръчма-не пих, че бях с колата, и не ядох, че съм на диета Wink да ми завиди човек
Анели, Дари има в леглото една чаша със сил. накрайник от около 200мл-пълня я с вода на всеки 2 дена-кога я пие-незнам, а иначе от мен вода не приема почти, само към 60 гр сок на ден.
Момичета, от утре сме на кухня Grinning много ми е кеф.
Другата новина е, че имаме 3 зъб-горен кучешки хаха май ще сме много смешни
Искам да ви питам-имате ли моменти, в които да ви се приработва (ама не от вкъщи)? аз понякога зациклям от цялото тва седене вкъщи...

# 89
К'во е т'ва ваш'то писане бе девойки  #Crazy newsm78 #Crazy newsm78 #Crazy newsm78

Да се отчета:

Габи няма пъка на гъзото, но днес успешно дадох на баща и да я пази докато изяде една бисквита, а аз на тръни чаках в другата стая- май им свикна, дъвче ги с предните зъбки Wink

Не съм сигурна, Но мисля че кихна веднъж или два пъти, тъй като бяхме на разходка, духаше много, беше студ и накрая се навряхме в Арената на по кафенце с Васко, а Габа беше на един стол права и махаше на сервиторката, к'во ли си е викало детето "Дай една бира ма жена, че тия тука двамата тъпанари не се сетиха да ми поръчат нищо"  hahaha  

Сега по ред:

Маги личи си кой гледа Time Warp...hubav avatar Simple Smile Честито ви столче със здраве да си го ползвате Wink

Емма и твоя аватар е страшен, много сладки дупенца  Hug Мерси за темичката  bouquet

ВанчеМ дано му мине бързо на сладък Коско и да не се мъчите и двамата Sad Много  е гадно да ти е болно детенце , целия свят ти е скапан Sad  Hug Целвки от нас му прати  Heart Eyes

Аз пасирам гладко всичко, макар че скоро не съм я пробвала дали ще повръща от по-едрите частици, май пак ще пробвам с кускус-а Wink

Мисля от другата седмица да сме на кухня- Избрах си Хер бебе със доставка до вкъщи. Ако не ми хареса до нас има Ози пункт и ще щ сменя и пак ще ми излезе на същите пари...някъде около 80 лв на месец. Но това е нищо, тъй като за пюрета в момента даваме поне по 200 лв на месец. Сега са останали към 10-ина бурканчета и като ги свършим почваме кухнята Wink

анели пие по малко, някъде към 30-40 мл вода или сок, но тя суче много сутрин и вечер и може би от там си взима течностите...знам ли  newsm78 Иначе я забелязах днес като и давах от чашата че си смуче и преглъща без проблеми, май свикна вече нацяло, ама тя биберон и шише не ще да чуе  ooooh!

Сисе харесва ми идеята да направим нещо подобно на мартенките Wink

Дюканки днес пак имам минус  Crazy Hug Flutter Flutter Flutter макар че минах на 3-та фаза олекотена за кърмчаки  Peace

За срещата няма да мога да дойда и аз с Габа Sad  

Сори че стана толкова дълго...

Общи условия

Активация на акаунт