~Трифон или Валентин-с АПРИЛчо всеки празник е любим!~

• 12 344
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте майчета в този спешъл ден-да ви върви всичко като за петък 13-ти  Mr. Green!!! Ама само положително де  Peace. Влизам да честитя мини рожденниците-Митко, Борко, Мария, Беатрис, Мая и Сами!!!
 И да ви пусна една убийствена песен дето направо ме прави луда като я чуя  Party  Party  PartyN.o.h.a - Tu Cafe
 Айде-софийската среща дано се състои все пак, искаме мууууучо снимки!
 Аз съм с 5 ръце ЗА идеята на Съни и й гласувам пълно доверие  Peace!!!

# 91
  • Бургас
Добро утро Hug
Ванче, да се оправяте бързо и всички останали болни дечица също Hug
Акварелче, браво за диетата Party Аз като зациклих, стоя си на -6кг. и не свалям повече, бе Tired До лятото трябва да съм фиданка, пък нещо бавно върви Rolling Eyes
Мерси ви много за информацията за консултациите! Вижда му се краят явно на това безцелно киснене пред кабинета с часове наред...
Ники, не да ми се поработва, ами вчера ако знаеш какъв рев му ударих заради тази работа. Направих си аз сметката как ще се връщам на работа. Майка нали има голям отпуск ще погледа Дима две седмици в края на август, аз да се върна на работа, да си заработя новата заплата и да си взема натрупания отпуск от началото на септември, докато свикнат децата на ясла и градина около месец. Да, ама сметките ми се оказаха без кръчмар Mr. Green Вчера следобед разбрах, че в списъка за яслата има страшно много молби за прием на деца, родени 2007г. и няма почти никакъв шанс да вземат дори едно дете от родените 2008 Tired Уж го приех нормално, помолих ако някое дете се откаже /понеже много родители подавали молби на няколко места за по-сигурно/, веднага да ми се обадят, за да решавам как ще действам, но като се прибрах вкъщи такъв рев му дръпнах, защото вече си бях нагласила всичко. Днес още ми е криво, просто не знам, ако се наложи да остана вкъщи и следващата зима, до пролетта ще са ме взели в лудницата вече Crazy

# 92
  • София
Добро утро  Hug

Мацки, аз от вратата-за краката: Софиянки (пък и не само те), както се похвалих миналата седмица мъжът ми спечели ваучер за вечеря за двама по случай Св. Валентин в хотел Феста. Вечерята е 4 курса, плюс 2 бутилки вино. Както също така ви се оплаках, малчо ми е болен и...няма да се възползваме от наградата. Награда, награда, ама сиренето нали е с пари, та предлагам сделка - преотстъпвам ваучера срещу 60 лв (стойността му е 118). Ето за какво говоря http://www.festasofia.com/home_bg.php# . Който желае може и да нощува в хотела срещу 100 лв за двойна стая (плаща си се на място). В цената на нощувката е включена и изненада, но не знам каква ...

Ако някой се интересува - на ЛС.

Съни, сори, ама идеята със снимките аз не я одобрявам. Не знам дали сте забелязали, но аз снимки не слагам. Но пък и да ме махнете от списъка - дреме ми...пак ще си пиша тук  Peace

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 08:59 от ВаняМ

# 93
  • София
Добро утро и от нас, макар че вън е студ и мраз.

За дъвченето, хич ни няма, давам му бисквитки уж да свиква, обаче човекът ги прегризва на две и започва да ми се плези с половин бисквита в устата, цяла настръхвам. Вода не иска, шише не признава, чашките ги дъвче, с лъжичка му е забавно да ме плюе.

За идеята със снимките съм ЗА.

Хубав ден от нас.

# 94
Goldie, милата, дано се освободи някое местенце за вас, стискам палци. Действително повечето родители пускат документи на няколко места, аз също, така че не се знае какво ще стане..И аз така съм се наточила за септември да почвам, ама не се знае дали няма да ми излязат криви сметките. Имате ли вариант за частна ясла? макар че с тея цени, малко хора го имат тоя вариант.

# 95
  • Разпиляна във въображението
Ние се върнахме от консултация. Отслабнала е до 12.090 кг. (от 12.680 кг.), което е добре. Пораснала е с 2,5 см. Laughing

# 96
  • Добрич
Добър ден мили дами!

Днес порстваме с още един месец,Ема страхотен поздрав-изтанцувахме го с Борко Wink

Пожелавам бързо оздравяване на всички!

Пием около 400-5оомл вода+ако му дам сок не отказва Peace

# 97
Честито на всички сладки месечинковци днес!!
Анели - пие около 150-200 мл разреден сок на ден (домашен или купен, без захар - разреждам много с вода - 1:4-5, да избегнем кариесите) - аз имам май "порочна" практика да я приспивам с биберон със сок - много бързо става - мятам я на леглото и тя си знае - в 80 % заспива за 5-10 минути, докато суче сок...много ли е порочно това newsm78 Ами така се приспиваме, кво да правя...
Никито - ама каква е таз чаша - не капе ли, не тече ли? Аз само купувам чаши (с мек накрайник) и ги складирам в един шкаф - Нук, Авент - всички текат, като се обърнат. Подариха ми на Нуби със сламка -  но дори и аз почти не мога да пия от нея - трябва яко вакум да създадеш...
А за детската кухня - аз съм просто свръхдоволна - яде почти всичко! Аз я записах на държавната още като беше на 40 дни...Всеки ден има постна супа, месно ястие и крем (с плод или не). Само на супите понякога се мръщи...Месните ястия са супер вкусни - пиле, телешко, заешко. И не знам кремчетата с кво мляко ги правят (лелката каза - сухо мляко 3 hahaha) - но Елица никога не се обрива от тях, за разлика от всички други АМ и млечни каши...И всеки път ги питам с какво Ам аджеба правят кремчетата - а те си мислят, че се заяждам...Акварелка - не само излиза поо-евтино от пюрета - според мен те трябва да си преминават вече ина готвено - освен това аз като й готвих 2 месеца - то хубаво, ама някой път като готвя 1 час и тя си стисне устата направо...а засега това с ДКне ми се е случвало!
Мамчета -  тези, които опитват приучване към гърне - как вървят нещата???

# 98
Добър ден на всички и от мен!
честита месечинка на Митко, Борко, Мария, Беатрис, Мая и Сами!
Сиси, Криси, и вие ли сте с дерматит бе душички. И ние така, като вас - все се мажем и клепаме.
Aneli, моето мъниче почти не пие вода, но аз все още го кърмя и от там си набавя течностите.
Буренче, това което си писала за твоя калпазанин, все едно аз за моя съм го писала.
Aquariel, браво на Габи за дъвченето.
ВанчеМ, дано Коско оздравява по-бързо, че тия болести - лоша работа. Всички деца да са живи и здрави!

# 99
  • Варна
Здравейте!
Helenblondy, да ти отговоря на питането за гърнето. Аз започнах да слагам на гърне Ралица от преди около две седмици и за мое учудване не се съпротивляваше, а напротив даже се радваше. Имахме успехи (и ако и пиш)  Simple Smile още от първите опити. Най-често я уцелвам веднага след като стане от сън сутрин. Иначе я слагам от време на време и през деня. Понякога я хващам кога се напъва и веднага я слагам. Нито го затоплям, нито с нещо я забавлявам просто тя си знае какво трябва да прави.

# 100
Честито на всички месечинковци  bouquet
Най накрая си избрахме количка .Много се кефя ,че е лекичка Grinning

# 101
  • Popovo
Хеленблонди, да ти отговоря и аз за гърнето. Слагам го вече месец и резултата е добър. Ака само там, ако забравя да го сложа не пълни памперса, чака си детето гърне. За пишкането виж нямам с какво да се похваля.
Криси, да ви е честита количката.

# 102
Благодарим за честитките.
Почерпката е от нас.
Вчера с бети направихме кексчета сърца, но след като ги заляхме с шоколада вече не бяха сърца.Но няма нищо другия път ще станат....

КРИСИ-честита количка, широкичка, че и Бети да се гушне там Hug

# 103
Да са ни живи и здрави днешните месечинки. Веси страшно апетитно изглеждат тез сладки  Flutter Flutter Flutter

Криси честита ви количка със здраве да си я ползвате  Hug

Еленче мерси за инфото душа.  Hug

Току що записах Габи на кухня-Хер бебе- за една седмциа, да я пробвам. Днес им четох менюто ми супер ми изглежда- всички видове меса, замразените зелечуци са на Бондюел, десертите са хубави, има и рибка всяка седмица.Ще ни доставят до вкъщи в 9 часа, всяка сутрин. Всичко излиза за един месец 88лв  Peace  ...а дали ще и хареса на нашата Жабка ще видим Wink

За гърне, ще взимаме в понеделник, като ходим и за количката, педи каза вече да я "запознавам" с него, а пък аз все си мислех че е рано, но изглежда дечицата ни растът неусетно  ooooh! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дюканки макар че минах на фазата за кърмачки днес пак имам минус, чудя се дали не е опасно за кърмата да свалям така бързо  newsm78 Изглежда оргазнима ми наистина иска да се отърве от сланините ми, както и аз де  Joy hahaha Иначе вчера ми падна кръвното, аз по-принцип съм с ниско и сега като почти не ям сол и сладко и тн и пия много вода, ми пада често- дайте някакъв съвет  newsm78

ПП- Вчера си дочупих количката Sad да видим дали утре Васко може да я приспособи да изкараме събота и неделя- уф тоз танк  Tired

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 12:59 от Aquariel

# 104
Ласи,какво правиш там горе?!?Не си ли на среща  Grinning
Блонди,бях започнала да го дебна по едно време,но нищо не се получи WhistlingСложа ли го на гърнето спира да се напъва и става от него!Ще поизчакам  Peace
Цитат
в 80 % заспива за 5-10 минути, докато суче сок...много ли е порочно това
Много!!!!Излагаш се!!!Ще звъня на социалните...
Lady Cherie,много мозък има твойто момче Grinning Предполагам е от значение и височината на детето или съм в грешка  Whistling не се шашкай!
Даниел от месец насам започна да пие доста чай...стигал е и до 250мл Средно по 200мл. пие за....12 часа Peace това за него е супер много! Отказва соковете,домашни /ябълка,морков.../ купешки /кайсия,праскова,смесени.../и аз ги разреждам доста с вода,но не пие!Като неще...ще си пие чая Grinning
КРИС,честита ви количка!

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 13:02 от *Сиска*

Общи условия

Активация на акаунт