~Трифон или Валентин-с АПРИЛчо всеки празник е любим!~

• 12 340
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
Eй, инспектор Дю-Дю ме излови Laughing

Ами не съм на срещата - чудих се, чудих се, много ми се искаше да видя мацките и бебоците, ама не посмях да я водя на място с толкова хора, че нали беше болна  и тъкмо се е пооправила. Демек опасявам се да не лепне пак някой вирус...
Та клеееееееепя сега в къщи, че е много студено навън.
И чакаме отзиви за срещата

Криси, много хубава количка Laughing Със здраве!
Акварел, ще чакам отзиви да кухнята, че и аз ги загледах Хер бебе  - дано й хареса на Габка!
Goldie, добре завърнала се! Направо го ошушкахте тоя Редут! Дано са ви сполучливи покупките!

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 13:43 от Lassi

# 106
Helenblondy, чашата не я знам каква марка е, купих я за играчка от кауфланд, бебешкия щанд-една синьо-розова, става за чесане на венците, понеже е релефна на места...май нямат други там.Съжалявам, че не помня марката.Но не тече като я обърна.А не е трудна за пиене (пробвах).
За кухнята днес взех за 1 път, още не съм дала, но мирише супер апетитно. И нашата е държавна и аз я записах като беше на 2 месеца и едвам ни дойде реда..голям наплив Simple Smile

# 107
Eй, инспектор Дю-Дю ме излови Laughing

Ами не съм на срещата - чудих се, чудих се, много ми се искаше да видя мацките и бебоците, ама не посмях да я водя на място с толкова хора, че нали беше болна  и тъкмо се е пооправила. Демек опасявам се да не лепне пак някой вирус...
И чакаме отзиви за срещата

Криси, много хубава количка Laughing Със здраве!
Акварел, ще чакам отзиви да кухнята, че и аз ги загледах Хер бебе  - дано й хареса на Габка!
Goldie, добре завърнала се! Направо го ошушкахте тоя Редут! Дано са ви сполучливи покупките!

Ласи но да знаеш , че ако се записваш примерно в петък в последния момент като мен  Tired трябвало до 11, аз звъннах към 12, ама се смилиха над моята некомпетентна личност и ме записаха за другата седмица. Много ми харесва че може да гледаш менюто за следващата седмица и за текущата  Peace Иначе не гледай цените в момента на сайта не са актуални-оправят ги Wink

Ама вярно вън днес е мн гадно времето и сняг прехвърча даже  Peace

Голди  Hug Hug Hug

# 108
Цитат
и аз това правя-Буквално!Едва си държа очите отворени Tired Болна съм...Дани и той,но вече се пооправя!За 30мин. 2 пъти ми повърна,но пък иначе пращи от енергия,за мой ужас /точно днес/ иначе е благосклонен към мен и си играе самичък,не го разнасям само на ръце!Нямам търпение моя да се прибере,че да полегна малко,че и гости ще имаме ooooh!
Aquariel,всеки ден те гледам как това горнище едваааааа-едва ти се държи на ...бюста и ахаааа да падне!Знайш как ме дразни  Whistling

# 109
3апис...
а3 съм 3а всеки да може сам да внася и променя мерките в списъка.

# 110
Уф, Сисе твърде добре те разбирам и ти съчувствам Hug
И мен Емата ме зарази, и аз бях болна с нея, а мъж ми беше цяла седмица в командировка и аз сама с нея - направо ми се спря тока. И то горкото като не му е добре и само циври (йе йе йе йе йе) направо ми бърка в мозъка, ама какво да го направиш Sad
Добре, че живна малко, та и аз покрай него Simple Smile

Аре стига съм мрънкала - да ви кажа как благоверния продължава да поставя прът в колелата на моя възпитателен и образователен процес Twisted Evil
Та, чета аз темата за частните ясли и за новостите в сферата на бебешкото образование и цъкам с език - то Монтесори, то Валфдорф , то какво ли не измислили хората.
И чета аз за Валфдорфската детска градина - как децата отглеждали кокошчици, сутрин събирали яйчицата, после си правели кекс от тях, после пък гледали буболечки и бръмбарчета как лазят в тревата и прочие дълбокоинтелектуални занимания...
И кат една амбициозна майка споделям на загрижения баща, че имам концепция как ще образоваме детето по последна европейска мода. А той като видя таксите и отсече, че нямало да дава две заплати, за да гледала Емонцията буболечки. Пред блока имало сур бюлюк буболечки, да ги гледала там for free. Пък ако съм искала да събира яйчица, можело да я пратим при баба и на Малка Верея  - кеф ти кокошки, кеф ти яйца .....
Та, сори за Емата, ама май ша  кара по системата на МОН Rolling Eyes

# 111
Здравейте от нас Simple Smile

Стефинка, ами ние сме в Мелбърн, най-южната част на Австралия, щата Виктория. Там където са пожарите. Вчера имаше пожар много близо до нас, но го загасиха бързо. В момента навън мирише леко на пушек и съм се ошашкала и явно тази нощ няма да се спи  Sick Тези пожари не са от жегата, те са запалени от хора, умишлено или не.

Иначе жега имаше само 2-3 дни, когато температурата беше над 40 градуса. Имаше няколко дни около 30 градуса и тази седмица е доста студено, около 20-23 градуса максимални и 10-13 градуса минимални. Характерното за Мелбърн е рязката промяна на времето и температурите в зависимост от това кой вятър ще духне, топлия или студения. Просто времето се променя за минути  Crazy Днес се позатопли, към 25 градуса и тази седмица я дават по-топличка, около 27-28 градуса максималната.

Австралийците са в общи линии много приятни хора. Аз се запознавам наляво надясно. Контактни, учтиви и винаги готови да помогнат ако потърсиш помощ. Мая много добре си играе с дечурлигата. Днес подадохме документи за детска градина за нея и сега ще чакаме да й дойде реда.

Иначе онзи ден ходихме до един голям бебешки магазин в който попаднах в Европа, видях играчки Чико  Hug Тук по принцип такива няма, а там си бяха доста скъпи, просто Европа е далеч  Hug Иначе има Фишър Прайс на корем и на доста ниски цени. И други марки разбира се има. Вчера извадихме късмет и купихме на Алекс преносима кошара на Бейби Айщайн за 80 лева. Била 200, направили я 80. С играчки и две нива, много е хубава. Тук номера е да купуваш при намаленията. Имат невероятни намаления просто.

Иначе Алекс ще го водим в понеделник на ваксини. Ще му слагаме Хепатит Б 4 прием (оказа се че тук при определени условия са 4 приема) и ваксината за Пневмококи-те, която сме пропуснали.

Ами май е това Simple Smile

МНого целувки засега  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 112
А тази ваксина за пневмококите има ли я в нашият здравен календар- смисъл слага ли се в БГ? Стана ми интересно!

Ритка радвам се, че свиквате там. Така като разказваш ми е много интересно. Моля те споделяй и за напред как е там, време, хора, случки, природа и тн.  Hug

Ей Сисссс минала съм аз покрай таз на аватара ми дето е Джесика Алба снима календар за Кампари -много красиви фотоси са станали, аз затова си я сложих и тъй като обичам Бейлис, смених КампаритУ за Бейлис Wink Иначе аз такова делкоте ако сложа ще ме пишат по вестниците как една свинка се навря в корсет  Joy hahaha   Ако ти е интересно ето тук е календара: http://fashiontography.blogspot.com/2008/12/jessica-alba-campari … 009-calendar.html, а на мен ми е по-инетерсно как са обработени снимките ето тук - http://www.theinsider.com/photos/1417433_Jessica_Alba_Minus_Airb … _Campari_Calendar леле много се отплеснах. СОри за  offtopic offtopic offtopic

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 15:21 от Мирка.

# 113
Ема това ми е любимата песен,много ме кефи.За вода пием по 100 мл.на ден,а сокове всеки ден и изцеждам от морков и ябълка и така ги хвърлям,неиска и неиска.И ние да се отчетем 9300 73см.За гърнето на всяка смяна на памперса я слагам и много се радва,като се изпишка и кукуто като започне да пее.

# 114
Мирка, разбира се Simple Smile

И питайте ако нещо конкретно ви интересува момичета Simple Smile Че тук всичко е ново и за мен и честно казано трудно се сещам всичко за писане Simple Smile

А интересното е че тук нямат разтворими каши, за мой ужас  Crazy Имат нещо като каши, но нишестени и Александър горкия се прости с вкусните каши на Милупа  Sick Пюретата са американски, австралийски и новозенладски, като са странни вкусове. Онзи ден давах на бебо манго с пиле  Crazy Намерих и европейски само една марка, Нутриция, май не са лоши.

От бибероните и шишетата най-разпространената марка е Авент, има ги навсякъде. Имат и Нук и Нуби.

От козметиката Джонсън се ползва масово. За мое щастие намерих в кварталната аптека Мустела и СебаМед, които бяха на цените в БГ.

От памперсите има Памперс и Хъджис.

Иначе тази ваксина за пневмококите в България я има, обаче не е задължителна. Иначе освен нея, тук задължителни са менингококи, варицела и ротарикс. За това пък тук не се прави БЦЖ.

А иначе утре ще ходим на Garage Sale, ако не се успим. Това е когато някой се пренася или има ненужни вещи и разлепя съобщения из квартала и ги подрежда в двора и прави разпродажба. Да видим дали ще си хареса нещо  Hug

Аааа и момичета, хайде Честит Валентинчо и Трифончо от нас (вече е 14 февруари тук)  Hug  bouquet Hug

# 115
Ритка, много се радвам за вас! Hug Hug Hug Grinning Важното е, че сте доволни и нещата рано или късно ще влязат в релси! Аз имам една съученичка в Сидни, тя ми пише че там има хора просто от цял свят, всякакви нации, което на мен ми звучи супер!! Laughing

За Нутрииция - тази фирма е добра, така и аз съм чела. Wink Малко е странно пиле с манго, ама ще свиквате! Hug Тука в яслата Лидия яде артишок, и разни други неща, които ние с татито не ядем. Mr. Green

БЦЖ и тука няма, но също така има превенар, ротарикс, и за другите вече не съм много сигурна. newsm78

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 00:14 от ЛУРДЕС

# 116
Оф, от обяд се опитвам нещо да напиша и все не става!!!! Хора побърквам се, тез моите дечурлига ще ме докарат до лудост!!!!!П рез нощта ще пробвам да се включа по-подробно!
Ритка Hug Hug (много искам да отида в Авсралия) При нас като идват туристи от там, правят впечатление на много весели и искрени хора.
Браво на всички, които учат децата на гърне! Поздравления! Мен нещо ме мързи, все още. С това дете ще поизчакам за да видя кой от двата подхода е по-правилен.
 Лека вечер, мацки!  bouquet

# 117
не съм ви чела...качвам сега снимки от срещата в Априлки'с сайт Grinning Целувки!!!
П.С. И Жана-Танцен дойде от Пловдива града голяма - но си тръгна преди снимките Wink

# 118
  • София
Момичета, искам да благодаря на всички, които споделиха опита си с помпичката за прахосмукачка  Hug. Благодарение на вашите мнения си я купих и в момента с нея спасяваме доста сополиви ситуации вкъщи  Peace

Както разбрахте вече Велин е болен и то благодарение на мен  ooooh!. Вечерта след като го бяхме изкъпали докато сучеше много се изпоти и аз взех, че отворих прозореца и малката душичка явно е изстинал, защото на следващата сутрин имаше запушено носле и покашляше.  Няма да ви обяснявам колко ме е яд на мен си  Confused. Сега сополите му текат като река и кашлицата му се увеличава и ще търся лекар да го погледна (нашата е в болница милата).

Айде до после.

# 119
  • Варна
Сиска Фитолака Декандра е за червеното гърло.  Peace А иначе мерките на Невена (глава, гърди) са точно като на Дани, само дето е 8.600

ритка мислим ви там, в далечна Австралия  Hug

ВаняМ ей на това не знам какво му се вика, каръшка работа.  Косьо по-добре ли е вече?

Lady Cherie по-важното е съотношението към об.на гърдите - колко е при вас?

Общи условия

Активация на акаунт