~Трифон или Валентин-с АПРИЛчо всеки празник е любим!~

• 12 293
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
  • Добрич
Добро утро!

Акварелче,честита ви количка!

Всички болнички да оздравяват Hug

Жул,слабеем,слабеем-тази сутрин закръглих още едно свалено килце Grinning

Хубав ден ви желая  http://www.youtube.com/watch?v=qIIpowId1XY

# 256
  • София
Jul, макар че така ме сърбят пръстите...ще устоя на предизвикателството и няма да продължа темата за картите тук леле, ако имах воля така да не се давам на апетита си....  Crazy
Това е все едно да кажем, че водката Абсолют е само за шведите (образно казано), щото примерно няколко пъти съм повръщала от нея hahaha извинете, че все за алкохол приказвам, ама от почти 2 години не съм "употребявала" както ми душа иска и...знаете за гладната кокошката и просото Млъквам по темата, ама ти ако искаш ...излез "навън" да си поговорим  newsm66

Ай па и вие с тия килограми стига сте ме дразнили.... Вие сваляте, аз качвам...Поредното доказателство на приказката "Нищо в природата не се губи, а само сменя притежателя си".

Между другото докато си пишех мойто син си заспа в леглото  newsm09 Това нещо не се е случвало от 3-месечната му възраст...Ще го приема за добра поличба за днешния ден, че чакам един много важен за мен резултат следобед ...това е и причината за честите ми включвание днес - тресе ме нервата и ме избива на безсмислено тракане по клавиатурата ...

Аре,  аз отивам да си тегля един душ, а вие ... fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 257
  • Някъде на път....
Мирка, чух аз че ядеш от тортата на Габи и ще се карам!  Close
Честито ново возило - със здраве да си го ползвате!  Hug
jul, какво да се прави, мързи ги девойките... ще поизчакаме с физическото явно!  Wink
koalkata,  Hug
*Сиска*, доведи Дани на гости у нас, че Габата да вземе малко пример от него!  Wink Иначе ще кажат хората, че на майка си се е метнала, толкоз мързелива........ Mr. Green

# 258
Добро утро мами! smile3525
Нека и аз направя един поздрав за хубав ден - песента от подписа ми! Обожавам я, много се кефя на Нелито, кадърна певица. Wink Simple Smile

Ванчетата - и дветеMr. Green браво че бебоците са по-добре.  Peace Лидия откакто мина грипчето, почти всяка вечер почва да се дави от кашлица, защото й се стичат сополки в гърлото.  Confused

Ансим, какво даваш за закуска? По френско какви са предпочитанията? Аз като занеса сутрин в яслата попарката, когато Лидия не я е хапнала цялата, гледат доста странно този бъркоч! hahaha hahaha

# 259
  • Русе
Здравейте мами  Hug !!!

Аз минавам набързо да се отчета,че ние сме добре.От вчера  учим Санди да пази равновесие (баща му де  ooooh! ) .За мое голямо учудване се справя доста добре.Издържа по повече от минута  Crazy .

На слабеещите много минусчета   chef

На болничките бързо да оздравяват  Praynig

На всички останали приятен де   bouquet

# 260
Досега писах, писах, дойде Габа от някъде, добара мишката и с едно цъкане ми изтри поста  Tired Rolling Eyes Сега наново...

Танче аз заради детето бе душа, да пробвам какво има в манджата, че да не е солена или пък да има нещо в нея  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

В тази връзка днес гледах "Часът на мама" и даваха майката с детенцето, което се беше натровило от киселото мляко със сода каустик. Честно да ви кажа нещо ме усъмни таз жена, мъжа и я напуска на Коледа, после тя пуска някакви банкови сметки във форума (на часът на мама), пише че едва ли не няма да умрат от глад, някви шмекерии правила, абе честно малко не много добре ми се видя таз жена  Confused Cry

За Дюкан мога да кажа, че бавно и славно си всалям всеки ден по малко, при положение че съм на най-олекотената фаза, все си мисля че като почна ударната ще сваля много, защото за един ден ударна свалих 1 кг, което не е малко  Peace Нанче браво на тебе за минусчетата  Hug

Много съжелявам за майчетата загубили дечицата си, по-голяма мъка от тази няма  Cry Cry Cry

Болничките бързо да оздравяват Simple Smile

Коалката  Hug Hug Hug

Браво на Бобката и Коско че са оздравели вече  Hug Hug Hug

Много искам да излзезем да сефтосаме количката ама одеве термометъра показа -7 и се отказах, ако мога ще изляза към 3 часа, ама тъпото е че на нашият парк сега му сменят цялата настилка и няма къде да се ходи, не че после няма да ни е добре де  Crazy Crazy

ПП-ЧЕСТИТО ЗЪБЧЕ НА СИАНА  newsm47

# 261
  • София
А моят Коско вече много добре ходи. Верно, залита като на 2 големи, ама продължава. И първото нещо, до което се докопа ходейки беше потфейла ми...Пълна финансова ревизия ми направи. Даже със зъби провери монетите дали са истински.
Данъчен ще става, маминия ми Heart Eyes... Само дано да не го хванат Peace

# 262
  • Варна
Леле колко слабеещи мадами имало тука. Подозирам аз, че на срещата май месец ще съм най-дебелата аз, ама пусто като ми се яде.....  Laughing

ВаняМстискаме палци, да не забравиш да се похвалиш.

А относно антибиотика - аз знам, че за да почне да действа, е необходимо да се достигне определена концентрация и за това е нужно около ден и половина. Така, че аз не вярвам на "дадох му веднъжи той оздравя" да е от антибиотика, ами просто си му е дошло време да се оправя (ако е вирус, обикновено критичното състояние е 3 дни и точно на 3-тия ден лекарите изписват АБ, а то детето вече преборило вируса).

# 263
  • София

А относно антибиотика - аз знам, че за да почне да действа, е необходимо да се достигне определена концентрация и за това е нужно около ден и половина. Така, че аз не вярвам на "дадох му веднъжи той оздравя" да е от антибиотика, ами просто си му е дошло време да се оправя (ако е вирус, обикновено критичното състояние е 3 дни и точно на 3-тия ден лекарите изписват АБ, а то детето вече преборило вируса).

hahaha Ясмина, не сме се разбрали. Аз исках да кажа, че той си е оздравял от само себе си, само че аз вече бях започнала антибиотика. Ако бях изчакала още 1/2 ден и на лекар нямаше нужда да го водя... За това и по-надолу казах, че пие АБ напразно  Hug

# 264
  • Варна
ВаняМ аз те разбирам бе, душа. Не визирах твоето мнение, просто използвах повода, че стана въпрос за АБ.  Hug  Heart Eyes

# 265
Здравейте!
момичета ще полудея! От три нощи Милена е неузнаваема просто! Реве та се къса,бушува,играе,не заспива до 3-4? Ако не е от зъб,то тогава много лошо! Ще спре ли някога? През целия и живот това не се е случвало! На някой случвало ли му се е впоследствие детето да се промени така? newsm78
Съни,как учиш Санди на равновесие? Аз уча Миленката като я оставям да се държи на библоитеката и тя си хваща някоя книга и забравя,че не се държи! Ама си тресна очето после?
Сиска,естествено,че е логично да е така,но човек все си мисли,че тези неща са свързани само с физ развитие,а то не е така Peace

# 266
Здравейте! Днес и тук е доста студено, но въпреки това има наизлезли бебоци, та може и ние да подадем носле.
Реяна, дано да е от зъбче, но и аз бих се притеснила сериозно, чак пък да се къса от рев Shocked
Акварелка/Мирка - честита ви количка - леки и безаварийни разходки ви пожелавам.
Браво на оздравелите дечица! Нашто педи и то е фен на антибиотиците, имам чувството, че се презастрахова, а Лилито пи първия си АБ още по Коледа.
Утре ще ходя до банката да ми направят нова карта, та да мога и аз нещо да купя от тоз зарибяващ Ларедут. В тази връзка благодаря на всички за отговорите  bouquet
На слабеещите - страшно ви се възхищавам, момичета, на ентусиазма и постоянството! Аз май ще си остана   261uu
- спирането на нощното кърмене ми се вижда все повече мисия невъзможна! Хайде чао допосле!

# 267
Кау-притеснявам се,още повече,че е нетипично за нея! По принцип като стане нервна,значи е болна,но този път не е! (да чукна на дърво) Peace
Мирка,честита ви количка-със здраве да си я ползвате

# 268
Aquariel , Честита количка! Със здраве да си я ползвате. Много разходки да види  Laughing

reiana , и Дари винаги си е спала спокойно. Непробудно по цяла нощ. Но точно като и пробиваха зъбите беше нещо страшно, будеше се по няколко пъти на нощ с рев, и едвам заспиваше. Дано и при вас е от зъбките и отмине бързо.

# 269
Бибобибо много ме успокои-надявам се и при нас да отмине! А колко време след като се наду и драска изби зъбчето най-накрая? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт