~Трифон или Валентин-с АПРИЛчо всеки празник е любим!~

• 12 291
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Бибобибо много ме успокои-надявам се и при нас да отмине! А колко време след като се наду и драска изби зъбчето най-накрая? newsm78

Ами на Дари много бавно и пробиват, в смисъл докато започне да драска. Ето и сега от сума ти време и стои надут горния венец (и пак спи по-неспокойно междудругото) и още нищо не се е показало. Иначе започне ли да драска до 2-3 дни вече се е показало повече зъбчето и се вижда добре. Хайде дано скоро се похвалиш с първо зъбче (въпреки че ще отпаднете от надпреварата за последно озъбило се бебе  Laughing

# 271
И ние се борим с един гаден зъб отгоре вече 5-ти ден.Температура-няколко пъти над 38,5. Големи мъки ,голямо чудо.Да се показва вече, че ми се измъчи детенцето Cry

# 272
Хайде момичета на снимките: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=341911&pid=10556658

Целувам ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 273
Привет, сладурки!

Aquaiel, специални благодарности за споделените впечатления от кухнята!  bouquet Прозвуча много вкусно! Радвам се, че на Габи и е харесала храната - ще пробваме и ние! А каква е консистенцията? Много ли е едра?
Честито ви возило - много разходки да си направите с него!
Reiana, и вие май напускате безславно надпреварата за късно озъбило се бебе hahaha Чакаме новини за зъбчето, а ти купи царевица, за да си подготвена когато излезе!

Milenni, къде се изгуби - ние чакаме, чакаме, чакаме - кажи как изкарахте на Банско!

И една новина от последния час  Laughing - НОИто вече имат програма и са започнали обработката на документите Wink, така,че има надежда на хоризонта!

# 274
Eee, Lasi   bouquet за новината от НОИ-то!

Всички болнички бебоци мали да оздравяват бързо-бързо!!!!!!!

Целувки на всички!!!

# 275
  • Русе
Съни,как учиш Санди на равновесие? Аз уча Миленката като я оставям да се държи на библоитеката и тя си хваща някоя книга и забравя,че не се държи! Ама си тресна очето после?

Ами  ние му купихме от тези кайшки за под ръчичките ,та с нея.Баща му откри вчера,че като го държи с нея и почнат рекламите по ТВ той не разбира,че в даден момент вече не го държим ами седи сам.

# 276
Леле Съни мерси! Е това е супер идея! Peace

# 277
  • Временно
На Сианчето и второто зъбче изскочи.

Мирка,аз за една седмица съм свалила 2 кг,а мъж ми 4 кг.Но съм много амбицирана и продължавам,въпреки изкушенията(свеки тука едни баници върти,едни палачинки и разни други тестаци,а аз умирам за тях).Единствено криввам,когато опитвам от на Сианчето пюренцата и манджичките. Blush

reiana,ти знаеш ли че Колин Фарел бил в България и то от миналата сряда още. Shocked  http://www.slava.bg/news/10209.html Аз чак днес прочетох.Бил отседнал в Гранд Хотел София.Освен да ходим да обсаждаме хотела. Rolling Eyes Laughing

# 278
ЗДравейте и  от нас..

Ние отново  сме болни  в неделя ни почна една кашлица и  днес иамхме 37.5. Дано  да я свалим с панадола. Вчера я водих на док бяха и  чисти  гърдичките, ама нямахме Т , та сега съм се шашнала че Т с кашлица не ми  харесва.

Искам и  да Ви  почерпя днес ставаме на цели   10 месеца - кога минаха
  party023 - уф не се научих как се слагат  снимки.

Честита месечинка на всички  празнуващи днес

# 279
Ей ме пак!
ЕЕе Ева Мери много ни предадохте с тия зъбчета!  bouquet
А за Колин знам аз знам,ама нарочно не отивам,че като знам,че веднага ше ме избере мен,та реших да дам шанс на другите hahaha Joy Heart Eyes
Десита,бързо да се оправяте! И честита ви месечинка Hug

# 280
  • Варна
ritka Чудесни снимки! Всички сте толкова усмихнати, наоколо е чисто, спокойно и зелено! Личи си, че се чувствате добре.  Heart Eyes

# 281
  • Пловдив
Ваня, приемам предизвикателството с гранде удоволствие Peace Обичам да споря/говоря с хора, които знаят по конкретната тема повече от мен  Peace Де ще се състои е въпросът  newsm78 Албена? Ние и тази година вероятно ще сме там, вие миналата се разочаровахте, ама да зна`иш Ралиците са по-хубави от Лагуните  Grinning Палците да ги пускаме ли, к`во стана?
Ласси, гуд нюз, значи да чакаме забогатяване Grinning
Ритка, изглежда чисто и спокойно, вие нали това търсехте  Grinning Това къщата, в която живеете ли е? Под наем ли сте? А мъж ти да не успя работа да почне (костюмар го дава)?

# 282
ЗДравейте и  от нас..

Ние отново  сме болни  в неделя ни почна една кашлица и  днес иамхме 37.5. Дано  да я свалим с панадола. Вчера я водих на док бяха и  чисти  гърдичките, ама нямахме Т , та сега съм се шашнала че Т с кашлица не ми  харесва.

Не звучи добре! Ива без хрипове и без темп. само с кашлица беше се подредила много сериозно! Последния път сменихме 2 антибиотика!

И ние станахме днес на 10  Laughing

ritka драсни някой отзив бе душа ! Снимките са супер !

# 283
Здравейте!
честита месечинка на всички 10-месечни бебенца!
Лурдес, за закуска на Симон предлагам плодово или зеленчуково пюре, към него мога да прибавя оризова каша, в зависимост от акитата му.Френската ни педиатърка много държи на плодовете и зеленчуците, след тях са месата и накрая кашите. Йогурт за бебета също препоръчва. Но при нас случаят е различен от нормалното, защото Симон има суха кожа и се съобразявам с това какво му предлагам.
Лидия я водиш на ясла? От кой месец започнахте? Каква попара и правиш?
Сиска, пишеш че за АД мажеш бебо с А-дерма Ексомега, можеш ли да пишеш с кой по-точно от продуктите? Винаги ли сте само с един крем? Някъде четох че е хубаво да се сменят, и затова питам. Иначе в момента ние сме с Мустела Стелатопия.
cow, и аз не виждам края на нощното кърмене.
Мирка, честита количка! Със здраве и настроение да си я ползвате!
reiana, дано да е зъбче.
Дано всички болни да оздравяват! newsm17
На всички новоозъбени бебенца - честито! tooth
На всички отслабващи мамчета - браво!
smile3501

# 284
Цитат
Сиска, пишеш че за АД мажеш бебо с А-дерма Ексомега, можеш ли да пишеш с кой по-точно от продуктите? Винаги ли сте само с един крем?
лицето мажа само с ТОВА Вече сме ползвали 3 опаковки от него!за баня /измиващ гел/ и мляко за тяло ползвам от синята серия Peace

Даниел също има каишка за прохождане!Веднъж я позлвахме в парка,адски ми е неудобна,а също и на него NaughtyКато усети,че го държа за каишката се отпуска като ла*но и не става работата!Водихме се за ръка първите 1-2 пъти ,после си искаше сам да щъка из парка Peace
ritka,колко е зелено при вас!Покажи снимки на къщата ви,много съм любопитна как изглежда Grinning

Някой ползвал ли е нещата на LR???
http://www.lrworld.com/lrweb/index.php?id=13371

Общи условия

Активация на акаунт