Боя за коса-blond 2

• 44 010
  • 343
  •   1
Отговори
# 225
Аз пък днес ще ходя да разпитам една нова фризьорка в града.Много ги тормозя тези фризьорки,сега искам да ми се обезцветят кичурите,които са по-тъмни (не цялата коса) + корените+ боя на цялата коса #Crazy А и аз нали съм с отопластика постоянно си придържам ушите,за да не ги наранят и те милите много се притесняват,а някои като чуят направо ми отказват да ме боядисват  Tired

# 226
Знам че не е по темата и се извинявам ама да те питам къде си прави отопластиката и колко пари ти струваше?   bouquet

# 227
Знам че не е по темата и се извинявам ама да те питам къде си прави отопластиката и колко пари ти струваше?   bouquet
Д-р Анастасов в Пловдив,850лв. е операцията.

# 228
Аз пък днес ще ходя да разпитам една нова фризьорка в града.Много ги тормозя тези фризьорки,сега искам да ми се обезцветят кичурите,които са по-тъмни (не цялата коса) + корените+ боя на цялата коса #Crazy А и аз нали съм с отопластика постоянно си придържам ушите,за да не ги наранят и те милите много се притесняват,а някои като чуят направо ми отказват да ме боядисват  Tired

И какво ти каза фризьорката по въпроса за обезцветяването?

# 229
Здравейте! Следя темичката и получих доста полезна информация.Аз съм си с тъмно руса коса и ми се иска да я изсветля с 1-2 тона а нямам особено опит с боядисване, а да не говорим за бои. http://zlatnaribka.com/popup_image.php?pID=527 Моята коса е нещо подобно на номер 8.0 и ми се иска да се получи 9.0 Flutter. Разликата е малка, но много ще съм благодарна ако ми препоръчате боя и дали няма да се получи по-рижав цвят. (цветовете, които съм показала са на л'ореал професионалната серия)

# 230
Здравейте! Следя темичката и получих доста полезна информация.Аз съм си с тъмно руса коса и ми се иска да я изсветля с 1-2 тона а нямам особено опит с боядисване, а да не говорим за бои. http://zlatnaribka.com/popup_image.php?pID=527 Моята коса е нещо подобно на номер 8.0 и ми се иска да се получи 9.0 Flutter. Разликата е малка, но много ще съм благодарна ако ми препоръчате боя и дали няма да се получи по-рижав цвят. (цветовете, които съм показала са на л'ореал професионалната серия)

Здравей и на теб Simple Smile Според мен ще постигнеш желаният цвят, ако в корените се нанесе 9.0 + 6 % оксидант, а по дължините 9% + малко 12 %. Така смятам, че ще се получи. Според мен не е нужно обезцветяване, но има вероятност косъма ти да съдържа жълт пигмент, като доста от натурално светло русите го имат. Ако след боядисването все пак жълтее, се прави корекция на цвета или мат.   bouquet

# 231
  • sofia
Момичета, аз се правя с 12/1 на Лонда (професионалната) като ми слагат коректор 6/1 около 40% и жълтото се убива, а преди ми слагаха 9/1 коректор и пак жълтеех леко

# 232

Ами по принцип май-май не и се занимава да обезцветява кичур по кичур,после корените,каза,че така на светли и тъмни руси кичури е правила момичета,защото било модерно,ама май е защото не и се занимава.
Ти какво би ме посъветвала?Косата ми е кестенява,нямам жълт пигмент на косата.До преди 4 месеца бях на кичури,после се боядисах цялата,но кичурите все избиват.Как да уеднаквя косата?Аз "гоня" много светло русо или пепеляво.Постигнала съм го цвета,почти цялата ми коса е пепелна,но имам и по-тъмни кичури,които избиват като падне боята.атиране не помага .

# 233
И аз съм блонди  smile3534

# 234
споделета каква маска за руса коса да ползвам че от скоро съм руса и не съм много на ясно Simple Smile
аз ползвам възстановяващата маска на Шварцкоф-червената ,копувам я от салон по магазините я няма от професионалните продукти е.
И аз съм блонди много светло русо.Първо си обезцветявам корена след това слагам боя и се получава Peace

# 235
Момичета, аз се правя с 12/1 на Лонда (професионалната) като ми слагат коректор 6/1 около 40% и жълтото се убива, а преди ми слагаха 9/1 коректор и пак жълтеех леко

С 9.1 не е достатъчно пепеливо за да покрие жълтият пигмент, а със 6.1 се получава точно перлено- пепеливо. И аз го използвам за матиране. Но то е само боя са която се прави мата, а не е коректор.  bowuu

# 236

Ами по принцип май-май не и се занимава да обезцветява кичур по кичур,после корените,каза,че така на светли и тъмни руси кичури е правила момичета,защото било модерно,ама май е защото не и се занимава.
Ти какво би ме посъветвала?Косата ми е кестенява,нямам жълт пигмент на косата.До преди 4 месеца бях на кичури,после се боядисах цялата,но кичурите все избиват.Как да уеднаквя косата?Аз "гоня" много светло русо или пепеляво.Постигнала съм го цвета,почти цялата ми коса е пепелна,но имам и по-тъмни кичури,които избиват като падне боята.атиране не помага .

Първо се правят корените, защото няма начин и корени и кичури наведнъж и то достатъчно бързо, защото все пак се обецветява.
Ако кичурите ти са били подредени с фолио и има някакъв ритъм, няма никакъв проблем да се обезцветят само кичурите ти, просто ще се извадят същите кичури.
 В зависимост как ще се обезцветят може да се направи цялостно боядисване или само матиране, но след премахването на тъмните кичури.
Винаги има начин да се направят нещата, стига фризьорката да си харесва работата. Simple Smile   bouquet

# 237

Какъв е този коректор? Със самата боя ли се продава?

# 238
  • sofia
не се продава с боята, в салона където ме правят гледам,че си е отделна боя(60мл), просто ми бъркат от 2та цвята

# 239

С 9.1 не е достатъчно пепеливо за да покрие жълтият пигмент, а със 6.1 се получава точно перлено- пепеливо. И аз го използвам за матиране. Но то е само боя са която се прави мата, а не е коректор.  bowuu
Аз правя мата с 2,3 и 4ка случвало ми се е да действам и с 1ницата -черно , но трябва да се действа много бързо.Винаги матираната коса стои по красиво и естествено.Има различни начини на матирване Peace

Общи условия

Активация на акаунт