Боя за коса-blond 2

• 44 005
  • 343
  •   1
Отговори
# 255
6.1, 7,1, 8,1 и 9,1 може да се смесват с 12,1, но когато смесвате с 6,1 най тъмното съотношението не е 50 на 50.Аз ги смесвам на око и не мога точно да кажа, но слагам примерно 12,1 с 1/4 по малко от половината тубичка на 6,1.Има няколко варианта, но най вече зависи от пигмента на самия косъм.

# 256
Аз пак не разбрах нещо-  нали 6.1 е боя все пак и тя трябва да се смеси с 12.1. Значи се смесват 2 бои, за да стане 12.1 по пепелна, нали това е целта или бъркам? И с тази смес се боядисва косата. Ако се получи достатъчно пепелно всичко е ок и момичето е доволно и щастливо.
Въпроса е, каква е разликата, ако се боядисам само с 12.1 и получа някакъв незадоволителен резултата и искам по-пепелно. Тогава какво правя с 6.1, как става матировката - с какво? Смесвам 6.1 с оксидант ли, кой % или си правя смес от двете бои и повторно мацотя, или някакъв коректор? Накратко как се прави матировката, ако светлия цвят само с 12.1 не ти хареса?

# 257

здравейте .... и аз съм блондинка от 1 месец ... прочетох целия форум и най-много ми хареса цвета на ети 123.
аз се боядисах сама обаче ми стана едно такова с жълтеникав отенък и назнам ако си взема гарниер 113 дали ще стане

# 258
  • sofia
След като смесваш 6.1 и русата боя, за да не се матираш какъв цвят се получава??
12/1 и 9/1 са бои с един характер- пепеливо - като ниво на цвета се получава 10, но пепеливо.
Има наука колориметрия и тя си има правила за добър резултат. Цветовете са с различен характер и има логика при тяхното смесване.

като ми смесват 12/1 и 6/1 ми се получава  много светло пепелно русо
когато смесваха 12/1 и 9/1 се получаваше пак светло русо, но на второто миене жълтеех, а сега изкарвам до другото боядесване без да имам нужда да се матирам

# 259

здравейте .... и аз съм блондинка от 1 месец ... прочетох целия форум и най-много ми хареса цвета на ети 123.
аз се боядисах сама обаче ми стана едно такова с жълтеникав отенък и назнам ако си взема гарниер 113 дали ще стане
Ти с на Ети боята ли се прави (123 на Гарниер?)
До колкото си спомням Етибеше писала,че ,първо,че се боядисва от много време и то така или иначе по дължината боята се напластява,с времето все повече изсветлява и за това сега и е толкова хубав цвета.А за корените беше казала,че рижавеят,но тя не ги чака да израстнат много и за това не си личат,че са рижавки  Peace

Етииии,къде се губиш??Скоро не си писала  smile3518

# 260
Тук съммммм  Laughing
Чета ви,чета ви..не съм се скрила..отдалече ви наблюдавам..понеже няма с какво да се похваля..освен че смених Гарниер 113 с Палете и резултата ми харесва повече,стана по светла  Peace
И другото ,което е..знаете ли че в момента не било актуално този цвят ,тоест бяло русото или близко до него цвят.Вчера ходих в Найл бар и мацката ми каза,че сега са актуални медено руси нюанси,даде ми един кичур такъв ,за да се видя дали ми отива и аз се харесах.Не е лошо,но немога да приема таква стъпка да се боядисам...та така..Тази вечер ще ходя да ме подстрижат Crazy

# 261
Тук съммммм  Laughing
Чета ви,чета ви..не съм се скрила..отдалече ви наблюдавам..понеже няма с какво да се похваля..освен че смених Гарниер 113 с Палете и резултата ми харесва повече,стана по светла  Peace
И другото ,което е..знаете ли че в момента не било актуално този цвят ,тоест бяло русото или близко до него цвят.Вчера ходих в Найл бар и мацката ми каза,че сега са актуални медено руси нюанси,даде ми един кичур такъв ,за да се видя дали ми отива и аз се харесах.Не е лошо,но немога да приема таква стъпка да се боядисам...та така..Тази вечер ще ходя да ме подстрижат Crazy
Еее,най-накрая да пишеш! newsm44
С кой номер на Палетте се направи?И то..по-бяло от твоето на къде,бе мила  Laughing
По-принцип и аз знам,че по-естествените нюанси на русото са модерни,обаче и аз като тебе предпочитам по-сивите
  Heart Eyes

# 262
Малко повече инфо за тези коректори може ли някой да пусне?

# 263
Малко повече инфо за тези коректори може ли някой да пусне?
И аз чакам  Grinning До колкото разбирам,не се продават свободно,така ли?

# 264
Боядисах се със 100,води се скандинавско русо:
http://www.schwarzkopfpalette.com/our-products/permanent-natural … andinavian-blond/
Иначе преди това ,опитах и А10,Е20,но нещо не ми допаднаха..това са боите ,които изсветляват от 4 до 6 тона или по точно номер 100.

# 265
какви са тези коректори

# 266
Боядисах се със 100,води се скандинавско русо:
http://www.schwarzkopfpalette.com/our-products/permanent-natural … andinavian-blond/
Иначе преди това ,опитах и А10,Е20,но нещо не ми допаднаха..това са боите ,които изсветляват от 4 до 6 тона или по точно номер 100.
newsm09 Номер 100 изсветлява с 4-6 тона?
Корените по-добре ли станаха,отколкото с Гарниер или пак рижавеят?

# 267
Айде дай снимки де мацко  Simple Smile

# 268
Дааа..така пише на кутията на боята и наистина стават по добре от Гарниер...засега ще остана със 100(не смятам да ставам медено русо все още Grinning)
Гарниер 113 ,когато я ползвах убиваше рижавия оттенък и се сливаше с останалата коса(аз боядисвам само корените),но самоите корени не бяха толкова светли както косата по надолу..
Ще дам снимки,но няма да е днес-най вероятно утре Hug

# 269
Дааа..така пише на кутията на боята и наистина стават по добре от Гарниер...засега ще остана със 100(не смятам да ставам медено русо все още Grinning)
Гарниер 113 ,когато я ползвах убиваше рижавия оттенък и се сливаше с останалата коса(аз боядисвам само корените),но самоите корени не бяха толкова светли както косата по надолу..
Ще дам снимки,но няма да е днес-най вероятно утре Hug
Аз все искам да пробвам,пък накрая все на фризьор отивам.
Аз мисля,че е важно не да покрива цялата коса боята,а да може да оцвети като хората корените,които са най-тъмни.
Н щем казваш,че със 100 са станали светли,ще пробвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт