Свети Валентин наближава-януарчето с радост мама дарява

• 17 449
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
emsski , надписах ти снимчицата, ама на 1ва страница не мога да я сложа, няма ме в тая област
Лорини, наистина хубав подарък ти се очертава  Laughing
На мен Анастасия цял ден ми виси по гърдите, направо нищо друго не мога да свърша. Добре че успях да дремна малко на обяд, иначе като съм недоспала ставам страшно нервна  Mr. Green
Нашата еднократна помощ я очакваме към средата на март, а иначе ни дадоха и 200 лв.  Party от общината.
Моник, и аз претърпях такъв обстрел  Joy Всичко беше окъкано- легло, чаршафи,.......

# 91
Ей много пишете, едвам успявам да ви прочета.

Това със снимките било толкова елементарно, че се чудех как не съм го знаела до сега  Blush.

Аз болничните редовно си ги получавам. Получих 45 дневния и остатъка за януари също. Още не съм подала молба за помощите от социалните, но моя мъж ще отиде по някое време. Колкото до акта за раждане, на нас ни го издадоха за 3 дни.

Лорини, честито. Аз се радвам че живея сама, макар че понякога би ми се искало някой да е тук и да ме отменя в някои неща. И аз като Таис малко лошо се отнесох към свекито, но ще гледам да го изгладя другият път /ми то пък нищо да не кажеш, майка ми не би се разсърдила, ама на..../. То нали и аз ще съм свеки /ама от готините  bowuu/.

А за друго бебе  ooooh!. То моята бременност ми се видя толкова дълга и трудна, макар че всичко беше наред като цяло. Ще видим, те всички мъже обичат да им се раждат деца  Laughing, в което няма лошо, ама да ги издържат после.

Това е за сега от мен.

# 92
  • София
Копривке, Анна вече и медийна звезда стана Hug Много ви е хубава количката, а и ти добре изглеждаше Joy

# 93
Копривке,мъжът ми те разпозна по ТВ- в това вашето 125-то е бил половината форум Hug

# 94
Хилоу!

Само аз ли изтървах Копривката по бтв?  Rolling Eyes
Днес трябваше да ни изчетат молитвата за 40 дни, ама който не е опирал до поп не знае, че си тръгват рано-рано  Laughing  Blush Та знаете ли - може ли утре?? (все пак е събота, а нали бил ден за духовете...  newsm78)

Исках да кажа - Дони, не се тормози толкова за повръщанията на Н'Гого.. Пилорна стеноза няма да е, а другото се израства. Твърдя това, защото ми казаха, че дете с пилорна стеноза хич няма да качи или ще качва много малко, а той е "Голяма уста" Wink Освен това, при пилорна стеноза повръщането е на фонтан.  Hug Hug Hug А за педиатрията нищо не мога да ти кажа - ние направо в Пирогов отидохме. Моята педи първоначално ни беше ориентирала към Педиатрията и ни каза при д-р Янева или Пантелеева да отидем. Също д-р Желев препоръча, но той не бил словоохотлив и по-добре при жените. Само дето не се запазвало час, а отиваш и чакаш... Това е, да се надяваме, че няма да ви се наложи, но не се шашкай - най-много да е лек ГЕР, което ще ти прави повече пране.. Hug

# 95
Айдееее и аз съм изпуснала Копривка
Лорини, ха честито
Бързо оправяне на всички болни

Доника, наистина не се тревожи за пилорна стеаноза. Аз се бях сериозно притеснила за това със Сами, но като казах на мъжът ми, разбрах че голямата му дъщеря е оперирана от това заболяване и ми каза, че тогава повръщането не можеш да го сбъркаш, както и колчеството – почти всичко се връщало на фонтан, не се надавало, малкото нямало какво да изака и изпишка. Така че споко.  Hug

Не мога да повярвам как след 1 час сън следобед гърдите ми напращяха, даже няма да давам допълнително кърмата от нощес. Явно повече почивка му е майката, ама как да му се невиди с тези колики  ooooh!

Хубава и безревлива нощ ви желая  bouquet

# 96
днес вземаха кръв от вената на Преслава, няма да ви обяснявам как точно се чувствах, докато капеше кръвтта и тя се дереше
слава Богу изследванията са добре и жълтеницата най-вероятно е от кърмата ми,която на този етап няма да спираме

имам изплатен болничен и то доста бързо- внесен е на 26.01 и на 5.02 ми го изплатиха целия 45 дневен
срока за еднократната помощ е 3 години, би трябвало при подаване на документите да ви издадат една бележка с входящ номер и дата на която да отидете да си подпишете заповедта, тогава връщат и акта за раждане, а изплащат помощта след 20 число /т.е ако е подаден януари след 20 февруари ще ги получите/- поне така беше със Стефания

# 97
Момичета, прескачам от априлската темичка да ви се нарадвам на бебораните - да са ви живи и здрави всички...
Моето раждане приближава и като ми се спече л... и прескачам да ви нагледам и да се заредя с положителни емоции...
ЖЗ след април и ние ще се туфнем тук при вас...

# 98
Добро утро,
Кафето от мен тази сутрин  Two Hearts

Малкия спа от 22 до 5 и сега съм като краставичка свежа, лошото е че не се събудих да се изцедя през ноща, и сутринта бях като окъпана от кърма и гърдите боляяяяха.

mara casy, успех и леко добременеене и раждане

Честита месечинка на Дивна!

Хубав, усмихнат и пълен с любов ден ви желая момичета  txtloves

# 99
Еспа,мерси за кафето  Hug

ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ СЛАДКА,БЕЗКРАЙНА И ИЗПЕПЕЛЯВАЩА  txtloves   Hug  Hug  Hug

# 100
Добро утро!!!

Калоян тази нощ си пропусна второто папкане, за разлика от мен  Laughing и пак не можах да се наспя съвсем, ама си беше по-добре де  Peace

mara casyHug Ще ви чакаме да дойдете, ама вие си чакайте реда  Naughty  Hug

Еспа, така си е - аз досега квото установих за наличието на кърма - почивка, сън и спокойствие му е майката.. Силна храна и течности - да, но колкото и да се наливам и ям, не съм ли спокойна и отпочинала - тц - няма кърма.  Въпреки че последните 2 дни съм уж спокойна, пък кърма имам само през нощта  Thinking или поне така си мисля де...  Rolling Eyes Ама Калоян през целия ден ми се върти по циците и пак е нервен, та може и да нямам. Ох, и на мен, като на Сладурчеста ми писна вече - един ден е така, един ден иначе... (бтв, Никола верно си е сладурчест Wink как чакам и аз такава усмивкаааа, пък то мойто само се мръщи от тия колики и се хили като наакан когато..хм.. се наака  hahaha)

Аз не празнувам Св. Валентин, но ви желая на вас и вашите половинки да си изкарате един романтичен и влюбен празник (доколкото можете WinkHug

# 101
Еспа, благодаря за кафето - имам въпиюща нужда от огромна доза, за да се събудя.

Натали - благодаря за пожеланията! Аз също желая на всички да бъдат много много обичани.

Снощи Марти никак не  спа и аз заедно с него. Има едно хъркане на нослето, което го притеснява и притеснява и мен. Пръснах му Стеримар, но няма особен ефект - дали да се обадя на педито  Thinking...

Наистина ден с ден не се повтаря, ако на единия е добре и спинка, на следващия - будува и се чудя какво да правя. Поне с яденето нямам грижи. Винаги е с голям апетит /което взе да си личи де/ и винаги мога да го залъжа поне да не плаче.

Лек и весел ден ви желая на всички - тези, които празнуват и тези, които не празнуват  Grinning.

# 102
Ето я и нашата усмивка по случай деня на любовта.
Желая прекрасен ден на всички Hug Heart Eyes

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 11:58 от daninceto

# 103

txtloves Честит свети Валентин!!!  txtloves

pepi_slanchogledche благодаря ти!!!
 mara casy много мина,малко ти остава,да сте здрави и леко раждане!!!
lorini   радвам се заедно с теб,защото зная,какво ти е било до сега Wink
Копривка кажете по какъв повод,как съм пропуснала Tired
Доника не ти е лесно,направо,как да те успокои човек,дано не е толкова сериозно,моля се за вас Praynig
daninceto ехххххххххххххххх!!!!СУПЕР!!!!
elena_d   ако му пречи да се храни и да спинка,се обади на педито!Да се оправяте днес ви желая!

# 104
  Two Hearts  Честит празник на всички мами   Two Hearts
Моята мъничка принцеса ви поздравява с нейното клипче http://www.metacafe.com/watch/2417496//

Общи условия

Активация на акаунт