Може ли да питам един малко личен въпрос:понеже знам, че тризнаци често се получават след ин витро, при тях така ли е било?Не съм клюкарка, просто моя приятелка прави вече 2 години опити с нейния мъж и уж изследванията са добри, но тя много се тормози, страшно много искат бебче и двамата...та по тоя повод.На мен ми е много жал, даже да не ви казвам, че като се видим и все гледам да не казвам нищо за детето освен ако тя не ме попита, чак ми е гузно като знам те колко време се измъчват вече 
На всички болни пожелавам скорошно оздравяване!

pepche Честито
Аз винаги много се радвам като чуя че някой ще си има момиченце...мен така като бях бременна винаги на въпроса "какво ще е" отговарях гордо "момиченце" и често ми се случваше да ми кажат в отговор "нищо де, да ти е живо и здраво".
Предполагам са искали да кажат "няма значение какво ще е, важното е да е живо и здраво", но ... мен това страшно ме развеселяваше.Мъжът ми пък до последно ми казваше, че тия триизмерни и четириизмерни ехографи били нови и лекарите още не можели да работят с тях та се били объркали за пола...е, добре че накрая дойде да ни прибере от родилното
Сега Ния е на тати принцесата!!!

след като всичко си влезе в 

, само дето аз съм доста по-дърта