Чудно слънце Дружба огря, с прекрасни лъчи и сбъднати мечти (7)

• 18 724
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Писанке честити бебоци на кумовете ти, да се радват сега докато още не са се ошашавили  Crazy Може ли да питам един малко личен въпрос:понеже знам, че тризнаци често се получават след ин витро, при тях така ли е било?Не съм клюкарка, просто моя приятелка прави вече 2 години опити с нейния мъж и уж изследванията са добри, но тя много се тормози, страшно много искат бебче и двамата...та по тоя повод.На мен ми е много жал, даже да не ви казвам, че като се видим и все гледам да не казвам нищо за детето освен ако тя не ме попита, чак ми е гузно като знам те колко време се измъчват вече  no

На всички болни пожелавам скорошно оздравяване!   bouquet

pepche Честито  smile3525 Аз винаги много се радвам като чуя че някой ще си има момиченце...мен така като бях бременна винаги на въпроса "какво ще е" отговарях гордо "момиченце" и често ми се случваше да ми кажат в отговор "нищо де, да ти е живо и здраво".  Joy Предполагам са искали да кажат "няма значение какво ще е, важното е да е живо и здраво", но ... мен това страшно ме развеселяваше.Мъжът ми пък до последно ми казваше, че тия триизмерни и четириизмерни ехографи били нови и лекарите още не можели да работят с тях та се били объркали за пола...е, добре че накрая дойде да ни прибере от родилното   hahaha Сега Ния е на тати принцесата!!!

# 136
Момичета много благодаря за пожеланията ще ги предам всичките на мамата Hug

По вече инфо:

От няколко години се опитваха да си имат бебче ,но все не ставаше имаше някакъв
хормонален проблем  ooooh! след като всичко си влезе в
норми и веднага стана работата ,но беше пила и някакви
хапчета за стимулиране на овулацията Peace
Та бебчетата са нормално заченати Hug

Роди в майчин дом със секцио , момиченцето е 1850г момченцата по 1700 и 1550г ,засега имената незнам още  Peace

Това е историята  Mr. Green

# 137
Аз днес имам рожден ден, та да почерпя :

# 138

Добро утро моми4ета едно кафенце от мен днес 6те ходим на лекар да жидим какжо му има на патето

# 139
Светлушке, да си жива и здрава, много щастлива, много обичана и почитана.

# 140
Честит Рожден Ден svetlu6ka! Много здраве,щастие,любов и успехи ти желая Hug

# 141
  • София
Честит рожден ден Светлушке,
Да си жива и здрава и малкия Лъчи много да те радва и слушка

# 142
  • София
Честит Рожден Ден svetlu6ka ! nbirthday
Желая ти здраве,  щастие и късмет в живота и каквото си пожелаеш да ти се сбъдне.
П.П. И ти си Водолейче като мене  Grinning, само дето аз съм доста по-дърта Sad

# 143
  • София
Светлушке, Ч.Р.Д! Бъди безкрайно обичана и щастлива жена и майка, и малкото слънчице Лъчи да те кара да се чувстваш много усмихната и горда, винаги!

# 144
Благодаря ви много за хубавите пожелания  Hug

# 145
  • София
Честит Рожден Ден, Светлушке! Бъди здрава, усмихната и обсипана с много любов!:))) Весел празник!

# 146
  • София
Понеже 2 пъти публикувам, да си допълня мисълта с нещо друго Embarassed:

Болните мами и дечица бързо да оздравяват, да си отиват вече тия болести, чеее...  #2gunfire
И да се радваме на разходки с шейни. cold coolcool newsm68

# 147
  • София
ЧРД Светлушка!

Радвам се че сте се видяли с дечицата и сте доволни. И ние бабите си изкарахме доволно,но бяхме малко....
 Честита девойка на Пепче и бързо да се възстановяват и наддават тризнаците.
Болните дечица да оздравяват.

# 148
  • София
Здравейте слънчица....

Светлуши, честит рожден ден, мила! Бъди жива и здрава, много щастлива мама и почитана и обичана жена и съпруга!!!!!
Весел празник от все сърце!!!

Ками, дано са добри новините от доктора!

Аз да ви кажа се оправих! Пих няколко Макси Грипа и слагах капки Тобрадекс в носа(останали от Алекс) и така! Явно  е било някаква настинка!
Този грип с разстройството не мина ли преди месец...? newsm78

Хайде оправяйте се всички и дано по навали малко хубав снежец, че да се сберем на снежно парти... Mr. Green

Хубав ден!  bouquet

# 149
Чак сега се включвам и аз с пожелания!
Светлушке честит рожден ден!!!!Да си много здрава, щастлива и влюбена още дълги години!!!

Общи условия

Активация на акаунт