Чудно слънце Дружба огря, с прекрасни лъчи и сбъднати мечти (7)

• 18 727
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря мацки Simple Smile

Отивам в Барселона  newsm44  ще пиша като се върна и да не клюкарствате много без мен Simple Smile

# 151
  • София
Супер! Приятно изкарване и чакаме снимкиии! Laughing

# 152
Аз от няколко дни все се каня да питам и все ми изхвърча от главата...знаете ли в нашия квартал да има добър солариум, че нещо цвета съвсем ми изчезна с тая дълга зима, на нищо не приличам  smile3511

# 153
Леле голям съм заплес Embarassed-Извинявай
 ЧРД svetlu6ka   и приятно изкарване в Барселона

JP-то ни каза че е нещо вирусно но гърдичките са и чисти само ни изписа коларгол но ако и днес и утре през деня вдигаме температура утре следобед пак при него дано се преборим без антибиотици Praynig
Въпреки че сега сме с 38.1 и не я сваля  Sad

# 154
  • Русе
ЧРД svetlu6ka   bouquet   Gift
много здраве ти желая, на теб и на цялото ти семейство  Hug

# 155
  • София
Ками, ай дано!!! Hug

Женке, в Дружба 2 до този фитнес (от светофара на Кауфланд, като идваш от Дружба 1 все направо) на двата етажа, ми изглежда читав, ама само от вън! Не съм го проверявала, а все се каня!

Пробвала съм само този дето е до фризьорския салон в Дружба 1, ама слаб ми се види!? newsm78 А, иначе и в Младост в спортния център има, обаче беше доста тесничък и много ниско пада капака. А, иначе цените им не са лоши.

# 156
  • София
ЧРД, Светлушке!   bouquet
Да си жива, здрава и много щастлива! А Лъчи да ти дава много поводи за радост! И пътуването ти до Барселона да е незабравимо и вълнуващо

Искам снимков материал после  Wink

Ох, малката толкова ми обсебва времето, че нищо не смогвам да свърша. В нас бомба е паднала, но така е след като не ми дава да я оставам сама в стаята.
Ние пък сме канени на два детски рождени дни, като единият ще бъде в клубче, но отсега предупредих мъжа ми, че няма да ходим. Вече съм развила страхова невроза за болести. А и ние още не сме за клубче, просто тясно ще ни се види там  Mr. Green Другият обаче няма как да го пропуснем, защото е на детенцето на много добри наши приятели - "проекто сватове"  Joy
Днес заведох Катеринка до офиса ми, че трябваше да пускам молба за 3-те оставащи месеца от болничния. Нашата счетоводителка е удивително проста и некадърна и за съжаление въобще не преувеличавам. Когато й се обадих по телефона да й кажа, че трябва да ми се подават разни документи, отговорът й беше "Виж там каквото трябва си го намери, попълни си и ми кажи какво да нося в НОИ"  Confused
Хайде оправяйте се от вируси и настинки, да не съм чула вече за болести!  Naughty Grinning
П.П. Пепче, дадоха ли ти снимка от 3D видеозона? Защото при мен пъпната връв тогава беше пред личицето на бебето и нищо не стана с фотографирането  Wink

# 157
Муцка тоя във фризьрския салон съм го пробвала преди няколко години, ако не са го сменили не става, направо е ужасен и може би първия произвеждан някога.Но за този фитнес, за който говориш не се сещам къде е...

# 158
  • София
Женя, аз преди време (като млада и слаба) ходех на солариум на Плиска, по-точно на Коста Лулчев близо до Шипченски проход. Бях много доволна! Не знам дали не ти е далече...

# 159
Ми точно заради разстоянието и времето искам да е в нашия квартал.Че като е през ден поне да е за 20 минути максимум, че иначе мъжа няма да се навие да я гледа.А с детето не става, къде ще стои докато аз се пържа  Cry

# 160
  • София
Женя, сега се сетих, че и в един блок до пазара има! Поне съм виждала табела на самия блок... Всъщност се пада до Европа (бившия Техномаркет)!

# 161
Женя, този където Тонка казва е мн хубав аз там ходех... Точно зад Европата в блока откъм градинката на 1 етаж, въобще салонът там е мн добър Simple Smile

Хайде вече наистина тръгвам Simple Smile

# 162
  • София
Не съм го виждала този в блока зад Европа, но знам, че имаше фризьор и козметик и изглеждаше доста луксозно местенце вътре Иначе блокът е 33!? newsm78

Женка, този фитнес сенамира точно на улицата. Да кажем, че идваш от Дружба 1 и караш покрай Кауфланд. Центърът Флора ти е от е от ляво, а Кауфланд от дясно. Та стигаш светофара и като светне зелено Mr. Green  продължаваш направо, караш, караш и като подминеш пазарачето от лявата ти страна завиваш на ляво и първата възможна надясно. караш все направо и от дясно се пада фитнеса. Преди фитнеса залепен до него е солариума. Дано си ме разбрала... Heart Eyes

# 163
svetlu6ka честит рожден ден, пожелавам ти най вече здраве, много любов и весело изкарване в Барселона  smile3525 newsm59 и много снимки да ни показваш като се върнеш.
zaika baika На мен ми бяха казали момче, та изписахме Анжела в синьо и циганите отвън пееха - Сине, сине, и и пожелаваха да стане футболист      това е било много забавно  Stuck Out Tongue
На наши приятели така до последно им казваха,че ще имат момче докато накрая не се появи момиченце, таткото направо беше в шах  smile3532
Иначе относно имената за момиченца харесваме толкова много, че направо не знаем какво да изберем, за момченце ни е малко по-трудно но все пак ще имаме в предвид едно в резерва за всеки случай  Mr. Green По принцип не искахме да е кръстено на нието един от бабите и дядовците понеже аз имам горчив опит с тези кръщавания и не искам да има сърдити и детенцето да страда от такива работи, newsm10
tonkabonka имам си даже и диск с клипчета от 4Д понеже таткото не можа да дойде с мен исках и той да го види, много е интересно въпреки,че е много срамежлива и ръчичките постоянно пред личицето, но има едни добри попадения, даже на едното клипче си отваря устата и си търка очичките с две ръчичики направо  #Shocked

# 164
Жена моят мъж също иска момченце, но и аз съм сигурна че ако е момиченце ще е на татко принцесата те май всички мъже така си говорят едно и също  newsm62

За солариум май не мога да помогна, не се сещам да съм мяркала някаде  Wink
Лека нощ от мен

Общи условия

Активация на акаунт