Проблем с розацея!?!

• 376 364
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 105
цинковата паста по рецепта, различна ли е от цинковите кремове  newsm78
Да ви кажа нещо за алкохола. Пешева като ми обясняваше какво може и не може, набързо каза, алкохол рядко и през сламка, какво според вас значи това ?
също си спомням, че ми каза, много противопоказно е да се плаче и да те целуват по бузите. Това съвсем сериозно.
а съм забелязала, че след като ме боядисат, лицето ми се възпалява.  newsm78

# 106
Имам предвид цинкова паста, приготвена в аптеката по рецепта, която ви е изписал доктор.

# 107
Може да го споменете на доктора, при който ходите и да го помолите за рецепта.

# 108
Благодаря, ще попитам  Hug

# 109
joya , аз също съм за група до Украйна - имам кола и много добър шофьор ! Търси ме си преводач !
momi4eto_do_teb благодаря ти ,че ми разясни ,нищо преди това не бях разбрала !
За храненето искам да кажа, че кафето ,ако е по една чашка на ден не ми пречи по никакъв начин ,аз даже пия безкофеиново. Лютото при мен и най-вече алкохола ми влияят най-зле.
В моя списък с опасни храни мога да добавя и фъстъци,какао и тлъсто месо ! 

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 16:56 от ♥ Си-си ♥

# 110
 ♥ Си-си ♥ ами можем да проучим въпроса. Аз руски навремето съм учила, и разбирам уж, ама дали мога да проговоря не съм сигурна.
Имам познат преди години беше ходил в Украйна да вкарва злато, много евтино било там, та от него знам че се пътува с ферибот май, и че май има визи. Друго не се сещам. Може би трябва да потърсим дали има посолство на Украина в София.

Коригирам се, няма визи за Украйна
http://www.mfa.gov.ua/bulgaria/bl/16934.htm

# 111
joya  Peace Hug

А, този лекар къде в Украйна е ? По принцип с ферибот е доста по-бързо !

# 112
Ако някой е ползвал продуктите на jan marini от САЩ за розацея, моля да ми каже дали е доволен от тях. Известни ли са на някого тези мазила?

# 113
Ако някой е ползвал продуктите на jan marini от САЩ за розацея, моля да ми каже дали е доволен от тях. Известни ли са на някого тези мазила?

Имаш ли снимка?! Така нищо не ми говорят !? newsm78

# 114
Здравейте днес бях в Дерма вита. Предписаха ми Antirougeurs, Diroseal на Авен и забъркано кремче с Трихомонацид. Също така да продължавам да ползвам термалната вода. Само външни мазила заради кърменето. Есента се разбрахме да ми направят три процедури IPL, били достатъчно и много помагали. Едната докторка, която ме прие каза, че също страда от розацея. Кожата и беше много хубава. Сподели , че е правила две процедури и предстои трета. За едната буза една процедура е 150 лв. После всяка година се прави една поддържаща. Но е хубаво есента да се направи. Един месец преди и след е добре да не се излагаш на слънце. Това е общо взето. Дано поне от кремчетата имам някакъв резултат.

# 115
Незнам дали някой от вас е ползвал алое вера гел на Форевър ливинг продъктс, по принцип повлиява различни кожни проблеми. наскоро го препоръчах на една позната с такъв проблем и сподели, че засега като че има ефект.

# 116
borianna ,много се радвам ,че споделяш ! Така ме запали и мен и аз ще отида есента на процедури. Можеш ли да ми кажеш как се казва точно кремчето искам и аз да си поръчам ?

# 117
borianna една приятелка, с начална фаза на розацеа, тоест само капиляри, и червенинка по бузите, си прави процедурите.
Каза че били доста болезнени и след това беше като подута и оттекла, шегувахме се че мъжът и я е бил.
Та щеше да ми споделя дали има ефект. Ще и звънна да я попитам и ще пиша, мен малко ме е страх ако трябва да съм честна. Не толкова за болката, ами защото после трябва постоянство, да се рпави поне по веднъж всяка година, а аз съм доста несериозна в това отношение.
И мен ме заинтересува това кермче на Авен, а термалната вода в къщи се лее с литри Simple Smile Много съм доволна.

# 118
joya ,кремовете на Авен ги има в аптеките ! Аз съм ги ползвала !
http://www.framar.bg/img_tools.php?img=product/CICALFATE_krem_di … p;h=230&w=230
http://www.framar.bg/img_tools.php?img=product/emuls.jpg&h=230&w=230

А, аз питах за това приготвеното в аптеката с Трихомонацид!

# 119
Здравейте Simple Smile
Аз само да се похваля ... то не е много сигурно дали е за хвалене де Simple Smile Днес ходих при д-р Борисов ... кабинета му е в Студентска поликлиника ... казаха ми, че бил добър ... и сякаш и аз съм доволна от него ...  Та той ми постави диагноза алергичен дерматит ... спомена и розацеята като възможност, но ми обясни, че не може да постави такава диагноза от 1 виждане ... Изписа ми сега някакви хапчета и ми би една инжекция Флостерон ... той е на основата на кортико стероидите ... аз много се чудех дали да се съглася, защото четох на много места, че за розацея са много противопоказни, но след като говорих с него ми обясни, че като не се прилагат локално не вредят ... Сега съм любопитна дали наистина е прав с дерматита ... но само времето ще пкаже ... Но да ви кажа .. много ми хареса отношението му ... изобщо не се ядоса, че поставям под въпрос преценката му ( а аз все пак не разбирам) и на всичкото отгоре ми взе пари като за вторичен преглед и каза, че като ходя при него вече на контролни прегледи нямало да ми взема пари ... това не че е чак такъв проблем, но останах очудена, че не е алчен за пари Simple Smile

Иначе лицето ми тия дни е доста по-добре ... и сега съм обнадеждена ... дано всичко да е ОК Simple Smile

А що се отнася до Авен ... аз им ползвам колд крема за овлажняване и съм много доволна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт