Проблем с розацея!?!

• 377 147
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 390
crosser, голямо проучване на тоя Метроруборил направи, айде не се ли нави вече, не е безбожно скъп. Взимай и го пробвай, на всеки действа различно  Peace
Няма странични ефекти, поне не при мен.

# 391
Бързам да ви пусна линка, защото ми прозвуча много итнересно, а и има добри отзиви. Аз не съм го пробвала тия дни ще го взимам
http://www.alva-amco.com/products/prosacea
хомеопатично се води, като цяло, за контрол на розацеа. Тоест според мен подобно на метроруборила, но по-щадящо  newsm78
Като пробвам ще дам още отзиви, също така ми дадоха билкова отвара с която на една приятелка майка и е излекувала упортиа розацеа. И това ще пробвам и ще пиша... Ако някой се интересува и смята да пробва билките да казва, ще я пусна, че аз докато ги намеря тук, сигурно ще минат няколко месеца.

# 392
  • От липите до сините камъни
Аз се интересувам от билките,ако може да споделиш рецептичката,а този крем има ли го в България.

# 393
Влизам, за да ви разкажа драмата ми от събота насам. Тази зима не ми се беше обаждала розацеята, т.е. в началото на зимата имах лек "пристъп", но го стопирах с екстракта от чесън, който всъщност тогава открих, че действа добре и продължих да го пия почти всяка вечер, в следствие, на което държах едно много прилично ниво, направо супер. Миналата седмица обаче екстракта свърши, а поръчката от айхърб нещо се забави и доста дни нищо не приемах. В събота пък бяхме на гости на едно семейство с бебе, които съответно поддържат доста високи температури в дома си и на всичкото отгоре седнах срещу климатика, а бях навлечена с пуловер. Само след около час усетих, че лицето ми пламна и в огледалото в банята видях нещо подобно на това, но само на едната буза  ooooh! В неделя сутринта положение боше трагично - болки, парене, релеф и яко морава буза. Добре че поръчката ми пристигна в понеделник и веднага започнах ударна доза чесън + многократно мазане със запарка от смрадлика, а вечер преди лягане мажа с чист ланолин за омекотяване, че освен всичко друго бузата ми беше станало на срупеи. Днес вече съм мнооого добре, не ме боли, няма релеф, а само приятна руменина.

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 16:57 от red shoe

# 394
red shoe   Shocked не ти е било лесно

Аз направих нещо много противопоказно - парна баня след това си  почистих лицето. Отдавна не го бях правила. След това маска с хума, мед и арганово масло. Добре ми се отрази 

# 395
Здравейте, ето рецептата, дано да помогне:
1ч.л. стръкове копър
1ч.л. плод шипка
1ч.л. сушен магданоз
1ч.л. бял равнец
Сместа се залива с 2 ч.ч. вряла вода, и се оставя да изстине. прецежда се, потопена и не много изтискана марля се поставя като компрес на лицето около 15 минути.
2 пъти седмиччно за 6-7 седмици.

red shoe би ли пуснала линк към екстракта от чесън в ихерб ?

# 396
joya, това пия аз. Малко кофти мирише на чесън и за това само вечер го пия. След това гледам да изям портокал или киви, за да не остава гаден вкус. Тази седмица го взимах и веднага щом се прибера от работа и преди да си легна, заради тежката ситуация. Не се притеснявай, че пише само за външна употреба, от компанията отговарят, че може и да се пие до 3 пипетки дневно. Аз дори и на детето давам, като е болно. Има и на хапчета, но не знам дали е толкова ефикасно  Peace

За компресите - смрадликата също помага при силно раздразнена кожа  Peace

# 397
Момичета, писала съм и в друга тема, но и тук. Не съм чела назад, но искам да споделя опита с майка ми, която от години има розацея и доста страда от нея.
С две думи, поръчах вит.Б комплекс от i-herb и го пи около месец. Ето този http://www.iherb.com/Now-Foods-B-100-100-Capsules/37829
Положението е на 90% нормализирано! Супер довона съм! Пъпките се свиха до малки червени точки, няма общо зачервяване, НО за жалост апетита и' се изостри (не толкова страшно според мен) и тя ги спря. Сега ще направи малка почивка и пак ще я карам да взима.
Все пак е малко рано да правя заключения, но ако не помогне, поне не би трябвало да навреди.
Това е от мен.

# 398
  • От липите до сините камъни

joya
благодаря много за рецептата от утре ч почвам дано има резултат  Hug
Между другото от известно време ползвам джин джира и съм много доволна,добре ми действа.

# 399
Здравейте!
  Аз също имам розацея! Може ли някой да сподели за "Lazer Genezis" инфо? Има ли някой да е правил процедури с лазер и какви са впечатленията? Кожата изсушава ли се много след процедурите?

Благодаря Ви!

# 400
Здравейте , какви слънцезащитни продукти използвате за нашият проблем ? Пробвах bioderma , eucerin , avene , hyseac , vichy , всичките 50+ и с всеки крем изглеждам като мъртвец с тази бяла текстура. Почна ли да втривам кожата веднага пламва. Отделно кожата ми изглежда мазна и лъщяща. Препоръчайте ми някой хубав , защото всички тези марки за по над 30 лв не ми вършат работа. Руборил 50+ дали е подходящ?

# 401
Не използвам слънцезащитни продукти с висок фактор, точно заради "тежестта" и белeенето им. Адски е гадно лятото в жегата. Купувам 30 фактор и просто не се излага на слънце. На плажа седя само под чадъра, с шапка с периферия. Е сега покрай детето е по-трудно да мързелувам неподвижно, но разчитам на шапката.

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 23:15 от red shoe

# 402
Да адски неприятно е . Някой има ли отзвиви за слънцезащитният Руборил 50+? Мисля да го пробвам , но не ми се вярва да е по-различен от другите като текстура ?

# 403
Най добрият фактор според мен е на Ларош Посе - Антелиус. Аз ползвам в момента Лежер и съм много доволна.

# 404
Не съм чела по-назад в темата, но някой лекувал ли е хеликобактер пилори преди основното лечение за розацея? Питам, защото на мен ми предстои такова лечение.

Общи условия

Активация на акаунт