Любовния празник наближава,а ЮНСКА мама разцъфтява! Тема № 31

• 12 560
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, може и да сте прави, но помня, че когато бях почнала да се разболява, моят доки ми каза да пия парацетамол ( за висока температура, но чист, не колдрекс и тем подобните ), а ако имам главоболие, че мога да си позволя един аналгин, но в никакъв случай аулин. Това е! Повече информация не съм чела, защото, да чукам на дърво, нямам оплаквания. Ако съм в грешка, не искам да обърквам никого!!!

# 106
  • София
Здравейте, Мами и от мен, аз вече съм болничен и си почивам в къщи. Така ще бъде до края на бременността. Натоварването ми е голямо, и не си заслужава усилията в моя случай. Пожелавам ви приятен ден и много усмивки днес на петък 13 / на мен на него не ми върви- катастрофирах с мотор преди години/   bouquet  bouquet

# 107
На мен докторите ми казват, че до края на 6-ти месец не е проблем да си правя секс, но след вчерашната новина, вече ме е страх, пък и като видях как и двамата юнаци са с главичките надолу е малко странно и притеснително  Laughing  Blush
Аз да споделя, за газовете, нямам изобщо, но пък тези киселини са ужасни, и до ден днешен понякога връщам вечерята заради тях, но ме успокоиха, че трябва най-късно до края на този месец да приключат  Praynig
А пък вече може спокойно и мен да впишете в календарчето в началото на темата  с термин 3.06.2009 с две юначета в корема  Shocked , ох много съм се развълнувала, още не ми се вярва.
А от кой трябва да си поискам парола за албума  Rolling Eyes

# 108
Аз мисля да работя до края на март, после имам 2 седмици отпуска и още 2 седмици до края на април ще си взема болничен.По принцип 45 дни преди термина ми започват от 1 май.Шефа ми не иска да ми даде цялата отпуска за 2009 г която е 22 дни, а само полагащата ми се за изработените месеци на 2009 та.

# 109
Аз за болничен не смятам да излизам ... Слава Богу моят шеф е един от малкото разбрани и не иска никакви документи ... Винаги още преди да забременея, ако не ми е добре един телефон дрънча и това е оствам в къщи колкото трябва. Нямало е и никакви проблеми относно закъснения ... а аз съм голяма поспалана никога не успявам да додйда в 9 винаги към 9:30 до към 10 и нещо ...

А и при мен работата няма проблем да си я върша в къщи в леглото , само ми трябва интернет и телефон Simple Smile

# 110
Moni и на мен ми стана мъчно за детенцето ти, разбира се че трябва да отидеш при директорката, а ако не се оправят нещата не се колебай за жалба до Инспектората. И аз съм свидетел в нашата градина в първа група едно ново момченце не искало да яде, бях отишла наобяд да само да взема храната, че малката беше болна и госпожата го беше наказала да седи на едно столче и то се скъсваше от плач докато другите деца обядваха. Аз си поговорих с него, пренесох му столчето до другите деца и детето се успокои, но госпожата ме изгледа на кръв... ShockedПосле говорих с дъщеря ми в къщи и тя каза, че това дете всеки ден така го наказват и плаче #Crazy
Di страхотна история, много се радвам за двете момченца, ето това е супер приятна изненада! stork-boy stork-boy
Gamby честито и чакаме снимки! smile3509
Честито на Феникс и на всички мами узнали пола на човечетата!

# 111
Катеринка, ок, ще помоля сестра ми, но чак в неделя ще я видя. И пак да предупредя, че ще почакаме минимум 2 седмици за доставката. Значи ти искаш 2 бр.. Fate, ти колко искаш? Аз ще поръчам само едно този път. Само трябва да внимаване да не прекаляваме с количествата. Май има значение за цената теглото на пратката и ако са повече от 2-3, ще се наложи да се освобождават от митница (но не съм много сигурна). За паричките не се притеснявайте, нека първо ги поръчаме нещата, пък после ще се разберем по колко се пада на всяка и кога да ги съберем.

И аз имам проблем с газовете - хващам се от време на време през нощта, че си поръцквам леко, добре, че Жоро хърка, та не ме чува  Embarassed  А много смешно ми стана, когато ни бяха докарали мебелите за коридора. Хванахме се да ги лъскаме и по едно време аз приклекнах, за да изчистя долната част на гардеробите и без да искам пръцнах. Но Жоро не ме чу, а и да беше, щях да отрека  Joy  ох, умирам си от смях, като ги пиша тия неща в момента  hahaha 

Хахаха, сетих се още едно смешно нещо, свързано с газовете. Нашата баня се пада до коридора на комшиите, който е много малък и е опчти съединен с хола им. По Нова година бяха оставили ключа, за да им храним рибките и да наглеждаме апартамента, докато тях ги няма. Един ден Жоро отишъл там, а аз в същото време съм се оказала в тоалетната и той като се върна, каза, че се чувало адски много (не съм пръцкала тогава де) в коридора им, все едно през картонена стена. Леле, като се сетих на какво ли са ставали свидетели съседите (а и сега, като имам проблеми с газовете), все се моля поне да си мислят, че е Жоро, нали е мъж, те повече пръцкат  Praynig

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 14:02 от Gydelichkova

# 112
  • Варна
Благодарим на всички за поздравите, само да дооточня че няма да съм истинска булка с бяла рокля, но сичко др. ще го има. Всички сте много мили newsm20 . За пръцкането и аз го правя при резки движения и винаги обвинявам кучето или ламината  smile3506

# 113
Гъделичковааа, благодаря ти!  Hug Hug Hug Ако има проблем с броя и теглото - нека остане само 1 за мен. Аяс също искаше един брой.

# 114
Благодаря!!! И за мен едно, да не претоварваме. Още веднъж - мерси!!! и да се разберем за паричките!

# 115
ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ!!!
 добре дошли на новите мами.
Мони: И аз имах проблем в децката ,но не оставих нещата така и както си мислеше г-жата ,че силна и вилна ми се разплака,че ще я уволнят.И др имало оплакали се и директорката и казала ,че така неможе.
Di: ЧЕСТИТА РАДОСТ!
Rosip: Наистина са ужасни тея киселини и при мен са почти от всичко. Лек ден!

# 116
Много съм уморена - все ми се спи на обяд, а вечер до 3-4 се налага да чертая. Замислям се дали да не вземам само малки неща до края. Иначе ще ползвам полагащия ми се болничен 45 дневен. Нещо отново съм в дилема какво да ям  newsm78, все не ми се ядат нещата, които имам под ръка - особеностите от периода до 4ти месец. А снощи по нощите докато чертаех бебо се разхождаше из корема ми Simple Smile
И аз мисля да си гледам децата Simple Smile както и за първото ползвах 2те години, а после работа от дома. Само живи и здрави, ще мисля и за третото - но е още рано да решавам какво би станало.

# 117
Сега звънях на лекараката ми, за резултатите от микробиологията - ами чиста съм,кат момина сълзица, нямало растеж на нищо Mr. Green, къв растеж, кат секс не съм правила от септември- ще раждам, като девствена то се е видяло! Crazy

# 118
Здравейте момичета не сам писала от миналия век почти  Laughing                                                                                                                       
Бях на фм всичко е наред за сега, ще кача снимки на моето момченце.
Добрата новина е че си купихме кола естествено не нова, но няма да студувам по спирките, цяла седмица ходихме,гледахме, избирахме и сега сме щастливи с моето мило.
*Di* добре дошла и честити ти момченца и от мен
Gmarinova i feniks честити момченца
Мoni успех в детската градина Peace
Гамби и на теб успех и много да се забавляваш

# 119
Момичета, пожелавам ви страхотен уикенд и незабравим празник на влюбените утре.
Специални пожелания и на рожденичките утре!  bouquet
Аз заминавам на романтичен уикенд с Кати и съпруга ми на една страхотна вила.
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт