Любовния празник наближава,а ЮНСКА мама разцъфтява! Тема № 31

• 12 535
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Ние секс по време на първата ми бременност не сме спирали да правим. И това не доведе до преждевременно раждане. Напротив - родих един ден след термина ми.
Сега също имам много голямо желание, но след един спонтанен аборт и тази ниска плацента просто не се осмелявам.
Сега малко инфо за секса след раждането.На мен ми се случи това, което и на повечето мои познати раждали жени. Първите няколко опита след като родих бяха ужасни. Болката беше много силна, при мен дори по-силна отколкото, когато ми беше за пръв път. Така че, подготвяйте се отсега. Макар че има и щастливки, при които този проблем не се появява.

# 151
Ние също не сме спирали да правим секс от самото начало на бременността досега, но все пак на няколко пъти съм питала лекарката дали е ок и тя ни е казвала да действаме  Grinning Чела съм, че ако не е проблемна бременността е даже полезно. Разбира се, ако има усложнения, не бих рискувала.

Аз също сънувам еротични сънища по-често от обикновено!

Относно работата, през последната почти година поемам само задания, които движа от къщи и ми е много добре. Надявам се да има такива задания и в продължение на поне година след раждането. Сега обаче изникна едно, за което може да се наложи да ходя до Косово за двете последни седмици на март. Мисля да го приема, защото заплащането е супер, но дано съм добре тогава, че все пак ще си е края на седми месец... Незнам дали тогава ще мога да пътувам със самолет. Ако е противопоказно може да се наложи да ида до Косово с кола.

# 152
За еротичните сънища, тази нощ за първи път в съзнателния си живот сънувах че правя секс с приятеля си де, но досега никога не бях сънувала секс, на сутринта се оказа, че и той също бил сънувал,даже се събудил и ревял насън  Shockedама неговия секс бил страшен и цяла сутрин само чукаше на дърво да не се случи, значи сънувал, че почваме да правим секс и изведнъж отдолу се показала главата на беба Shocked Mr. Green и той и казал, че и било рано да излиза и я набутал отново вътре с ръце...................без думи, нали??- е как да се осмелиш да правиш секс след такъв сън Praynig

Я кажете понеже явно не съм слушала внимателно Whistling, какво препоръчвахте за смучене за болки в сливиците, едната се мъчи да ме наболява ,ама искам да я пресека- пръскам се с един билков спрей за гърло, ама май няма ефект??

# 153
somebody направо ме разби с тоя сън
На мен ми се е случвало да сънувам еротични сънища няколко пъти
и то все с приятеля ми

# 154
Somebody аз смуча анги септ и малко след това 1 осцилокопцинум и ми минава

# 155
здравейте мамита Simple Smile
нещо много съм се вкиснала ... вече не ми се ходи на работа  и откачам, защото трябва поне поне още месец да ходя Sad
а и нещо не усещам бебо тези дни ( то и без това го усещах много слабо) и малко съм се паникиосала

за  секса .... от както разбрахме не сме го правили , защото първите месеци прокървих и много ме болеше корема все едно ми е дошло (как да имаш желание ) , но сега ми се иска много (явно хората са прави за хормоните ), както никога досега имам огромно желание , но мъжо не ще .... Sad казва че щял да направи нещо на бебето и колкото и да го убеждавам не може да се отърси от тази мисъл Sad

даже ми каза един виц заради който още повече няма желание ...
" Баща и син седят и си пият , по едно време сина скача и започва да бие баща си по главата ... Бащата се свестява и го пита защо , а той отговаря : "Като правехте секс с мама и аз се чувствах така ! Приятно ли ти беше ?""

Вица е малко променен но в общи линии е това . Та заради това не иска, да не му направел нещо на синчето

За газаовете.... се побърквам понякога , ама както казват "не се става лесно майка "

# 156
Sv., със самолет не се лети след 33-та седмица. Доколкото разбрах, не пускат бременни след тази г.с. Сестра ми живее в Щатите и също е бременна. Тя беше проверила как стоят нещата с полетите, ако реши да ражда в България. Но за всеки случай разбери дали това правило не касае само презокеанските полети.

Казвала ли съм ви, че сестра ми забременя месец и половина след мен и бъдещите първи братовчеди ще растат заедно Simple Smile)) Много сме щастливи от този факт, а да не ви говоря родителите ни как пърхат!!!  newsm44 newsm44

# 157
  • Germany
Чета ви и си мисля, всички ли бременни имат киселини? Защото аз още нямам, но се чудя дали ще ми се появят Thinking Няколко пъти през живота си съм имала и е много неприятно. А, за секса, ние не сме спирали да си правим. По рядко от преди, но поне 2 пъти седмично. Аз не знаех, че може да е опасно. Чувствам се добре, никой доктор нищо не ми е казвал. Мислех си, че щом на мен ми е хубаво и бебето се чуства добре. Само малко цялото "фъчкане" ми дотежава с нарастването на корема Wink

# 158
Fantazia успех утре на изпита! Peace А този велик доцент да не е с малко име Симеон?

# 159
KaterinkaM и аз съм така с моята сестра но тя е в 34г.с  втора бременност.Много е хубаво тя е по-голяма от мен и я ползвам като бюро справки  Laughing, избираме си дрешки за бебоците и си говорим като имаме проблеми и не само                                                 
Yaya86 може би си преуморена,а може да е от хормоните аз и без да правя нищо супер много се изнервям а бебока го усещам предимно вечер когато си почивам, не се притеснявай всичко ще е наред  Peace                                                   
Fantazia успех и от мен утре на изпита  Peace

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 21:46 от tanya_nikolo

# 160
Fantasia, да минеш изпита утре!

Момичета, пожелавам ви утрешен празник какъвто вие искате и любов до припадък!
Приятно изкарване на пътуващите, внимателно карайте и се пазете.

При мен се очертава спокоен празник. По-скоро ми се иска да мина като на лента всички хубави моменти с любимия, защото това ме стопля  Embarassed Та, ще се поразмечтая за миналото. За бъдещето не спирам да мисля!

Поздрави от нас с бебо на вас и вашите бебоци!

Петя, весел рожден ден! Ние в неделя сме на детско парти с малкия на детето на кумувете Simple Smile

Полито, с мен беше същото след раждането, но аз някак го очаквах и знаех, че ще отмине. Но не беше никакво удоволствие.

Ех, колко хубаво звучи да имаш сестра, с която да споделяш такива радости...

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 21:40 от ayas

# 161
Promiscuous Girl,  и аз нямам киселини. Всичко е индивидуално. Както е и със секса! Щом лекар не ти е забранил - няма проблеми и всеки ден да правиш секс Simple Smile

# 162
И аз все още за щастие киселини съм нямала. Дано това поне да ми се размине  Praynig
Fantasia, успех на изпита утре!
Моят човек ме изненада с подаръка още от днес, че утре е цял ден на работа и ще се прибере чак към 22:30 Sad Поне следобед се прибира да хапне и да поспим.
Иначе са секса последните 4-5 дена нямаме пропуск  Embarassed Преди това заради бебето се сдържахме и карахме през ден. И аз се мисля че без оргазъм само ще се дразня и си карам както си знам  Embarassed До момента за радост нямам оплаквания  Praynig Крайно време е обаче да започнем да се сдържаме малко!

# 163
Здравейте и от мен! Fantasia успех утре на изпита, но да стискате палци и на мен и аз съм на изпит утре! Wink За секса - почти от началото усещам увеличаване на ищяха  Embarassed, ама мноооогооо! Нашия татко взе да се крие, че много му идвало!   Joy  А киселините са една неприятна екстра! Аз ги имам, до сега газираното помагаше, но последно време вече не! Много е неприятно, ама какво да се прави ще се търпи, все пак крайния резултат е важен! Да ви разкажа и нещо смешно от последните дни: Започнаха ми очните и бебенцето беше особенно активно по време на лекциите "изкуствен интелект". И онзи ден си говорим с таткото и аз му викам: "Да знаеш ние ще си имаме киборгче" и той  #Crazy и аз :" Ами можели нищо друго да не му е интерено!"  Аз отивам да смятам още висша математика 3! приятна вечер на всички!

# 164
Благодаря, момичета! the1, успех и на теб Simple Smile (не, не е Симеон малкото му име-явно има доста такива  #2gunfire )
Отивам да спя  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт