Любовния празник наближава,а ЮНСКА мама разцъфтява! Тема № 31

• 12 551
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Мацки..............., само аз ли правя секс???????? В началото ни беше забранен, че нали прокървях....... Нямах търпение доки да каже......... "Няма проблем!". Аз имам огромно желание и ми е хубаво. И като се има предвид, че не съм от жените, които сега разбират какво е оргазъм.......... Laughing

# 136
  • София
И аз си мисля, че скоро ще се наложи да прекратим със секса. Не че прекаляваме, но и мен започва да ме е страх от преждевременно раждане.
vodica , и аз хъркам, дори ме е записал на телефона и снощи чух записа. Това беше черешката на сладоледа. И как ме желае още този човек, направо се чудя. Неволно съм се превърнала в животно  Embarassed.
Fate , може би и другите правят, но не си признават  Joy Шегувам се, разбира се. Ние в началото не смеехме, после правихме и аз прокървих newsm77 Отидох на лекар и от вратата му ревнах "Снощи правихме секс и счупихме бебето" И той  Shocked каза, че нищо не може да му стане от секс, добре му било вътре и т.н.

# 137
  • София
Абсолютно да за секса! В началото имах забрана заради кръвоизлива, но сега няма проблем. Само дето индивидуалните ни потребности леко се разминават. По специфичното е, че сега се налага по-бързо да освобождаваме напрежението Embarassed, защото ми се втърдява корема и ми е леко дискомфортно. Но се утешавам, че само след 5 месеца нещата ще си тръгнат катооооооо.........преди 5 месеца Laughing

# 138
Аз все още някак си се справям с киселините (в смисъл - от определени храни съм забелязала, че ми се появяват и просто ги избягвам).
А за пръцкането - е, там е голям майтап. Досега на работа и веднъж не ми се е случило, но виж, в къщи  Mr. Green Ако не е от там, ще е уригване - къде лекичко, къде по-звучничко. Обаче аз веднага обяснявам - "Бебо е, иска да ни каже нещо, дава сигнали."  Laughing, а баща му - "Стига все с детето си се оправдавала, че ти се ..., един път си признай, че си ти"  Laughing

За секса - нямам забрана - правим, ама рядко. По-скоро ни е от сбъркания режим на спане, отколкото от липса на желание или въздържание по някаква причина.

Франческа, да си изкарате много приятно, и четиримата  Wink

Ние довечра сме на рожден ден на свекървата (по-младата), а утре - на преглед, така че ще се наложи да си попътуваме малко, ама е все по приятни поводи. Пожелавам на всички спокойна вечер, хубави емоции, здрав сън и утре да е един прекрасен ден!

# 139
Аз пък съм от тези 90% жени, които много рядко са изпитвали оргазъм, да не кажа, че май максимум 3-4 пъти ми се е случвало, Слава богу, все с Жоро де. Но пък това не значи, че не ми е било хубаво по време на секс, даже напротив. Съмнявам се, че точно сега, като съм бременна, ще го постигна, като не мога да се отпусна, мислейки колко съм противна на външност и как всичко ми се тресе  Thinking

Забравих да дам този линк, с който поздравявам всички фенове на "Отчаяни съпруги":
http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1272907

# 140
Отидох на лекар и от вратата му ревнах "Снощи правихме секс и счупихме бебето" И той  Shocked каза, че нищо не може да му стане от секс, добре му било вътре и т.н.

Леле как ме разсмя... Joy Joy Joy

Ние също правихме няколко пъти след вдигането на плацентата, но много ми се стягаше корема - като камък направо..и сега пак сме само на гушки и други такива Blush Blush BlushЕстествено, че когато има желание, има хиляди начини да си доставим удоволствие Simple Smile

За пръцкането - и аз така..а за уригването - нямам думи - неконтролируемо е Embarassed

Тази вечер ще се отдадем на романтика...така сме го измислили..

# 141
Гъделичковаааа, и аз се пристрастих към сериала Simple Smile Мерси за инфото! Simple Smile

# 142
момичета здравейте отново.Преди малко се върнах от ФМ и съм тоооооолкова щастлива newsm44 Изненада в пола нямаше - момиче до края!!!
Всичко си е наред и в норма,отговаря си точно на седмицата и дните.Симонка е вече 500гр.  Laughing Док ни направи диск и сега сигурно всяка вечер ще си го гледам Laughing
Започвам да си лекувам най-накрая гъбичките,нооо мисля от понеделник,за да мога  да ощастливя милото утре вечер Embarassed че горкия от 1 месец е на сухо.

Gydelichkova , и аз съм страшен фен на Отчаяните съпруги и от доста време издирвам 5-ти сезон в интернет,за да го изгледам ама го няма.

# 143
lili_to , ЧЕСТИТА ДАМА!!!

Gydelichkova,  нерси за линка!!! Hug

# 144
Gydelichkova мерси за информацията за отчаяни съпруги и аз много  харесвам сериала
lili_to радвам се че всичко е наред с девойката
Пожелавам на всички приятно изкарване на празника утре Two Hearts

# 145
И аз си мисля, че скоро ще се наложи да прекратим със секса. Не че прекаляваме, но и мен започва да ме е страх от преждевременно раждане.
vodica , и аз хъркам, дори ме е записал на телефона и снощи чух записа. Това беше черешката на сладоледа. И как ме желае още този човек, направо се чудя. Неволно съм се превърнала в животно  Embarassed.
Fate , може би и другите правят, но не си признават Joy Шегувам се, разбира се. Ние в началото не смеехме, после правихме и аз прокървих newsm77 Отидох на лекар и от вратата му ревнах "Снощи правихме секс и счупихме бебето" И той  Shocked каза, че нищо не може да му стане от секс, добре му било вътре и т.н.

Ако не е от там, ще е оригване - къде лекичко, къде по-звучничко. Обаче аз веднага обяснявам - "Бебо е, иска да ни каже нещо, дава сигнали."  Laughing, а баща му - "Стига все с детето си се оправдавала, че ти се ..., един път си признай, че си ти"  Laughing

Е не вие ме разбихте Simple Smile  Simple Smile Simple Smile

По въпроса със секса ние не бяхме спирали откакто разбрахме,  че съм бременна, просто по-рядко го правехме през 2-3 дни ... дори беше още по-хубав. Преди 3-4 седмици ми казаха, че плацентата ми е ниско разположена и си полежах седмица и до онзи ден пак никакъв секс. Вече махнаха забраната, но сега и двамата с таткото само мислим да не направим нещо на детето и леко куцат нещата ... Но и това ще мине, важното е бебето да е наред, после ще наваксваме Simple Smile

За Отчаяни съпруги бях ужасно разочарована ... поне да бяха предупредили, че ще свършва сезона ... Останах като гръмната като разбрах, че била последна серия.
Една колежка току-що ми каза, че в замунда качвали сериите, всяка седмица след като ги излъчат в US. Имало и субтитри, но малко по-късно излизат.

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 17:33 от mgamisheva

# 146
Ако трябва да съм откровена, за секса по време на бременност мен ме притеснява точно женския оргазъм- смятам,че може да предизвика контракции,а оттам и преждевременно раждане може би, а само да правиш секс без оргазъм не си е секс и е по-добре да не се практикува изобщо, само да се дразниш!! Embarassed
И аз така мисля, но въпреки, че го избягвам вече доста пъти се притесних, защото ми се случи няколко пъти насън да получавам оргазъм, събуждам се с продължаващи безболезнени контракции които не мога волево да спра, нямам спомен да съм сънувала еротичен сън/въпреки че мъжлето ми много се усъмни в това и ме караше да съм си признаела кого съм сънувала/ Embarassed
lili_to радвам се за хубавите новини Hug и аз след последния преглед казвам, все още не се е превърнала в момченце госпожицата ни.
Съмнявам се, че точно сега, като съм бременна, ще го постигна, като не мога да се отпусна, мислейки колко съм противна на външност и как всичко ми се тресе  Thinking
Е, как може така да се подценявате момичета, радвайте се на всеки ден от бременността, защото колкото и банално да звучи тя бързо ще отмине, а след раждането ще видите как за известно време ще ви липсва бебчето в корема.
О, видях снимките на мамата с осемзнаците #Crazy и направо не знам  как ги е износила, това за мен си е голямо геройство, сега получава заплахи, че е безотговорна и лежи на гърба на държавата Shocked.

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 17:42 от vanny_76

# 147
Момичета, аз си тръгвам!!!
Пожелавам ви красив празник утре!!! Много любов, щастие и по-малко вино!!! Hug

# 148
И аз бях много разочарована как ненадейно свърши "Отчаяни съпруги". Много се смях обаче, като дадоха след 5 години децата на Габи, какви прасенца бяха  Joy  Преди почти не го следях, затова мисля да си изтегля предните сезони и да му се нагледам.

vanny_76, знам, че не трябва да се подценяваме и да се радваме на факта, че сме бременни. Но е трудничко, след като сумати време си бил слаб, да продължиш да се харесваш, след като изведнъж се намериш с доста по-големи гарабити. Междудругото, и аз в началото на бременността на няколко пъти получавах оргазъм насън, само че след еротичен сън и то с други мъже  Embarassed  newsm78  Rolling Eyes Една приятелка пък ми разправяше как непрекъснато сънувала, че я изнасилват и също получавала оргазми...

# 149
Не мога да изчета всичко, затова само ще се вмъкна, та д а ми олекне. Утре празника  не мога още да го мисля, защото съм на изпит Sad Поправка от първия семестър и нямам големи надежди, понеже не съм си купила учебника от "великия" доцент. Ужас!
Оплаках се, да се успокоя   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт