Любовния празник наближава,а ЮНСКА мама разцъфтява! Тема № 31

• 12 557
  • 285
  •   2
Отговори
# 120
somebody, честито Simple Smile при мен е обратното - сега тялото ми се сърди, че няма секс и си отмъщава с разни течения  smile3506  Другата седмица съм на контрола и сигурно пак ще имам нещо - усещам го Simple Smile

Франческа, весело и романтично на теб, Кати и скъпия ти!!! Simple Smile

Ние заминаваме утре за Стара Загора Simple Smile Много съм хепи, защото не сме излизали от София от месец, а това за мен е преееемного! Simple Smile

# 121
Катеринке, ти не си мисли, че аз съм без течение, като не правя секс, имам си го тройно откакто съм забременяла, непрекъснато съм с превръзки и си мислих, че може да има нещо, затова и си настоявах за микробиологията да ми се направи- то пък нищо няма, още по-добре де! Simple Smile

Франческа приятно изкарване! Hug

# 122
Аз пък се настройвам психически утре да правя секс, че Жоро онзи ден ме пита дали ми е разрешен напоследък. От Коледа не сме го правили, нещо нямам желание за това, предвид габаритите ми. Но искам да го зарадвам за празника, пък може и да ми хареса и на мен. Със сигурност ще ми е доста странно предвид изминалото от последния път време  Rolling Eyes

И на мен ми се излиза извън София. Последното ми сериозно пътуване извън София, което е стигало по-далеч от Ихтиман, беше през септември, когато ходих на фестивала в Албена. Струва ми се, че е било преди 100 години  Sad

Приятно изкарване на пътуващите мами  Peace

# 123
Гъделичкова, верно, че е странно. Разните митове дето съм чувала, че бил невероятен петорен екстаз... някакси не ги усетих докато все още правихме. То мозъкът ми бе зает с това, че коремът ми се тресе като желе или че аз самата не съм особено секси Simple Smile (колкото и да си внушавам обратното... Party) Но съм чувала, че някои жени имат първите си оргазми именно през бременността. А както вече знаем - всеки кара различно този период Simple Smile

Ayas, не знам как издържаш на безсънието, ти си герой! Аз щях да рухна ако всяка нощ седях до 4 и работих...

Днес нямам много работа и е супер ГОТ! Simple Smile

# 124
Може ли някой да ми каже вредна ли е содата за бебчето,
че на мен само тя ми помага при ужасните киселини
или вреди само на моя стомах.

За секса в началото изобщо не исках защото непрекъснато повръщах и от всичко ми се гадеше,
но после като спря да ми се гади желанието ми се възвърна и за сега нямам проблем да чукам на дърво
не че кои знае колко често го правя но поне 1-2 пъти седмично Embarassed

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 16:15 от fresh_

# 125
  • Варна
   Много стряскате като казвате, че не трябва да се прави секс. Аз доколкото знам той спомагал за по лесно раждане щото онова бялото нещо всъщност действа като смазка. Embarassed Така съм чувала.  Rolling Eyes 
   Приятно изкарване на утрешния празник. Пожелавам ви да се почувствате най-красивите и най- обичаните нежни същества.  1dating

# 126
  • София
И мен ме интересува това. Купих си разни дъвчащи хапчета против киселини, пия мляко преди лягане, вечерям рано и не ям течни храни, заспивам към 21,30 и се събуждам към 00,00 с ужасни болки по хранопровода. Пия сода за хляб, влизам в спалнята и  Sick и отварям произореца, щот се не диша Mr. Green, милото се събужда и ме пита "Абе ти к"во ядеш бе!!!????"
И така..... ужасно е.
Присъединяма се към пожеланията на gamby за утрешния ден

# 127
gamby, не сме казали, че не трябва. Всъщност понякога, поради медицински причини, напр. ниска плацента, на някои бременни наистина е забранено. При мен по-скоро е нежелание, не се чувствам удобно с тези кила и психически не мога да се отпусна.

# 128
Ако трябва да съм откровена, за секса по време на бременност мен ме притеснява точно женския оргазъм- смятам,че може да предизвика контракции,а оттам и преждевременно раждане може би, а само да правиш секс без оргазъм не си е секс и е по-добре да не се практикува изобщо, само да се дразниш!! Embarassed

# 129
А за килограмите вече съм +10 Embarassed
но милото ми каза че ме харесва Simple Smile то какво друго да ми каже Mr. Green

А като знам че тепърва ще има да се качват,незнам как ще  е по натам
но ще му мислим важното е всичко да е наред

# 130
freshпри мен не трябва да пия сода не че е забранена ами защото имам язва и ме дразни.Но мисля че при вас,ако нямате стомашни проблеми няма да е проблем.
За секса от като съм  бременна сме го правили 2-3 пъти.Малко срамно че оставям мъжо незадоволен Embarassed,но някакси не ми е комфортно.

# 131
  • София
Здравейте и от мен!
За киселини може да се пие абсолютно всичко, но не винаги помага. Най-помага содата. Навремето със сина ми дори в родилния дом влязох с пакетчето сода. Сега, бременна пак с момче, съм пак основно на сода. Получих киселини дори от банани вчера Shocked А това, че се раждали космати бебетата е суеверие: Първото ми момче се роди плешивичко, въпреки киселините. Спокойно може да пиете фамотидин, ранитидин, квамател, СОДА и т.н.
За главоболие може само парацетамол, но при мен няма особен ефект.
АНАЛГИНА е забранен!
Газовете са неприятен козметичен ефект от бременността, който и аз изпитвам Embarassed Голяма какафония настава, когато тръгват да излизат от всички физиологични отвори на тялото Joy
Като насложа и обстоятелството, че си похърквам солидно, надали ще съм секси-гледка дори и за слона пък камо ли за мъжо Laughing Но май не му е проблем, защото..... Embarassed

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 16:34 от vodica

# 132
fresh на върха на лъжичката в чаша вода зная че няма проблем, можеш да опиташ и с газирана вода на мен ми помага, успех Peace
със секса всичко е индивидуално,може да се прави а може и да не се прави на който както му понася, и като му харесва.На всички пътуващи утре лек и безавариен път и много да се забавлявате на празника  Two Hearts

# 133
Моят мъж като се е родил е бил целият космат и като са го дали на майка му тя изпищяла:"Това нещо не е моето.Аз ако си ида с него вкъщи мъжът ми ще ме изгони. Joy" После му е паднала козинката от тялото,та затова очаквам и нашето да е така.Предупредили са ме да не се стресна като го видя  Shocked
За утре на всички приятен празник и да не прекалявате със секса и алкохола    love001

# 134
Да се включа пак относно секса,въпреки че в стандартната му форма не го практикуваме сега(има и други начини).
Наистина при оргазъм се получават страхотни контракции,поне при мен,все пак женския оргазъм си е точно това-контракции на матката.Затова напоследък и от това се лишавам.Пък и ме е страх да не получа някое разкритие,..искам да си родя в 9-тия.

Общи условия

Активация на акаунт