1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 19

• 25 495
  • 449
  •   1
Отговори
# 90
  • София
erika,  ще направя още тази вечер- дай ми линк, да не търся!
 А сега за всищки, които очакват с нетърпение 82 епизод! Това е текста , в превод, как се рекламира един епизод - затова и филма е на 1 място по рейтинг и спонсори : бели букви: 82 епизод
Света на Шехеразада  се руши!

Тайната за черната нощ вече не е тайна и всеки носи отговорност за това! Шехеразада мисли , че това е човек, на когото Онур  е споделил, защото само  двамата знаят за нея и тя е извън контрол. Керем се разкайва, защото той е виновен за това. Бенну избягва от клиниката , но е в опастност. Шехеразад избягва и не може да бъде открита.
Надиде не може да понесе „ това” и е болна. Еда  от друга страна се опитва да се покрие от  всеки, защото на много хора е сторила злини. Онур решава, че повече няма да бъде партньор на Керем в холдинга. Шехеразада решава да се разведе и предприема мерки. Дали тя ще успее? Дали Онур ще открие Шехеразада? Керем свързва ли се с Еда? Какво ще стане с Бенну?

E,момичета, как сте ? Аз вече съм по- спокойна за следващия вторник - нашите хора трябва да са заедно!

# 91
Аз имам впредвид извън филма, ако не е Онур не е Шехерезада - представете си вие и шефа си - дали ще се влюбите а  Whistling

# 92
Аз имам впредвид извън филма, ако не е Онур не е Шехерезада - представете си вие и шефа си - дали ще се влюбите а  Whistling
Познавайки себе си - ДА! Аз харесвам по-силни от мен мъже. Но разбира се много зависи как се държи той.

# 93
Сещам се за следващата анкета, ако Звездичка прецени - да я включи.

Как бихте реагирали ако сте Периде и разберете, че Онур е дал 150000$ за една нощ с Шехерезада?

а) Ще си кажа, че Шехерезада е неморална, няма работа съм сина ми. Мръсница, да спи с мъж за пари!
б) Ще ме е срам от сина ми, да предлага пари срещу секс. Син на баща си!
в) Оправдавам Шехерезада, направила го е заради здравето на детето. Ще я подкрепя
г) Ще бъда в такъв шок, че няма да знам как да реагирам
д) важното е, че сега и двамата се обичат. Минало, забравено
е) друго

записвам си я Hug

# 94
  • 221B Baker Street

ами то ми се е случвало вече Embarassed

# 95
Ама Шевче бяло; как така заедно, та те ще се разведад?О Боже не и това!

# 96
  • в зоната на здрача
Ама Шевче бяло; как така заедно, та те ще се разведад?О Боже не и това!
"Да не дава Господ" Laughing

# 97
Токущо майка ми се обади  по телефона.По програма хоризонт са говорили за нашия сериал.Водещата е попитала госта си-Вие знаете ли какъв интерес има този сериал в България??Но така и не знам кой е бил гост и повече подробности,майка ми само това е успяла да чуе.
Определено се коментира все повече и повече за филма newsm68 newsm44

# 98
Токущо майка ми се обади  по телефона.По програма хоризонт са говорили за нашия сериал.Водещата е попитала госта си-Вие знаете ли какъв интерес има този сериал в България??Но така и не знам кой е бил гост и повече подробности,майка ми само това е успяла да чуе.
Определено се коментира все повече и повече за филма newsm68 newsm44
Само да не става дума пак за политика или за непоносимостта на някои към всичко турско. Мисля, че за това сериалът не се рекламира много-много.

# 99
Току ще прочетох във саита,че Турду(Керем) е казал,че сериалът свършва февруари месец и се надява да се включи в някои друг проект също толкова добър.

Значи малко остана дано завърши с Хепи енд щото инъче ще newsm45

http://www.tmcyorum.com/viewforum.php?f=9

Това е линка към форума Шеф.Началната страница е много хубава със музика със всичко страхотна е .
Виждам че има един пост на Англииски от някакъв потребител към артистите.Мисля даже ,че автора е румънец.
Ако не можеш да намериш къде да напишеш поста кажи.Или си избери една от всичките теми и пусни бомбата.  bouquet

# 100
  • София
 Да отговоря и аз на въпроса за влюбването ( във филма) - Онур е в шок още при приемането на предложението - Шехи , да , тя ледено-студена , както казвате, тя приема при условие , че ще знаят само двамата. Втори шок - на сутринта , в леглото, в хотела - Онур вече съжелява , и е убеден , че Шехи не е една от многото жени, които той е имал досега - дори и безропотно тя да му се е отдала- не може да забрави нейното състояние ( отначало посяга да отдръпне ръката му от роклята)..... абе много се задълбочих. Това е само филм, но има в живота има и истински моменти, като тези. Вярвайте ми - най-вече заради белите ми коси!!!!! Joy

# 101
момичета, забравяте нещо много важно... между двамата хвърчат искри още преди черната нощ...е, предимно от страна на Онур -  но Шехи е ледена( пък и едва ли е било до любови)... но си миаля,ч е затова Шехи отива при Онур за пари.. понеже е по стабилен -  един вид Шехи се надява на сделка, докато Керем си я харесваше и защитаваше непрекъснато -  и аз не бих поискала от подобен човек, за да не му давам аванси!

шеф, сложих линковете с музика на първа страница Hug  bouquet

# 102
  • София
Абе Керем е льольо от всякъде - като пеперудка на всеки цвят - той и затова наистина пръв се заглеждаше в Шехеразада, а сега - повече  от амбиция и малоценост! Докато Онур- не- той не се интересуваше от Шехи, не я познаваше и като специалист, постоянно в държеше изкъсо - до въпросната нощ!

Ерика, ами като не мога да се регистрирам! Регистрирай се , прати ми текста и аз ще ти го изпратя!

Звездичка  Hug

# 103
момичета, вижте как нашата Шехи купонясва с приятели ...

http://flickr.com/photos/honeyandlemon/3261287898/in/set-72157609579435165/

newsm68 newsm44

# 104
шеф

ами харесвашея като жена, той затова я покани на"черната нощ", за да я изпита и тя се "провали" докато Онур не разбра за Каан Rolling Eyes

момичета, вижте как нашата Шехи купонясва с приятели ...

http://flickr.com/photos/honeyandlemon/3261287898/in/set-72157609579435165/

newsm68 newsm44
и акква сладка рокля тази с белите панделки Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт