1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 19

• 25 481
  • 449
  •   1
Отговори
# 120
  • И аз не знам къде...
Момичета,
Защо не мога да сваля днешната серия от bgshare? Дава ми грешка  Rolling Eyes!

# 121
Аз я свалих без проблем, ако искаш дай скайп на лични да ти я пратя.

# 122
http://www.vbox7.com/play:3f3f9da3
Гледам ето това клипче и си викам как няма да го остави жена му на Халит Ергенч в началото целувките са приятелски нооооо след това мисля са забравили че има камери  Heart Eyes

# 123
Не мога да не споделя един цитат от друга тема, който ме развесели Laughing
Става въпрос за една девойка, която се чуди дали да си има бебе от приятеля си, който е турчин.
Та, това е отговора:
Цитат
Отиди в темата за серияла "1001 нощ" и ще видиш колко мацки искат дете от турчин   Grinning
П.С.Извинявам се на авторката на цитата, ако пише тук. Не го цитирам с лоша умисъл Wink

# 124
Момичета, това което дават сега кога е снимано 2007 или 2008 година

# 125
  • И аз не знам къде...
Аааааа, сети се и започна да сваля  Peace! Ама ми дава 47 минути  Shocked! То верно, че това не е реално време, но обикновено дава по 10  #Crazy!

miloto5040  Hug, май ще успея  Peace! Ако не, пиша веднага на ЛС  Mr. Green!

# 126
Става въпрос за една девойка, която се чуди дали да си има бебе от приятеля си, който е турчин.
Та, това е отговора:
Цитат
Отиди в темата за серияла "1001 нощ" и ще видиш колко мацки искат дете от турчин   Grinning
П.С.Извинявам се на авторката на цитата, ако пише тук. Не го цитирам с лоша умисъл Wink

Shocked е чак пък дете да искаме... Mr. Green..олелеееееее момичета, излезе ни име Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 127
направо! Embarassed

# 128
  • И аз не знам къде...

Shocked е чак пък дете да искаме... Mr. Green..олелеееееее момичета, излезе ни име Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

tooth smile3555

# 129
ти пък от какво се червиш Hug ... който не разб ира от емоции и шегички да си гледа работата Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 22:35 от звездичка

# 130
Та, това е отговора:
Цитат

Ха ха хаааааааааааааа  Joy  newsm62 Grinning  Nature Sun With Face  girluu tongue Е те това така ме разсмя, че се наложи да обяснявам.
Хихихи с тия подялби два -три дни на Онур, Керем и прочие и с това дали мъете ни приличат на тях -гледайте какво си докарахме  Joy hahaha
Мацките си мислят, че съвсем сме  fight newsm62 smile3508 newsm51 newsm76
Хахахаааааааааа  Joy

# 131
познайте, кой е това ....  Joy Joy Joy

# 132
ти пък от каквос е червиш Hug ... който не разб ира от емоции и шегички да си гледа работата Mr. Green

ооо не не мила не съм толкова срамежлива да се червя от приказките на някого може би се червя от това което му мисля на Онур хаха

# 133
познайте, кой е това ....  Joy Joy Joy

това не е ли Никълъс Кейдж

# 134
  • Costa Rica
Момичета представяли ли сте си Тази Черна Нощ. Дали са се целували поне. Е не че се е случила, ама ми се ще да си представя как може да е била..... Laughing
аз съм си задавала тоя въпрос и доста съм се чудила; по мое мнение, не са се целували, а Шехи се е държала ледено и сковано като дърво.. Whistling
И аз мисля, че не са се целували, ама съм се чудила: Ако бях аз така принудена за такава нощ, дали щях да се влюбя в човека , който се е възползвал от мен  newsm78
Вие какво мислите?
Пък аз си мисля нещо друго - ако аз бях мъж и жената срещу мен ме гледаше с такова отвращение, дали щях...е...нали разбирате? newsm78 Не мисля, че би ми сработила физиологията при тези обстоятелства.

Общи условия

Активация на акаунт