Как тренирах-7

• 21 365
  • 454
  •   1
Отговори
# 240
....... Усещам как се пристрастявам, както към храната преди. Добре, че не пия и по мъже не ходя, че с тази пристрастеност към всичко, с което се захвана.... Mr. Green
...да ..фитнеса..пристрастява Peace
..но по-добре от това ..отколкото от друго Mr. Green Hug

Абе ако питате мен по добре от другото...  Whistling

Иначе новото ми упражнение е било за гърди значи, щото захвата беше доста встрани Simple Smile)
..да Peace
..зависи  и от наклона на лежанката..за какви гърди е Mr. Green

# 241
И аз по твои съвети тренирам от 2 седмици и доста по-силово, наистина не знам още кое точно как се казва  и около 40-50 мин. кардио. Смятам да взема и Л-карнитин, не ми се ще, но искам да сваля 5-6 кг. Rolling Eyes
newsm10

# 242
Пак съм тук за едно съветче. Тренирам три пъти седмицата като редувам горна част 1ден + корем + кардио, после долна част + корем + кардио, но ми се иска ако може да ме посъветвате как да ги разделя по мускулни групи. Мерси много.

# 243
Думай как да я наглася тогава, че ефекта да е поразяващ  tooth...да си мислят хората, че съм си наляла няколко кубика  Joy

# 244
Пак съм тук за едно съветче. Тренирам три пъти седмицата като редувам горна част 1ден + корем + кардио, после долна част + корем + кардио, но ми се иска ако може да ме посъветвате как да ги разделя по мускулни групи. Мерси много.
1..гърди+трицепс+кардио
2 ..гръб+бицепс+кардио
3,,крака+корем+кардио

# 245
Думай как да я наглася тогава, че ефекта да е поразяващ  tooth...да си мислят хората, че съм си наляла няколко кубика  Joy
..ами зависи..горни..средни или долни Mr. Green

# 246
Ииии стига ме тормози и ти де, то не стига, че почти на всяка тренировка ми обясняват кое упражнение за кои рамена съм правила, та сега и за гърдите да мисля, аз имам едни и само те искам да нараснат...пък и кви са тия "долни" няма се обиждаме сега я  tooth

# 247
Не ми се ще да се обаждам неподготвена, ама не издържах  Simple Smile Признавам, не ги разбирам тия неща, ама видях как на една мадама от фитнес за гърди и се стопиха и изчезнаха  Thinking

# 248
delana, моята програма е разпределена долу горе така:
1. крака, корем и кардио
2. ръце, гърди и кардио
3. гръб, корем и кардио
и аз 2-ва дни ходя един почивам  Peace

# 249
Не ми се ще да се обаждам неподготвена, ама не издържах  Simple Smile Признавам, не ги разбирам тия неща, ама видях как на една мадама от фитнес за гърди и се стопиха и изчезнаха  Thinking
Аууу не думай  Crazy  Heart Eyes Ама аз дето са ми кът оства и да ги изгубя  ooooh!

# 250

Пу-пу бих казала аз! Simple Smile
Моля професионалистите да опровергаят горното.

# 251
Ииии стига ме тормози и ти де, то не стига, че почти на всяка тренировка ми обясняват кое упражнение за кои рамена съм правила, та сега и за гърдите да мисля, аз имам едни и само те искам да нараснат...пък и кви са тия "долни" няма се обиждаме сега я  tooth
..ами долни гръдни мускули..повдигат гърдите /гръдния мускул/:mrgreen:

# 252
..друго стопи ли и се..защото когато отслабваш и стягаш..е нормално Peace

# 253
А когато само стягаш без да отслабваш? Надявам се, че като не се губи масата, не би следвало да се топят Laughing

# 254
Тя си беше слаба, дори много. Натрупа много мускули, плочки на корема, крака, едно-друго, в повече като за жена. Гърдите и от нормални по размер, станаха като мъжки - само мускул и с определено по- малка обиколка.
Освен, че не разбирам, не я знам нито какво е пила, нито по какви програми е тренирала, просто се виждахме всеки ден в залата и съблекалнята и коментирахме. Тя сама си каза, че са и изчезнали гърдите, но то се виждаше ясно. Може би не трябваше да се обаждам, но си представих за една жена какъв ужас е това  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт