Как тренирах-7

• 21 402
  • 454
  •   1
Отговори
# 255
А когато само стягаш без да отслабваш? Надявам се, че като не се губи масата, не би следвало да се топят Laughing
..пак може да се топят..мускула се храни с мазнини Peace

# 256
Тя си беше слаба, дори много. Натрупа много мускули, плочки на корема, крака, едно-друго, в повече като за жена. Гърдите и от нормални по размер, станаха като мъжки - само мускул и с определено по- малка обиколка.
Освен, че не разбирам, не я знам нито какво е пила, нито по какви програми е тренирала, просто се виждахме всеки ден в залата и съблекалнята и коментирахме. Тя сама си каза, че са и изчезнали гърдите, но то се виждаше ясно. Може би не трябваше да се обаждам, но си представих за една жена какъв ужас е това  Thinking
..какво да ти кажа..права си Peace
..но всяка жена си избира
..за мен е по-важно една жена да изглежда добре..  bouquet

# 257
Аз си карам по план, днес бокс 75 мин. Да се похваля, че паднаха първите две кила, по точно паласките  Mr. Green, но аз си знам, спра ли да ям хляб и Шоколад и килата си падат и без да тренирам. Но сега искам и стягане, то не е само до кила. Аз от моя фет съм доволна, апетита намаля, а от там и две кила за три седмици е добре  Hug.

# 258
Браво, прекрасно звучи, значи още 6 седмици и ще си жус   Hug

# 259
Аз си карам по план, днес бокс 75 мин. Да се похваля, че паднаха първите две кила, по точно паласките  Mr. Green, но аз си знам, спра ли да ям хляб и Шоколад и килата си падат и без да тренирам. Но сега искам и стягане, то не е само до кила. Аз от моя фет съм доволна, апетита намаля, а от там и две кила за три седмици е добре  Hug.
..тва е целта  bouquet  bouquet  bouquet

# 260
Проблемът при мен е, че бързо качвам и бързо свалям, но сега за първи път в живота ми съм се амбицирала да спортувам и няма да се откажа лесно,   защото ми харесва и защото искам да се стегна. А и тук живота е леко скучен, няма кръчми и кафенца, и търся други алтернативи за развлечение и се радвам, че започнах да тренирам.
 Hug

# 261
Проблемът при мен е, че бързо качвам и бързо свалям, но сега за първи път в живота ми съм се амбицирала да спортувам и няма да се откажа лесно,   защото ми харесва и защото искам да се стегна. А и тук живота е леко скучен, няма кръчми и кафенца, и търся други алтернативи за развлечение и се радвам, че започнах да тренирам.
 Hug
......Е еее..започвам да се радвам за теб..супер.. Hug

# 262
Eee ами щом е така тогава ще се пазиш повечко  Hug То и аз съм почти същата де...от както се помня зимата качвам 3-4 кила, пролетта ги свалям  Crazy Но определено резултат от фитнеса се вижда и колкото и да не го обичам и аз нЕма се дам без бой  Crazy
А и Русе е като балносанаториум, ама и като има едно маймунче да подскача около теб какви ти кръчми, какви ти кафенца  Crazy

# 263
Здравейте,
Да попитам тук, понеже виждам,че има хора,които разбират доста от тренировки.
Оперираха ме лапароскопски от апандисит на 12.01.
Лекарите казаха,че месец след това мога да се занимавам пак с танци.Хубаво до тук - аз и го правя,а като усетя,че ме опъва операцията забавям темпото. Но според вас кога мога да започна да тичам пак и колко. защото като се постопли времето и ми е любимо да изляза на стадиона,а и ми се отразява добре на фигурата Wink И още за фитнеса. Ясно,че тежести още е рано,но имате ли идея колко време трябва да мине и за това и с какво да започна.Също така и с коремните преси...

# 264
Днес рамо, супер серии корем и кардио.

little_mermaid , аз нямам идея миличка и не мога да те посъветвам нищо  Rolling Eyes

# 265
По колко повторения в една серия трябва да се правят, ако искам да сваля килограми. Сигурно има разлика, когато се правят мускули и когато се сваля Rolling Eyes

# 266
По колко повторения в една серия трябва да се правят, ако искам да сваля килограми. Сигурно има разлика, когато се правят мускули и когато се сваля Rolling Eyes
какви серии Peace

# 267
Мерси много за програмите. От утре започвам по тази, на Поци и ще пиша как съм се справила.

# 268
Например за ръце - сгъване за бицепс, разгъване за трицепс Rolling Eyes и за крака- не мога да ги запомня, ще питам утре и пак ще пиша Embarassed

# 269
Например за ръце - сгъване за бицепс, разгъване за трицепс Rolling Eyes и за крака- не мога да ги запомня, ще питам утре и пак ще пиша Embarassed
http://www.bb-team.org/fitness/exercises/quadriceps/  Peace

Общи условия

Активация на акаунт