Как тренирах-7

• 21 359
  • 454
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте и от мен  Grinning
Поци, впечатлена съм - с какво търпение отговаряш - евала!!!!
Тъй - да започна с представяне, после и на въпросите . На 39 г. съм, с две деца, на Дюкан от 1 месец. Свалих почти 5 кг,  имам да свалям още 3-4 кг. Но! Има мноооого за стягане!Нямам много време за фитнес, но ще се постарая.

Въпросите:
- какъв Л-Карнитин и какъв Фет-бърнър - (прочетох по-горе адрес на сайт, ма се изгубих там - какво да избера - да има ефект и да няма вреда  Grinning)
- домашна гимнастика, от типа каланетика, Зумба, степер - брои ли се
- 3 пъти седмично фитнес задължителен минимум ли е, за да има ефект

Мерси!

..зависи от парите ..за карнитина и бърнъра Peace
..ефект ще има..и 3 пъти в седмицата Peace

# 316
Pomo6t Poci imam mnogooooooooo vaprosi .Na 30 god sam 75 kg na dieta ot 2 meseca.Zapisax se na fitnes i xodia redovno ot 2 sedmici.Zna4i:mnogo mi xaresva spininga i e v odobno za men vreme i xodia vseki den bez sabota i nedelia dobre li e?Iskam da svaliam.Posle pravia niakolko minyti kardio no mi izkly4vat ma6inite za6toto pylsa mi e mnogo visok. Az li barkam niakade 4e tezi ma6ini ne iskat da rabotiat s men newsm78.Iskax da si kypia L-karnetin no namerix samo karnetin kakva e razlikata da dopalnia samo 4e sam v london i s angliiskia ne sam mn dobra kakto i s sporta. Za parvi pat vliazox v zala i to za6toto 4etox teb,no mi xaresva naistina zagybila sam celi 30 god da se straxyvam ot sport a to bilo mn xybavo.Ima i o6te no posle pak 6te pitam.Izviniavam se za latinicata no niamam kirilica.Blagodaria predvaritelno.Da znae6 4e ti si vinoven ako otslabna.Mn me naxasva6 Hug
..има едно отгоер..до..Изход..пише EN...там може да си оправиш латиницата Peace
...на какви машини правиш кардио..
..търси в магазините за хранотелни добавки..Л карнитин Peace

# 317
Днес тренирах крака и кардио (и като всеки път корем)  Peace

Странно е, но от последните няколко тренировки усещам огромно напрежение в глезените и то само гокато бягам на пътеката или на кростренажора  Close Чудя се от какво е и как да го оправя ... днес едва тичах на пътеката и то на ниска скорост. През останалото време нямам оплаквания и болки.  newsm78 Много неприятно имам един глезенник и утре ако не забравя ще си го сложа, че левия крак ме боли повечко  #Crazy

# 318
Днес тренирах крака и кардио (и като всеки път корем)  Peace

Странно е, но от последните няколко тренировки усещам огромно напрежение в глезените и то само гокато бягам на пътеката или на кростренажора  Close Чудя се от какво е и как да го оправя ... днес едва тичах на пътеката и то на ниска скорост. През останалото време нямам оплаквания и болки.  newsm78 Много неприятно имам един глезенник и утре ако не забравя ще си го сложа, че левия крак ме боли повечко  #Crazy
..ходи бързо..ефекта е същия.. Peace
..натоварването в ставите при бягане  е  6 пъти ..по собственото тегло Peace

# 319
Mnogo si barz,mersi.Tova EN go znam no bez nakleiki na klaviatyrata e  Thinking.Ma6inite ne in znam imenata ednata e s pedeli i e kato 4e biaga6,nadiavam sa 4e me razbra newsm78.Drygata e podobna na steper ama pod naklon.No mi iz4isliavat pylsa 4e triabva da bade okolo124 a azvdigam do 190 bez da se zadaxvam.Ma6inata zapo4va da sviatka i izkly4va.Ne me obi4at.A az si se 4yvstvam dobre.kakvo da pravia?To togava na spininga sigyrvo pravia 250.Kakva e razlikata mejdy karnetin i L -karnetin?Goliam sam laik no 6te se nay4a obe6tavam Laughing

# 320
Mnogo si barz,mersi.Tova EN go znam no bez nakleiki na klaviatyrata e  Thinking.Ma6inite ne in znam imenata ednata e s pedeli i e kato 4e biaga6,nadiavam sa 4e me razbra newsm78.Drygata e podobna na steper ama pod naklon.No mi iz4isliavat pylsa 4e triabva da bade okolo124 a azvdigam do 190 bez da se zadaxvam.Ma6inata zapo4va da sviatka i izkly4va.Ne me obi4at.A az si se 4yvstvam dobre.kakvo da pravia?To togava na spininga sigyrvo pravia 250.Kakva e razlikata mejdy karnetin i L -karnetin?Goliam sam laik no 6te se nay4a obe6tavam Laughing
..намери ми снимка и ми дай..този карнитин Laughing
..спининга на кво го правиш Peace

# 321
Ami na ne6to kato kolelo no e tanko kato bega4 kara se s instryktor na myzika i pove4eto vreme si prav a kogato sleza ot koleloto pod men e koto sled navodnenie(e prekalix  Rolling Eyes).No e malko samo 45 min a az iskam pova4e....

# 322
Ami na ne6to kato kolelo no e tanko kato bega4 kara se s instryktor na myzika i pove4eto vreme si prav a kogato sleza ot koleloto pod men e koto sled navodnenie(e prekalix  Rolling Eyes).No e malko samo 45 min a az iskam pova4e....
..супер..тва очаквах Hug Laughing
..а..защо ти е друго кардио....според мен.. това ти стига..за една тренировка Peace

# 323
Ami ne znam 4eta tyk 4e xorata se potiat s 4asove newsm78.Osven tova pitax instryktova za ma6ini za korem ,za6toto tam mi e nai ve4e problema, a toi "samo dieta" niama ma6ini za korem viarnio  :hug:li e az samo na teb viarvam Grinning

# 324
Ami ne znam 4eta tyk 4e xorata se potiat s 4asove newsm78.Osven tova pitax instryktova za ma6ini za korem ,za6toto tam mi e nai ve4e problema, a toi "samo dieta" niama ma6ini za korem viarnio  :hug:li e az samo na teb viarvam Grinning
..машина за коремни мускули..има..но за да стопиш корема/мазнината която  скрива...коремните мускули/....кардио Hug

# 325
  • Габрово
..натоварването в ставите при бягане  е  6 пъти ..по собственото тегло Peace

Аз за това и не бягам. За капак съм и дюстабанлийка и хич не ми е препоръчително бягането, както и скачането.
Наблягам на ходенето в ускорено темпо, почти като спортно ходене. Петинка, това също има добър ефект  Peace. Щади си ставите.

# 326
Петинка, това ластичното за глезена, не бързай да го слагаш  Thinking Свиква се с него и после ще ти е много трудно да го махнеш. Да не стане така, да спиш с него.

# 327
Днес и утре почивам Laughing Party
..и да почерпя....дъщеря ми има имен ден  bouquet

# 328
Да ти е жива и здрава, Поци, и както съм срещала тук из форума и много ми допада - средно послушна!  Mr. Green

# 329
днес 30 минути бягане в парка, коремни упражнения и въртене на обръч  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт