Как тренирах-7

• 21 325
  • 454
  •   1
Отговори
# 330
Поци,
Честит имен ден на дъщеричката! Да ти е жива и здрава!
Аз ще тренирам днес, но по-късно, привечер, че има по-малко хора.
Приятна почивка (и тренировка) на всички!

# 331
  • София
Да ти е жива и здрава именичката, Поци! Весел празник!   bouquet
Аз по стечение на обстоятелствата, цяла седмица почивам  Confused Надявам се в понеделник да се отчета  подобаващо Peace

# 332
Поци, честит имен ден на принцесата,нека Ви носи много радости в къщи!!!!

# 333
Поци, да ви е жива и здрава душко и от мен!   bouquet

# 334
Ооооооооооо..благодаря ви момичета..за поздравите Hug Heart Eyes  bouquet
..аз утре май щях да почивам..ама няма.. Laughing
..утре ще са гърди Mr. Green

# 335
Сега е......мой ред Mr. Green
Мили дами..честит празник  bouquet

# 336
Днес (вече вчера) тренирах ръце и 40 мин кардио (пътека) и финиш с 3х30 коремни преси за горна част  Peace Направо се разбивам на тая пътека, цялата вир вода и червена, но съм много доволна.
Честит празник на всички истински жени!

А вярно ли, че след 20тата минута започват да се топят мазнините при кардио тренировката?

# 337
Днес (вече вчера) тренирах ръце и 40 мин кардио (пътека) и финиш с 3х30 коремни преси за горна част  Peace Направо се разбивам на тая пътека, цялата вир вода и червена, но съм много доволна.
Честит празник на всички истински жени!

А вярно ли, че след 20тата минута започват да се топят мазнините при кардио тренировката?
..бих казал..след 30 мин Mr. Green

# 338
Поци, имам два конкретни въпроса. Аз съм навсякъде много слаба, само с малко отпуснато коремче. Дали ако правя кардио, освен на корем няма да смъкна съвсем отвсякъде и дали мога сега да прилагам тези упражнения, които си дал в темата за гимнастика за корем у дома, или първо трябва да го сваля. Не че е грозно/коремчето ми/ в предвид годините / на 43 съм/, но аз искам да съм перфектна. Благодаря!

# 339
Честит празник и от мен!
Пожелавам на всички перфектни фигури! Hug

# 340
Сега отивам в залата, после ще разкажа Simple Smile.

# 341
Поци, имам два конкретни въпроса. Аз съм навсякъде много слаба, само с малко отпуснато коремче. Дали ако правя кардио, освен на корем няма да смъкна съвсем отвсякъде и дали мога сега да прилагам тези упражнения, които си дал в темата за гимнастика за корем у дома, или първо трябва да го сваля. Не че е грозно/коремчето ми/ в предвид годините / на 43 съм/, но аз искам да съм перфектна. Благодаря!
..ако правиш кардио..ще отслабнеш и на други места..
Прави упражненията Peace

# 342
Честит празник мили дами!

Ей това пожелание много ми хареса и аз ви го желая!   bouquet
Пожелавам на всички перфектни фигури! Hug

Поци, мерси за поздрава!  Hug

Аз днес правих крака, корем и кардио 25 минутки - пътечка, останалите 5 бяха по пътя към работа  Joy

# 343
Честит празник на спортуващите мами!!!!!!
Нека тази година постигнем желаните резултати!!!!
Аз днес 10мин. вело.+ рамо+гръб+20мин пътека

# 344
Днес направих обичайната си тренировка, но си позволих да "експериментирам" с килограмите. Където можех, качвах малко или пък увеличавах броя на повторенията. След тренировката направих и 5 мин. вело.
Та, Поци, въпроса ми е мога ли да си правя такива импровизации или броя на сериите и повторенията трябва да е точно определен? Благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт