добър гастроентеролог в София

• 635 547
  • 822
  •   3
Отговори
# 270
  • Sofia
   Това е много странно. newsm78 Нали навсякъде се препоръчва зеленчуците да се консумират именно сурови, защото са най-полезни? Е, вероятно за стомаха не са толкова щадящи, когато са несготвени, но за здрави хора не би трябвало да има проблем, предполагам.

# 271
  • Sofia
Странно е,да...,но като съм гледала кулинарни предавания за азиатска кухня,почти винаги  минават термично зарзаватите.

# 272
  • в страната на чудесата
В Азия е много мръсно, термичната обработка е желателна заради инфекциите

# 273
  • На земята, която е всъщност звезда.
... ако изям само една салата с маруля следващите 2 дена ще имам сериозни проблеми и според мен това вече не е нормално.

И защо да не е нормално? И на мен ми се случва понякога от зелени салати, домати и краставици, а мъжът ми, който иначе няма сериозни стомашни проблеми, не може да яде млечни храни и също се издува от салати. Опитай да замениш марулята с рукола и виж какво ще стане. Изключи от менюто си храните, които ти създават дискомфорт. А за СРЧ препоръчвам сутрин след ставане гореща вода, чайове от мента и жълт кантарион и йога упражнения за релакс.

Скрит текст:
Само да ви кажа, че миналия месец бях в Турция, този в Италия. Хранех се само в ресторанти, никакви фаст фууд и шоко боклуци и нямах никакви киселини. Ама никакви! Още с влизането у нас, с първия сандвич/шоколад, който си купих, киселините веднаха започнаха. А мъжът ми в Италия опитва тирамису и пана кота- нищо. Тук след млечен десерт веднага заминава в тоалетната.

# 274
Вселена, а на моя близка корема и е харесал най-много храната в Германия. Тя често пътува насам натам, и казва, че само там няма проблеми.

# 275
Здравейте, все пак ще препоръчате ли някой добър гастроентеролог в София? Най-вероятно ще трябва да си правя колоноскопия.

# 276
  • Sofia
Цялата тема е пълна с препоръки...

# 277
Здравейте,някой знае ли дали има гастроентеролог от София,които да прави прегледи и в Хасково?

# 278
Здравейте, все пак ще препоръчате ли някой добър гастроентеролог в София? Най-вероятно ще трябва да си правя колоноскопия.

Направих колоноскопия и гастроскопия в Токуда болниза.Отиваш на преглед.Плащаш 50 лв .Казваш,че искаш диагноза.Приемат те в болнизата.Правят ти изследванията.Назначават ти лечение /ако имаш предишни изследвания например за бактерии/,както и вливания на физиологичен разтвор или др.,защото при колоноскопията трябва да се изчистиш и се обезводняваш.Ако решат или ти искаш и гастро и колоноскопия едновременно.Взимат ти биопсия за диагнозата .На мен ми извадиха малък полип.Плащаш за упойката накрая./както е навсякъде/Но,в Токуда ти правят тест за алергии към упойката -ако кажеш,че си алергичен към нещо/в окр. б-за ми казаха да отида някъде и да си направя теста/,направиха ми безплатни консултазии и изследвания с ревматолог и нефролог/като кажеш,че имаш такива проблеми /Накрая ти изготвят ХУБАВА ЕПИКРИЗА ,с вкл. мнения,лечение,резултати.Препоръчвам ти Д-Р ТЕНЕВА.Аз отидох случайно при нея/просто я харесах в интернет/ и съм много доволна.Изключително отговорна и с грижа към пасиента.Оправяй се момче!Успех!!!

# 279
  • София
За колко време е престоя във болницата? Освен 50 лв за прегледа, за упойка колко още се плаща? Изобщо колко общо ти излезе всичко и кога са правени колоно и гастроскопията? Че нали вече болницата не се води Токуда и е на др собственици....

# 280
  • Sofia
За колко време е престоя във болницата?

Не знам как е конкретно в "Токуда", но в много болници отиваш рано сутринта и си заминаваш в късния следобед. Peace

# 281
За колко време е престоя във болницата? Освен 50 лв за прегледа, за упойка колко още се плаща? Изобщо колко общо ти излезе всичко и кога са правени колоно и гастроскопията? Че нали вече болницата не се води Токуда и е на др собственици....
упойката е 150 лв./както навсякъде/Да,клиниката вече се нарича Аджибадем токуда болниса/мисля/а другата аджибадем сити клиник.Става дума за бившата Токуда.

# 282
  • Sofia
Ааа, как ще е 150 навсякъде? Simple Smile Само 50 е във "ВМА". Или поне беше, допреди 1 г.

# 283
За колко време е престоя във болницата?

Не знам как е конкретно в "Токуда", но в много болници отиваш рано сутринта и си заминаваш в късния следобед. Peace
тук си стоиш колкото е по пътеката и наистина ти правят нещата по стандарт.Не пестят-и после да напишат,че си бил 3 дни и са ти правили какво ли не.Всъщност -зависи от теб.Няма как да те приемат и още кръвните изследвания и теста за алергии да не са ти готови и да ти направят упойката и колоноскопията.Просто не е добре.Първия ден ти правят изследвания и,консултасии и евентуално вливане.Втория ден пак нещо такова,после ти дават фортранс за да се изчистиш.Тази проседура не е подходяща да се извършва без контрол.На мен ми падна кръвната захар ,направиха ми проба и ми вляха глюкоза.Тъй като съм алергична към ухапване от насекоми, и показах алергия при тестуването на упойката,ми слагаха алергозан, а в деня на колоноскопията и 40 мг, урбазон .Това не ми струваше НИЩО.Такива са правилата и е супер,че някои болниси /и лекари/ ги спазват!

# 284
ами в Окръжна б-са  в Младост и Софиямед ми казаха,че е 150 лв.Идваш сутринта гладен,изчистен/като сам си си купил фортранса/,без тестуване за упойки,правят ти колоноскопията и си ЧАО.ОК! Както ти харесва!На мен не ми харесва така!

Общи условия

Активация на акаунт