добър гастроентеролог в София

• 635 505
  • 822
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
meis, не ме разбра съвсем. Peace Никой не те спира да изкараш пълния престой в болницата, но причината повечето пациенти да стоим само ден е, защото така предпочитаме. Поне от групата, с която бях аз, почти нямаше хора, които да могат да отделят повече от ден за такава лека манипулация. Всеки има грижи, работни ангажименти, задължения и не може да си позволи да губи цели 3 дни. Аз лично си бях взела прахчетата за вкъщи от предния ден. Не виждам логика в това, да лежа в болницата и да споделям една и съща тоалетна с поне още 1 пациент, за да се прочистя. Изобщо няма да мога да се отпусна, даже ми звучи ужасно. Crazy Така че нека всеки си прецени кой вариант го устройва. Понеже следя темата от отдавна, ми прави впечатление, че почти никой не иска да остава повече от ден в болничното заведение за такива леки манипулации, като гастроскопия и колоноскопия. Peace

P.S.: Във "ВМА" също правят всички изследвания, за които спомена. Peace

# 286
Здравейте, а има ли някой информация за добър гастроентеролог в Русе?
Ние сме доволни от доктор Кулински

# 287
Надявам се,че съм била полезна на някого,като това е било  моето намерение,за да се включа в разговора.

# 288
За Токуда, от както ги купиха Аджънещо си, не чувам и чета нищо добро  Peace

# 289
Здравей !
И аз имам ядове с корема.
Лежах два пъти и двата пъти с гастро и колонослопия но за по три дни.
А упойката се плащаше допълнително.
В последствие чух за един добър Гастроентеролог в София, болница "Иван Рилски"
Д-р Дереджан но не знам нищо за условита там.
Жоро какво стана, ходи ли в Иван Рилски?

# 290
  • в страната на чудесата
Надявам се,че съм била полезна на някого,като това е било  моето намерение,за да се включа в разговора.
И се регистрирахте във форума, за да ни разкажете колко хубаво в Токуда??? Добре, че нямате капацитет да оцените глупостите си.
Само за протокола - венозният метронидазол няма полза в случая, а вливането на системи за протокола вдига излишно риска от инфекции...

# 291
Здравейте, направих си колоноскопия и ето пътя по, който минах:
1. ВМА - чака се страшно много време, ако отидете на преглед е много вероятно преди вас да има 15 души, независимо, че сте записали час. За сериозните изследвания може би ще минете чак след месец-два
2. Софиямед - като отидете на преглед отново няма значение, че сте записали час (аз чаках поне 3 часа, въпреки, че дойдох за часа). Лекарят там ме прегледа за 10 секунди, като набързо ми изписа някакви лекарства. Бях толкова шокиран, че дори нямах време да му обясня за какво става въпрос. Съветвам ви да не ходите там.
3. City Clinic (на Цариградско шосе) - само тук имаше човешко отношение. Лекарят ме прегледа, записахме час за колоноскопия и я направихме.

# 292
Здравейте, моля за съвет...от известно време баща ми има едно къркорене на червата , главно сутрин и 2-3 ходения до тоалетна - ходи при гастроентеролог в нашия град гледал го е на видеозон, правил му кръвни изследвания и изписал нолплаза, флажил ,спазмомен...докато ги е пил симпомите отшумяли , но като ги спрял отново се появяват...отива втори път изписва му креон и дуспаталин и му е казал, че ако не се оправи и от това ще трябва да му направи колоноскопия..на мен ми се иска , ако е възможно да я направиме в София и затова започнах да се ровя....къде да отидем, иска ми се за един ден , защото той също е зает човек...четох доста, и тук и на други места...спряла съм се на сити клиник, исул и софиямед...някой скоро да има впечатление и да ми даде съвет....освен последния потребител за сити клиник не прочетох други отзиви..благодаря предварително

# 293
Здравейте, да се включа и аз в темата. От години имам проблем с диария. Имам периоди по месец и нещо и нищо не помага. От началото на тази година се задълбочиха проблемите ми. Наскоро открих д-р Саджаклиев. Много съм доволна от отношението му. В момента работи в Уни Хоспитал - Панагюрище. В началото на месеца ми се наложи да си направя отново колоноскопия и за разлика от повечето места, там не ми взеха пари за упойка, фортранса и т.н. Платила съм само по 5.80 на ден за престой. Предната колоноскопия през 2013 г. я направих в София Мед при д-р Петров. Там беше като конвейер, пациент след пациент. Никакво внимание и 120лв. за избор на екип. Ходила съм и в Токуда, последно отидох февруари и ми обясниха как да си пия ентерола и всичко ще ми мине.

# 294
  • Sofia
др. Петрова в Болница Надежда.

Др. Саджаклиев, но не зная къде се премести - беше в Токуда

# 295
Да, и мен ме интересува къде работи сега доктор Саджаклиев, много е добър.

# 296
  • Sofia
Не прочетохте ли пост #295?

# 297
Прочетох го, но едва ли работи само в Панагюрище, мен ме интересува къде работи в София

# 298
Работи само в Панагюрище, всеки делничен ден от 14-16ч са му прегледите. В София няма кабинет. Панагюрище не е толкова далеч. За час и малко си там, стига да искаш да отидеш.

# 299
Днес бях на преглед при д-р Виолета Цветкова в МБАЛ "Св.Ив.Рилски" с направление и без предварително записване.Доволна съм.

Здравейте, искам да направя коментар по гореописаното, тъй като имам пресни впечатления от Виолета Цветкова. Тя приема в Иван Рилски, но после те насочва в Четвърта градска и започва лечението ти там. В Четвърта градска се започва ходенето по мъките и не съм доволна от отношението на тамошния персонал. Според мен в Иван Рилски се набират пациенти чрез Цветкова, а после в Четвърта градска те третират като поредния източник да се усвоят пари по клинични пътеки. Почти нищо не ти се обяснява за състоянието ти и гледат да те претупат набързо, защото има още наивни като мен, които ще се подлъжат и ще попаднат в същата ситуация. Така че мой съвет, избягвайте консултации с д-р Цветкова в Иван Рилски, а се доверете на друг специалист там.

Общи условия

Активация на акаунт