добър гастроентеролог в София

• 635 373
  • 822
  •   2
Отговори
# 300
  • София
Днес бях на преглед при д-р Виолета Цветкова в МБАЛ "Св.Ив.Рилски" с направление и без предварително записване.Доволна съм.

Здравейте, искам да направя коментар по гореописаното, тъй като имам пресни впечатления от Виолета Цветкова. Тя приема в Иван Рилски, но после те насочва в Четвърта градска и започва лечението ти там. В Четвърта градска се започва ходенето по мъките и не съм доволна от отношението на тамошния персонал. Според мен в Иван Рилски се набират пациенти чрез Цветкова, а после в Четвърта градска те третират като поредния източник да се усвоят пари по клинични пътеки. Почти нищо не ти се обяснява за състоянието ти и гледат да те претупат набързо, защото има още наивни като мен, които ще се подлъжат и ще попаднат в същата ситуация. Така че мой съвет, избягвайте консултации с д-р Цветкова в Иван Рилски, а се доверете на друг специалист там.
И аз се излъгах да отида при нея, но останах крайно разочарована. Въобще не ми обърна внимание, погледна само минали епикризи и при въпроса може ли да ме диспансеризира, т.к. подлежа на диспансеризация, отговорът беше: "Ааа, не! Ти знаеш ли какво плащат за диспансеризирани? Жълти стотинки! Хич и няма да се занимавам!" И слава богу, че ме отпрати, защото и като специалист не струва.

# 301
Радвайте се, че Ви е отпратила. Иначе щяхте да сте в неведение за състоянието Ви. Цветкова бърза да Ви отпрати и само ако Вие й зададете въпрос или настоявате да Ви каже резултат от Ваше изследване, тогава получавате минимално внимание, докато не Ви каже "Довиждане" и после в съзнанието Ви нахлуват много въпросителни за лечението Ви, които в кабинета не са Ви били разяснени.

# 302
  • София
Радвайте се, че Ви е отпратила. Иначе щяхте да сте в неведение за състоянието Ви. Цветкова бърза да Ви отпрати и само ако Вие й зададете въпрос или настоявате да Ви каже резултат от Ваше изследване, тогава получавате минимално внимание, докато не Ви каже "Довиждане" и после в съзнанието Ви нахлуват много въпросителни за лечението Ви, които в кабинета не са Ви били разяснени.
Точно това казах в последното си изречение. Grinning

# 303
  • София
Здравейте,

Търся добър гастроентеролог при когото да отида днес/утре с направление тъй като ми откриха камъни в жлъчката и искам да мина на 2-ро мнение.

# 304
  • Sofia, Bulgaria
Д-р Бойко Бетов -МДЦ МЕДИВА Люлин
Д-р Радин Цонов Токуда

# 305
Присъединявам се с добри впечатления от Д-р Радин Цонев в Токуда.

# 306
Доктор Цвета Димитрова- Транспортна болница, София. Горещо препоръчвам.

# 307
Zdraveite I az tasq dobar gastro v Sofia.Mislq   4e imams helito.

# 308
  • София
Доктор Цвета Димитрова- Транспортна болница, София. Горещо препоръчвам.

Работи ли със ЗК?

# 309
Да. Взимате си талон и на регистратурата на Транспортна болница ще ви упътят.

# 310
  • София
Да. Взимате си талон и на регистратурата на Транспортна болница ще ви упътят.

Благодаря!

# 311
  • София
А платено колко е,знаете ли? И много ли се чака за час? Благодаря Hug

# 312
Съжалявам, не знам цената на платен преглед, но мисля,че не е скъпо. На регистратурата има ценоразпис.Може да я потърсите и в сградата на стационара на 4-ти етаж, Вътрешно отделение.

# 313
  • София
Благодаря

# 314
Савина, успех!  HugНа мен много ми помогна, дано и сега с теб да е така.

Общи условия

Активация на акаунт