добър гастроентеролог в София

• 635 297
  • 822
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте, аз търся инфо за частния кабинет на проф.Владимиров.Колко струва прегледа, ако знаете? Благодаря!

# 76
Някой ходил ли е скоро при добър гастроентеролог. Споделете Simple Smile

# 77
savina123 Намерихте ли информацията, която търсите?

"Здравейте, аз търся инфо за частния кабинет на проф.Владимиров.Колко струва прегледа, ако знаете? Благодаря!"

Аз се нуждая от същата информация. Бихте ли споделили, ако вече знаете нещо или пък някой друг, ако има информация?

Благодаря предварително!

# 78
  • София
Не, не съм.Предстои ми преглед при гастроентеролог, в проучване съм.

# 79
Не, не съм.Предстои ми преглед при гастроентеролог, в проучване съм.

Благодаря за отговора! Ние сме в същото положение.

# 80
Аз също търся добър доктор в тази област , чета добри отзиви за д-р  Марио Марков .........
Може да се наложи да направя гастроскопия  и ми се иска да е  с упойка ... предложения ? newsm78

# 81
Аз бях ония ден при проф. Кацаров от ВМА. Той ми каза, че гастроскопията я прави с упойка.

# 82
  • София
Търся добър гастроентеролог, който да ме диспансеризира. Вече 3 години се опитвам да намеря такъв, но засега това е мисия невъзможна. Някой може ли да сподели опит?

# 83
проф. Кацаров - ВМА. Това бих препоръчала аз.

# 84
  • София
проф. Кацаров - ВМА. Това бих препоръчала аз.
Да, прочетох за него, но ме интересува работи ли със ЗК и диспансеризира ли.

# 85
Да  и аз искам да попитам дали работи със зк .... и сигурно се чака доста за него ??

# 86
Да  и аз искам да попитам дали работи със зк .... и сигурно се чака доста за него ??
Мен ме приеха в деня, в който звъннах, но просто си беше чист късмет - освободил се час, а аз бях казала, че съм от София и просто реагирах веднага като ми се обадиха за освободилия се час. Иначе ми бяха казали, че чак след месец и половина ще има свободни часове. Ако сте от София, определено ще Ви звъннат по -рано, като установят, че  имат освободен час. Просто трябва да можете да реагирате веднага.

# 87
Не е честно Sad Аз се обадих в началото на април месец, и жената с която разговарях ми каза следното : "Записана сте.Много ви моля да не ни притеснявате,защото професора ще има командировки ,ние когато имаме час ще ви се обадим."Това да не ги притеснявам да им звъня ми го повтори два пъти!ПО лесно е да видиш папата,от това да си запишеш час при професора.Егати софиянските номера.Все едно бях малоумна че ми повтаря да не ги притеснявам!  #Cussing out

# 88
страхотно здравеопазване имаме  ooooh! няма що, плащаме си здравни осигуровки, а няма къде да отидеш при добър лекар да се прегледаш, ако не си платиш
звънях в ИСУЛ, та там нямало лекар, който да преглежда по здравна каса  Crazy или ме метнаха
звънях и в Иван Рилски, само една докторка имало Цветкова, другите - кеш  Cry
някой да е попадал на добър лекар за София, при който мога да се прегледам с направление

# 89
Аз също търсех тези дни гастро специалист за колоноскопия и преглед.От Русе съм и съм принудена да търсим помощ в София.Насочиха ме към доц.Пенчев в Исул.Доктора който ме насочи към него ме предупреди че не работи с касата и всичко ще платим.
Не успях да открия д-р Саджаклиев къде работи в момента и преглежда ли по каса.

Общи условия

Активация на акаунт