добър гастроентеролог в София

• 636 240
  • 822
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
... та видях, че е писано за някакъв лекар в София мет. Той работи със ЗК нали?
Да,в Софиямед работят с ЗК Peace

# 121
  • София
Аз също търся добър доктор в тази област , чета добри отзиви за д-р  Марио Марков .........
Може да се наложи да направя гастроскопия  и ми се иска да е  с упойка ... предложения ? newsm78

Не знамя доколко е добър д-р Марков в лечението, но прегледът ми бе под всякаква критика, трая 2-3 минути, отначало си мислех, че е заради това, че шефът на отделението го викна за нещо и той бързаше да ме "приключи" преди да сме започнали. И така, в рамките на 2 мин. успях да кажа 1 изречение за оплакванията си, и да ми направи ехография на коремната област. Най-много време отне копирането на дълъг текст, че ехографски всичко ми е наред и да отпечата бланката от прегледа и да ми каже, да дойда след 2 дни на гастроскопия.

На гастроскопията бях готова да си защитавам правата за детайлен преглед (да уточня само, че всичко това си го плащам от джоба, и прегледа, и гастроскопията), но уви, имаше много, много хора и пред вратата, и за залата за ГСК и така, ако бях протестирала, нямаше да я получа, а бързах, защото имах сериозна болка. И така - тя също продължи макс. 2-3 минути (сега чета , че е нормално да бъде около 20, с детайлен оглед и ако се наложи, биопсия, и т.н.). За финал, ми връчи рецепта и едва успя да ми каже общо 2 изречения за диета. Ами, много хора чакали.
Да спомена, че всичко това се извършва на -широко отворена- врата, пред погледа и на всеослушание на чакащите пациенти!

# 122
  • Sofia
Колко струва гастроскопия с пълна упойка?

# 123
Само за информация на питащите в темата да споделя, че д-р Светослав Саджаклиев понастоящем не практикува в България и доколкото ми бе обяснено, е заминал да работи в Германия. Confused

# 124
  • Sofia
   Здравейте! Някой записвал ли си е скоро час при проф. Крум Кацаров – "ВМА"? Занимава ли се с прегледи все още, каква е цената и лесно ли е да се "уредиш" с час за преглед при него? Simple Smile Предварително благодаря!

# 125
  • София
Здравейте!

За сега от споделеното в темата съм се насочила към Софиямед. С направление съм. Рутинен преглед, че от около месец имам едно подпиране в ляво под ребрата, тежест и подуване на стомаха, къркорене на червата...За Пламен Петров четох в нета не много добри отзиви...иначе него си бях "заплюла"  Grinning От Кацаров във ВМА категорично се отказах като разбрах, че трябва да чакам месец... ooooh!

# 126
  • Sofia
   А за Пламен Петров какво негативно си чела? Rolling Eyes Той беше вторият ми избор, тъй като аз пък съм попадала само на положителни отзиви – то, не че това е гаранция, де. Mr. Green

# 127
# 128
  • Sofia
   Мерси, ей-сега ще погледна. Peace

А за проф. Константин Чернев някой с мнение?

# 129
  • София
Казаха ми положително мнение за д-р Захариева от "Доверие" в Овча Купел...някой друг за нея?

# 130
Здравейте,
Аз също си търся гастроентеролог. Искам да ми направят фиброгастроскопия. Още не съм решила къде да отида. За Доверие съм чувала съм много добри отзиви за д-р Чурчев и д-р Марков. Там обаче трябва да нощуваш задължително, за да ти направят фиброгастроскопията, а на мен не ми се иска, затова търся други варианти. Приятелят ми преди година беше при Крум Кацаров. Личната му беше дала мобилният му тел. Обади се и го извика още на следващия ден в Пирогов рано сутринта. Там след чакане до обяд, се оказа, че няма да може да го вземе и му беше казал да отиде следобяд в една частна болница в Овча Купел - мисля, че се казваше "Здравето". Не съм сигурна дали пази телефона обаче.

# 131
  • Sofia

А за проф. Константин Чернев някой с мнение?
Аз съм била няколко пъти в неговото отделение/Вътрешно/в Софиямед и съм останала с добри впечатления от него и екипа му.

# 132
  • Sofia
   Благодаря ти за отзива! bouquet А той, всъщност, в "СофияМед" ли практикува понастоящем? В краткото списъче, което си бях направила, съм си отбелязала, че работи в "Александровска", но може информацията ми да е остаряла.

# 133
  • Sofia
В Софиямед работи Peace
Всяка сутрин в делнични дни прави консултации в кабинета си-от 8,30 до 10,30-11ч..Отиваш с всички изследвания и чакаш да ти дойде реда/има доста хора/

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 23:11 от Doli

# 134
  • Sofia
   Hug bouquet

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 14:50 от The Black Cat

Общи условия

Активация на акаунт