добър гастроентеролог в София

• 635 760
  • 822
  •   2
Отговори
# 225
  • в страната на чудесата
Потърсете гастроентеролог, който може да ви обърне повече от 5 Мин внимание

# 226
Четох някъде темата на някаква жена за подобни оплаквания. (Ясно е че и стреса влияе) Жената ходила 2 години при лекари и абсолютно нищо. Всякакви изследвания . Накрая си направила изследвания за непоносимост към глутен, прясно мляко и други храни и след това си решила проблема. Към това бих добавил фекална проба за паразити и кръвен тест за хеликобактер. Това е добре да не се пропуска.

# 227
Ясно е че нервите влиаят но пъ толкова И все пак преди месец правих кравна картина която беше ок преди това фекален и паразити и пак ок а нещата остават същите Даваите мнения за др.Петров софия мед

# 228
 Не намам правена калноскопия Имам гастроскопия диагноза ерозивен гастрит имах холико.но с антибиотици се оттървах от него

# 229
  • На земята, която е всъщност звезда.
Моля, препоръчайте ми гастроентеролог за лечение на Хеликобактер пилори. По възможност в частен кабинет. Най- известните имена записват за след месец, а ми се иска да не чакам толкова дълго.

# 230
Аз лично съм доволен от МБАЛ Доверие и по специално от д-р Татяна Захариева.

# 231
Здравейте, мами!
От известно време имам доста проблеми със стомаха, но от Януари месец проблемите станаха повече (вероятно се касае за ГЕРБ, притесняват ме вероятните усложнения). Имам направление от личния за гастроентеролог в София, но не намирам д-р Сираков във ВМА. Кого можете да ми препоръчате (работещ с ЗК)? Надявам се някой, който се отличава освен с професионализъм, също и с хуманност. Предполагам, че ще се наложи да се прави и гастроскопия - колко приблизително се доплаща за упойка?

# 232
  • Sofia
Предполагам, че ще се наложи да се прави и гастроскопия - колко приблизително се доплаща за упойка?

Във "ВМА" – 50 лв. Peace

# 233
  • в страната на чудесата
Това към пътеката ли е?

# 234
  • Sofia
   В смисъл? Упойката се заплаща отделно. Не се покрива от направлението.

# 235
  • в страната на чудесата
По пътека ли те приемат или еднодневна процедура

# 236
  • София
Знае ли някои дали д-р Божидар Томов преглежда с направление в "Света Ана" - София?

# 237
  • в страната на чудесата
Знае ли някои дали д-р Божидар Томов преглежда с направление в "Света Ана" - София?

МИсля, че да.

# 238
  • София

МИсля, че да.
bouquet

# 239
  • София

МИсля, че да.
bouquet

П.П. Оказа се, че НЕ приема по ЗК. Само платен прием, но не знам колко струва. Ще разбера след седмица. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт