добър гастроентеролог в София

• 635 760
  • 822
  •   2
Отговори
# 255
  • София
Доктор Иван Сираков от март месец е ръководител на гастроентерологията в болница в Стара Загора. Честито на старозагорци!
Моля кажете ми къде мъжа ми да иде на колоноскопия с хоспитализация за 1ден в София?

Благодаря за ценната информация.
За един ден става в Софиямед.

# 256
  • Бургас
Доктор Иван Сираков от март месец е ръководител на гастроентерологията в болница в Стара Загора. Честито на старозагорци!
Моля кажете ми къде мъжа ми да иде на колоноскопия с хоспитализация за 1ден в София?

http://trakiahospital.com/bg/post/Инвазивната-гастроентерология-вече-е-важен-акцент-в-работата-на-Болница-Тракия/
Толкова отзивчив човек - след толкова търсене на контакт, писах му по фейсбук.  Отговори ми, че взе и ми звънна по фейсбук с напътствия. Може да се отиде в болницата в Стара Загора при него с направление.

За Софиямед знам, но ме притесняват някои мнения за д-р Пламен Петров. А той правел колоноскопиите.

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 17:53 от Beauty.

# 257
  • София
За 1 ден и в св.Пантелеймон става,поне преди 2 г беше така.

# 258
  • София

http://trakiahospital.com/bg/post/Инвазивната-гастроентерология-вече-е-важен-акцент-в-работата-на-Болница-Тракия/
Толкова отзивчив човек - след толкова търсене на контакт, писах му по фейсбук.  Отговори ми, че взе и ми звънна по фейсбук с напътствия. Може да се отиде в болницата в Стара Загора при него с направление.

Страхотен лекар е Сираков. Препоръчвала съм го тук и го правя отново на драго сърце.

# 259
Здравейте. От 3 седмици дъм с диария и болки в коремната област и личния ми даде направление за гастро. Навсякъде където съм ходила се чака поне месец, че и повече. Знаете ли добър, при който по бързо бих минала. Ама наистина да обръща внимание и да не претупва. Благодаря ви

# 260
Привет и от мен малко съм объркан даите отзиви за др.Петров софия мед че натам се бях запати. При мен нещата са подуване на стомаха куркане на червата и тъпа болка в ниско в ляво. Проблема се появи миналата година след период на много стрес и нерви . Посештавал сам различни гастро. Включително и дрСираков от вма Всички маи са едни и същи Вече незнам кам кои да се обарна на 28 години сам а се чувствам на сто
Може да имаш възпаление на сигмата на дебелото черво.Тя е долу в ляво.Причинява се от анаеробни бактерии,когато се задържат в дебелото черво ,в повечето случаи,когато по дебелото черво има дивертикули.Лекува се с дуспаталин 2по 200/няма противопоказания,но го поглъщай цял,не го дели/-за възпалението.Анаеробните бактерии 2 по 500 с флажил за 7-10 дена, и 2-3 пробиотика взети последователно,с различни щамове бактерии https://lekuva.net/131247/izberem-probiotik-naistina-raboti.html.После иди на колоноскопия.
А бактериите освен анаеробни ,биха могли да са други вкл. и кандида албиканс,които се появяват след примането на антибиотици/пил си за хеликобактер/Можеш да пробваш за 7 дни 1 път по 100 мг флуконазол.Кандидата може да се установи във фецес  с направление от лекар за да е безплатно.Но да се търси кандида.Анаеробните бактерии не се установяват с подобни изследвания,но се приема,че те причиняват дискомфорта и възпалението.Имам същите проблеми и това,което съм написала го правя.Да,днес приключих с Флуконазола и от утре почвам флажил.Взимам и карсил за протекция на черен дроб и мезим форте ,за да предпазя панкреаса.
 Дано съм полезна .

# 261
  • в страната на чудесата
Как може да назначавате просто така антибиотици, антимикотични, ензими??? Та вие дори не сте виждала човека! Ами ако не става дума за "анаеробни инфекции"???
В първото си участие във форума???

# 262
  • Somewhere in the World
Здравейте.
Моля за съдействие - нужен ми е телефона на проф.Владимиров от ИСУЛ.

# 263
Как може да назначавате просто така антибиотици, антимикотични, ензими??? Та вие дори не сте виждала човека! Ами ако не става дума за "анаеробни инфекции"???
В първото си участие във форума???
Лейка, това е просто пример от моя опит,както и опит за помощ.От опита човек се учи-опитва се да съпостави и да разбере ,ако може същината на нещата и сам да прецени /когато другите споделят опита си с него/ ,на къде да тръгне.

# 264
  • в страната на чудесата
Опит като пациент?

# 265
.... лейка,само с 1642 мнения...

# 266
Здравейте,

от вече 1 година имам проблеми със стомаха - основните причини са стрес, лечения с антибиотици и имах период от 1 седмица, в която пиех доста алкохол.
Официално се води, че имам синдрома на раздразненото дебело черво и съм си правил тест за непоносимост към храни, като избягвам тези, които не мога да ям.
Допълнително редовно пия пробиотици.

Проблемът е че въпреки всички усилия, ако изям само една салата с маруля следващите 2 дена ще имам сериозни проблеми и според мен това вече не е нормално.

Може ли да ми препоръчате някой добър гастроентеролог в София, който може основно да прегледа стомаха + червата?

# 267
  • Sofia
Може ли да ми препоръчате някой добър гастроентеролог в София, който може основно да прегледа стомаха + червата?

Какво имаш предвид? Гастроскопия? Колоноскопия?

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 12:26 от The Black Cat

# 268
Скрит текст:
Здравейте,

от вече 1 година имам проблеми със стомаха - основните причини са стрес, лечения с антибиотици и имах период от 1 седмица, в която пиех доста алкохол.
Официално се води, че имам синдрома на раздразненото дебело черво и съм си правил тест за непоносимост към храни, като избягвам тези, които не мога да ям.
Допълнително редовно пия пробиотици.

Проблемът е че въпреки всички усилия, ако изям само една салата с маруля следващите 2 дена ще имам сериозни проблеми и според мен това вече не е нормално.

Мен марулята ми докарва коремни мъки, и повечето зелений също. Явно и за теб е неподходяща храна.

# 269
  • Sofia
Наскоро четох статия от някакъв японски учен,според който не трябвало да се ядат пресни зеленчуци/салати/,особено вечер,това водело до проблеми със стомах и черва.Трябвало да се мине за кратко някаква термична обработка-задушаване или бързо пържене Thinking

Общи условия

Активация на акаунт