Фини дами станахме щом с Дюкан се запознахме - 155

• 26 301
  • 445
  •   1
Отговори
# 210
Добра нощ или добро утро-въпрос на гледна точка;)))
Благодаря на всички за милите думи   bouquetА иначе...зарязвайте Трифон и хващайте Валентин за врата ,а после ...после кой както си знае  EmbarassedПозволени са всякакви комбинации  Crazy
Целувки,радост и много обич за всички ви Heart Eyes

# 211
  • София :(
   Добро утро Hug

и

и нека всеки ден е изпълнен с любов

А за подправка на любовта

за недиетуващите ни половинки  smile3503

Моят кантар отново ме зарадва, смее ли да не го направи в такъв ден  hahaha
Красив, щастлив, усмихнат, приказен ден ви пожелавам  Hug

# 212
  • Стара Загора
Добро утро!!!
Мименсита мерси за кафето ,точно от такава доза имам нужда сутрин.
Аз пак съм кукнала от 4 часа ,не знам какво ми става да не е от режима  newsm78
По един голям шут на всички задържащи .Честит празник на всички влюбени,Валета ,Валентиновци и Трифоновци.
Закуската е от мен.

# 213

ДОБРО УТРО.

Кафенце си имаме,закуската направена,а за мен какво остана?
   А сетих се.

ДИВА КОТКА Е ДУШАТА МИ

ДИВА котка е душата ми, 
        трудно й е някъде да спре
        и секунди ще са много - да остане,
        ако твоя поглед в друга тя съзре!

ДИВА котка е душата ми,
        носи любовта на диви светове;
        ще оставят траен,спомен скъпи,
        мойте нокти в твоето сърце.

ДИВА котка е душата ми,
        търси най-скалисти брегове.
        След живота на земята-
        все ми е едно къде ще спре!

Снежана  Стойнева
        Wine Glass

# 214
sanny3 какви сценаристи - на мен в училище едвам ми писаха 5 по литература. Добре, че с учителя играехме белот и му пускахме игри иначееее ... Е със същия този учител сега сме приятели.

Успах се, но се надявам вашите мъже да са оставили някой друг бурен за мен в цветарския магазин. Дали днес да не започна с една Гала закуска? Настърган морков с гола вода и шоколадова замечтана усмивка?

Весел ден и аз лично ще използвам всяка секунда освен за отслабване и за зареждане на любимия човек с положителни емоции   bouquet

# 215
  • при моите деца .....
Честит празник!
Много любов и верни приятели, с които да споделите чаша вино!

Аз ще пътувам и няма да съм на линия. Дано успея да ви изчета!
Хубав ден и весел празник - който си изберете!

# 216

Аз днес съм 60 кг.  Shocked. Снощи не съм спала отново, може и от това да е.

Ванеса Йо, купувам си маята за сирене от най-обикновен хранителен магазин  Simple Smile

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 08:02 от aynur

# 217
  • Варна
Добро утро!
Честит празник на всички!

Айнурче, внимавай да не изчезнеш с тези темпове... Hug

# 218
  • София
Добро утро на всички!  Hug
dj100, добре дошла и на теб! Hug Резултатът ти от първия месец е много добър, успех!  bouquet
Тини и половинка, Алекс Христова, честита месечинка  smile3525 И вашите резултати са супер!   bouquet
Алекс, нещо повече за този соев протеин и как сгъстява сосове? Защото момичетата обикновено си сгъстяват сосовете с царевично нишесте, а то е с доста повече въглехидрати и по-малко протеини. Аз не съм ползвала досега нито соев протеин, нито царевично нишесте.
За моите патила с кантара - днес си върнах плюса, да видим дали за седемте дни 4П 3ПЗ ще имам някакъв минус  Praynig
И понеже съм във втора фаза и не се предвижда вино (особено като знам как ми действа на свалянето  Crazy), мисля да се отдам изцяло на любовта  Joy Joy Joy режимна е, пък може и да посваля нещичко  Laughing

# 219
Добро утро на всички!
Честит празник дами и господа!Винаги бъдете опиянени от ЛЮБОВ txtloves newsm51
Аз искам да ви се похваля колко съм доволна от себе си днес започвам втора фаза с -0,500кг отколкото бях вчера и с -4см в бюста,-7см в талията,-4см и в ханша само че от началото newsm68 newsm44.Дано да ми е лека втората фаза.Желая ви на върховния празник и понеже алкохола е табу на всички много  love001

# 220
Добро утро!
Благодаря на всички ви за добрите думи вчера!
Явно всичката тази положителната енергия е стигнала до мен щом днес съм минус 800гр  Shocked Shocked !!! Това си е удар! Ей сега си пробвах една ризка от лятото, която тогава ми беше впита и почти се разкопчаваше, а сега ми беше някак отпусната  Wink
И сега разбира се не мога да не
честитя на всички влюбени в любимите или във виното  Laughing днешния празник! Обичайте и бъдете обичани!
Много  Hug Hug Hug от мен!

# 221
Честит празник на всички влюбени  Heart Eyes txtloves Heart Eyes
Честит имен ден и на именяците днес и на празнуващите трифон зарезан .....Hug Hug Hug
Леле колко празници днес 
Благодаря за кафенцето и закуската   bouquet

# 222
     Честит Св. Валентин прекрасни , бъдете влюбени в живота в хората около Вас , раздавайте любов за да получите !  txtloves Heart Eyes newsm76

Честит и Трифон зарезан и да не прегрешавате с вино , само с любов може !  Hug

vladiznaiko страхотно  Crazy

Хубав ден на ВСИЧКИ и либя ви от сърце  Heart Eyes Hug

# 223
Мили приятели (вече ви чувствам така,аз само с приятелите си пия кафето сутрин)  Heart Eyes  , честит СВЕТИ ВАЛЕНТИН ...

Обичайте се!

# 224
  • София
Честит празник на всички, кой каквото празнува  Hug
Бъдете здрави,  красиви и финни!

Имам заболяване на щитовидната жлеза от преди 5 години и от 2 години съм без лекарства, но когато започвах режима хормоните ми бяха в норма, а онзи ден след изследане ми показаха същите ниски стойности, както преди 5 години. Не казах на лекарката, че съм на диета. Въпроса ми е според вас възможно ли е да са се влошили от режима или си е рецидив на болестта?

Общи условия

Активация на акаунт