Фини дами станахме щом с Дюкан се запознахме - 155

• 26 293
  • 445
  •   1
Отговори
# 225
Едва ли можем ние да ти поставим диагнозата.. Говори с лекар, мисля че е най-добре.. а дори и ако се наложи- по-добре да спреш режима, отколкото да ти се задълбочи проблема..
Не вярвам храненето да влияе на жлезата, по-скоро стреса. Да не би през последните месеци да ти е по-натоварено ? Аз преди година и 6м. имах съмнения за хашимото(лекаря ми де)пих селен 6 месеца и на контролните изследвания се оказа че всичко ми е в нормите.. т.е. че все едно всичко е ОК и нямам проблем.Та .. говори с лекаря си  Peace

# 226
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Празнично ме изненада Кантарев.  Peace
И днес съм на ПЗ , но отбеляза след плюс и един голям минус.  Hug

Мирка , около март ако е на ред всичко ще ви преслушам кви ги вършите в басейна.  Wink

Смехоранка , трябвало е да кажеш на доктора за диетата.  Peace
Всички се борим с килата , но доктори не сме.  Hug

# 227
  • София
Благодаря ви, за бързите отговори, момичета!  Hug  Н
Не казах на докторката за диетата, защото щеше да се хване веднага за нея. Знаете, че както има много привърженици, има и много противници и за това реших да не казвам.
От както споделих за лошия резултат непрекъснато чувам: "Това ти е от диетата!", на мен не ми се вярва, защото чета, че добре действа при здравословни проблеми.  newsm78
В понеделник ще си призная, пък каквото ще да става. Simple Smile

# 228

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 09:50 от asia06

# 229
  • София
Здравейте!
Ето, че и при мен календарът отброи един месец! Благодаря на всички Вас, че на този ден мога да се порадвам, макар и на малка, но положителна промяна!  bouquet

Честит Свети Валентин на всички празнуващи!

# 230
  • Стара Загора
Смехорана и аз бих те посъветвала да говориш с ендокринолог ,но едва ли е от режима.
Аз също имах преди 10 години заболяване на жлезата и въпреки че моята лекарка ми направи изследване след години дали може пак да развия болестта (по някаква чужда програма) пак се консултирах с нея като започвах.Не искам да си спомням как тогава ми се разклати нервната система.

Аynur  Hug как си мила ?
Кри и аз така от няколко дни нямам - ,та и + се появява от време на време но като знам 4е ми наближава МЦ и не се тревожа.Няма къде да отидат ще паднат пустите кила както са дошли.
 Hug Hug Hugна всички ранобудни  момичета.

# 231
Добро утро и от мен! Слънчев и усмихнат празник ви пожелавам /кой какъвто празнува Wink/! Обичайте и бъдете обичани !
Една любима моя песен за вас,фини Дюканки и Дюканци  Wink
http://www.clip4e.com/play_joe_dassin_et_si_tu_nexistais_pas_prevod.htm
И аз викам, хайде да се "напием" от любов!
Гушки и целувки от мен и мноооого минуси Heart Eyes

# 232
Смехорана, кажи на лекаря, не се притеснявай. Аз също съм със заболяване на щитовидната жлеза от близо 15 години. Даже и аз мисля да отида на ендокринолог тия дни, ама кога ли  Blush

GoldenEyeful, честита ти месечинка  Hug

Сузи Heart Eyes, благодаря ти, бивам  Hug. Ритам те  nuts, ритам те  nuts, ритам  nuts. Утре да си с минус  smile3503
Кой каза, че снощи го боляло корем? Малкия ми син също беше с болки цяла нощ. Даже и в бърза помощ го водихме. При нас май се оказа хранителна грешка. Тази сутрин уж за сега е добре. Вирус да не би да има  newsm78

Марчелка  Heart Eyes, няма, нямааааа  Laughing. Утре гледай кВо става  Crazy. Май ми се струва че кантара нещо се е побъркал  Mr. Green Хайде и за теб ритник  nuts, пак ритник  nuts. Утре похвала за минус  Naughty

# 233
  • Бургас
Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан!Много обич и любов във вашите сърца и около вас!!!С много обич за вас!

# 234
ЗДРАВЕЙТЕ!
ЕТО МЕ И МЕН ,ДНЕС ИМАМ МЕСЕЧИНКА ЗА МЕСЕЦ СЪМ -4КГ СТРУВАМИ СЕ МАЛКО НО ПРОДЪЛЖАВАМ НАПРЕД,
ЗАПОЧНАХ ОТ 92КГ СЕГА СЪМ 88КГ,
СПАЗВАМ ТОЧНО РЕЖИМА НЯМАМ ПРЕГРЕШЕНИЯ

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ! newsm51 newsm51 newsm51

# 235
  • София
...

GoldenEyeful, честита ти месечинка  Hug

...

Айнур, Благодаря ти! Hug  bouquet Надявам се си по-добре и дано те забравят тези гадни болести!  bouquet Hug

# 236
  • София
Смехорана, такива неща не се крият от лекар  Whistling

До всички: Бързо пийте нещо режимно!!!!!!

До кърмачките: ей тука прочетете и към режима - най-добре след края на кърменето пристъпете! http://dukanskirecepti.wordpress.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%8A%D … 1%87%D0%BA%D0%B8/

До всички новодошли: добре дошли, а книгата прочетохте ли? И едно око тук хвърлете: http://dukanskirecepti.wordpress.com/

До прегрешилите: НЕДЕЙТЕ, БРЕ! ДА НЕ ПИТАТЕ ПОСЛЕ: АМА ЗАЩО ЗАДЪРЖАМ!

МОЛЯ НОВОДОШЛИТЕ ДА ПОПРЕНЕБРЕГНАТ В НАЧАЛОТО - ДОКАТО СЕ ОРИЕНТИРАТ ДОБРЕ В РЕЖИМА - РЕЦЕПТИТЕ В ТЕМАТА С РЕЦЕПТИ - ТАМ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА РЕДАКЦИЯ Е ОГРАНИЧЕНА И "ЧИСТОТАТА" НА РЕЦЕПТАТА ЗАВИСИ ОТ СЪЗНАТЕЛНОСТТА И ГРАМОТНОСТТА НА АВТОРА. РЕДАКТИРАНИ И РЕЖИМНИ РЕЦЕПТИТЕ СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ ТУК: http://dukanskirecepti.wordpress.com

# 237
GoldenEyeful, ЛУСИЯ, честити месечинки!
Скоро да си стигнете целта и да сте много усмихнати!
    Hug Hug Hug   bouquet   bouquet   bouquet

# 238
               Честит празник на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
                Благодаря за доброто посрещане на shushy80, sanny17, baci, krikri и всички останали.
                До всички от Бургас искам да съобщя, че на маг.Европа има и заешко месо/отдавна не бях виждала/ да разнообразим менюто.  chef
                На всички пожелавам хубав ден и много минусчета.  bouquet  bouquet  bouquet

# 239
  • В сърцето на любимите мъже!
Така-а-а-а, да се отчета и аз...

Честито на месечинките! Как бързо минава времето, а? Аз днес правя 6 месеца с Дюкан. За разлика от повечето тук, за тези 6 месеца, аз свалих само 17 кила. Но всъщност, свалих ЦЕЛИ 16 кила и се промених изцяло - сега съм красива, почти нормална жена и самочувствието ми е на друго ниво.

На задържащите ще кажа, че след задържане от 2 месеца, забележете месеца, не седмици, не дни, а цели два месеца, днес кантарът ме зарадва с минус от цели 2 кила, ей така, хоп, с две кила надолу. Така, че момичета, бъдете уверени, че, ако гледате към целта, тя ще дойде!

Честит празник на влюбените! Много щастие и любов! Hug

Общи условия

Активация на акаунт