Фини дами станахме щом с Дюкан се запознахме - 155

• 26 290
  • 445
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро!

Честит празник, на който каквото празнува  Grinning .

Отново ме боли стомаха, не мога да разбера от какво, може и вирус да е. Ще го боря с мента...
Не съм се мерила, днес ми е първи ден П. Трябва да измисля какво да готвя..

# 241
  • София
Викито, благодаря и на теб! Hug
Игибери, Честита и на теб!  bouquet Hug Много винуси да има, пък макар и бавно да идват! Peace
Признавам си без бой, онзи ден прегреших с едно парче пица от интегрално тесто, но поне не качвам, ами задържам. Embarassed Whistling
Лусия, Честита Месечинка!   bouquet
Болничките да се оправят, че и аз тук крепя едва голямата ми дъщеря от ангина.... Praynig

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 14:33 от GoldenEyeful

# 242
Здравейте,хайде и аз в новата тема,а и да не забравя-честит празник на всички/без значение кой какво празнува/.Бих искала да ви помоля за съвет-аз спазвах 5 дни ударния период на режима,свалих първите 2 дена-2,3 кг.,а през следващите 3 дни само 0.400 гр.,но днес -6 ден се чудя с кой смесн етап да продълажа,5дниПЗ или 5д.нормално хранене и 2 дни протеини,като искам да сваля още 3 кг.Установих,че резултата при мен се появи само през първите 2 дена и затова се чудя за етапа,но ако мина 5 д.на нормално хранене дали ще върна килата,а и после как да мина на 3 етап-ох,стана объркано,но моля ви помогнете да реша-5д.нор.хранене и 2 д.протеини през които ще свалям предполагам,но дали ще кача през първите 5 д. newsm78

# 243
Здравейте,сладури! Hug Hug Hug

Честит празник,много любов да има в живота ви!

# 244
ЛУСИЯ, честита месечинка  Hug

Иги, радвам се че си сред нас отново  Hug. Честита ти месечинка   bouquet

slava80, мини на ПЗ, че сега минеш ли на нормално хранене, килограмите ще ти се възвърнат отново, пък и горница. Като свалиш и другите 3 кг. тогава започваш трета фаза. Там вече за свален кг. -10 дни трета фаза. Примерно си свалила 6 кг., после трябва да караш трета фаза 6х10 (60 дни). Дано си ме разбрала. Ако не, прочети първа страница, там всичко е обяснено подробно  Peace

# 245
А защо в книгата го дават и този вариант-5дни нормално и 2 дни протеини за смесен етап

# 246
Дай да видим къде го дават така  Simple Smile. Аз не съм го срещала

# 247
Айнурче,така пише в книгата наистина,но според мен е преводна  грешка,не виждам какъв резултат би моглада даде тази комбинация,би трябвало да е 5ПЗ /2П.Намира се на стр.91 в книгата,и доста си противоречисизречението преди това,затова си мисля,че е от превода.

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 11:50 от Nyala

# 248
В книгата на Дюкан стр.91-пише така-вариант на 2/7 е 2/0,тоест два дни чисти протеини седмично и пет дни нормално хранене,но без прекаляване.Този режим и този ритъм подхождат най-добре на жени с целулит,които често са слаби в горната част на тялото-бюст,лице,и са много закръглени в ханша и бедрата.Ритъмът 2/0 щади горната част на тялото.                             Аз не съм много закръглена,но и съм слаба в горната част,повечето ми кила са в долната част,а също така имам коремче и паласки...та затова се чудя дали ще се върнат свалените до тук кила,а иначе ми е ясно че през протеиновите дни ще свалям-там ми е силата

# 249
slava80, извинявам се, но това наистина не бях го видяла. Книгата ми е в електронен вариант. Незнам какво да те посъветвам, значи си прецени сама  Hug. Можеш да експериментираш  Grinning и после да споделиш  Wink

# 250
Някой няма ли книгата в оригинал на френски,за да се изясни този въпрос,защото не за пръв път изниква въпроса?

Lucie,ти нали беше официален преводач на Дюканската банда?

Вижте как е казано,след изброяване на 5/5 и 1/1,следва:
-Има и трео решение за неголямо наднормено тегло-ритъмът 2/7-два дни чисти протеини,седем дни протеини съчетани със зеленчуци.
-Вариант 2/7 е 2/0....и нататък Слава го е цитирала по-горе

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 11:59 от Nyala

# 251
Бих искала да направя експеримент,но ме е страх да не върна свалените кила и да трябва да почвам отначало-затова и помолих за съвет,а и това за преводна грешка не съм се сетила дали е възможно

# 252
  • София
Здравейте всички!  Hug
Честит празник, празнуващи и влюбени! Бъдете все така! Hug  bouquet
slava80  bouquet аз не бих минала на нормално хранене сега, бих направила ПЗ с повече зеленуци. Какво ти пречи да направиш голяма порция салата и някаква риба, или месо със зеле и салата, зеленчукова супа или всичко, което поискаш... само без картофи, ориз, хлябове, мазнини и сладки. Всичко друго ще е добре, виж как ще се почувстваш, направи първо 2-3 дни, виж как се движи теглото и после прецени. Но не се връщай към нормално хранене, защото ще качиш веднага смъкнатото. Така бих направила аз на твое място Hug А, и още нещо...аз не мисля че 2/7 = 2/0! За мен 2/7 е много пъти по-добре от 2/0. За мен...  Sunglasses
За мен обаче - нищо ново, с което да се похваля. Пак си стоя на килцата, спазвам си режима, ходя по интервюта и май след някой ден ще се похваля, че съм си намерила работата, която търся.
Пожелавам на всички много хубав ден, празник, много любов и хубави емоции!  bouquet Hug

# 253
  • По-близо до звездите
Аз съм със същата структура - до кръста и от коленете надолу слаба, а от талията до коленете имам натрупване и целулит след раждането.
От известно време размишлявам върху този вариант 2/0, но ми се струва, че той би дал по-големи преимущества на "прасето в нас", особено, ако не можем да се владеем и все кривваме от правия път.
Има и нещо друго. Дюкан коментира комбинацията на локална терапия върху засегнатите от целулит части + режима 2/0, което дава добри резултати.
 Аз преди съм пробвала да се справя само с ограничаване на количеството "вредни" храни + антицелулитни процедури и упорито мазане с антицелулитни продкти (за което още си спомням с яд заради огромната сума, която ми струва - по-добре за Дюкански храни да я бях дала  #Cussing out ). Резултатът беше леко намаляване на обиколките - направо не струва да се отбележи и един - два килограма само надолу, които, след дългото празнично хапване, вече бяха удавени и допълнени от още два  smile3518 smile3516
 Сега, след петте ударни дни, минах на режим 3/7. През ударния период свалих три килограма, в смесения съм с още 1,200 кг минус. Но мисля да практикувам 4П/3 ПЗ, защото имам желание за още по-добри резултати до пролетта.
 Режим 2/0 е подходящ за хора (това е мое мнение), които имат да борят малко килограми - това, ако не се лъжа, казва и Дюкан, когато препоръчва режима 2/7 и после 2/0, а също така и с малки натрупвания на целулит.
Лично аз предпочитам да карам по стандартната процедура на режима, докато не видя трайно сваляне на излишните тлъстини.
P.S. Извинявам се за дългия постинг, но понеже много пъти вече се коментира този въпрос, а аз съм една от интересуващите се от него, реших да споделя опитност в тази насока.

# 254
Здравейте ,момичета и момчета! Hug
Голям проблем имам.Не мога и не мога да ходя до тоалетна.Ям трици ,пия вода,спазвам си режима стриктно  и не става.И почвам да качам от цялата работа. #Crazy Cry Cry #CrazyКакво да правя?Вече ми е тежко и ме боли корема. Sad

Общи условия

Активация на акаунт