Фини дами станахме щом с Дюкан се запознахме - 155

• 26 285
  • 445
  •   1
Отговори
# 255
здравейте,мацки!! Hug
Честит Св.Валентин и Трифон Зарезан!!
Честито на всички,които имат месечинки!! smile3525 smile3525 smile3525
Ритници яки за тези,които нямат минус!! ritnik ritnik ritnik
Относно тоалетната какво открих-ако вечер хапна 1 парченце-съвсем малко от тричавото кексче,а сутрин 1 чаша топла вода плюс триците с кисело мляко плюс още една чаша вода -нямам никакви проблеми!!Е вярно,че триците идват може би 4 суп.лъжици,но мисля че 00 е по важна!! smile3533
Владизнайко-пробвай се в публицистичния жанр!!Определено имаш талант!! smile3501 smile3501
Весел,усмихнат и отслабващ ден!! Hug

# 256
  • Варна
Привет, честито и честито  Heart Eyes

Лекичък отчет от мен, в потвърждение на всички възможни теории, които сме нищили тук.

За два протеинови дни + *екс снощи + 1 час кънки тази сутрин - минус 1,5 кило наведнъж. Якоооооооооо
Забравило го бях това чувство!!!  hahaha

Възможно е да работи схема с два протеинови дни, ако в петте останали се държиш разумно.

# 257
 Здравейте искам да поздравя всички с тези хубави празници, най - хубавото нещо на този свят е да обичаш, а най - голямата награда да бъдеш обичан, така че пожалавам ви да раздавате и да получавате любов в гооооолеми дози и всеки ден  Hug  Hug  Hug и тъй като сме режимни  Naughty нека ни опияняват само целувките на любимия  kiss
Krikri и аз не съм го пробвала още мисля довечера да направя опит, според мен е нещо като соево сухо мляко (пила съм соеви напитки и преди а те са доста гъсти), но не ми се нрави царевичното нишесте, като ще е гарга да е рошава  Rolling Eyes
На всички много много  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug и един страхотен ден !

# 258
Здравейте ,момичета и момчета! Hug
Голям проблем имам.Не мога и не мога да ходя до тоалетна.Ям трици ,пия вода,спазвам си режима стриктно  и не става.И почвам да качам от цялата работа. #Crazy Cry Cry #CrazyКакво да правя?Вече ми е тежко и ме боли корема. Sad

Аз си решавам проблемите с 00 с чай от Зърнастец от време на време, когато е по-напечено.
Иначе при мен има напредък -вече съм 89 кг. Не мога да повярвам след толкова време задържане.
 newsm44  261uu

Лек и усмихнат ден на всички.

# 259
  • София
Честит празник на всички, които празнуват  bouquet
Любов, любов и пак любов ви желая Hug

# 260
tonnny_bg има един чай от ''сенна'' - майчин лист   вечер по една чашка от него и на другия ден си ОК  Hug

Момичета, аз имам следното питане - след като са ни забранени плодовете нали може да пием ПЛОДОВ чай - обикновен на пакетчета  newsm78  , че аз от месец се наливам предино с плодови чайчета

# 261
  • Благоевград
Първо да пожелая честит празник на всички влюбени момичета и момчета, да се наслаждавате на любов и свалени килца!!!   bouquet

После, ще помоля за мнение - след първите 5 дни свалих 2.5 кг (имам да свалям 8-9 кг). През следващите дни обаче 5 ПЗ, качих 1 кг обратно - не съм нарушавала, внимавам за въглехидратите в зеленчуците, но какво се получи не знам?
Често ли се наблюдава това и как да го коригирам? Благодаря предварително!

# 262
Относно режим 2/7 и 2/0.

От френската книга: Une variante du 2/7 est le 2/0, soit deux jours de protéines pures par semaine et cinq jours ordinaires, sans régime particulier, mais sans excès particulier. (Преписвам го, ако има и други френско-говорящи, да погледнат и те.)

Дума по дума преведено: Вариант на 2/7 е 2/0, т.е. два дни на чисти протеини седмично и пет обикновени/нормални дни, без особена диета, но без особени крайности/прекаляване.

И като си гледам българския превод, същото си е... Но и след мои размисли, смятам, че за хората с по 2-3-5 кг за сваляне, по добре 3-4 дни 1ва фаза, после редуване на 2 П и 5 (за по-лесно броене) или 7 ПЗ до достигане на желаното тегло и после 3та фаза...

Честито на всички с месечинки, намаления, и лични празници!   bouquet
И на всички пожелавам много любов, повече разбирателство и хиляди усмивки!   bouquet  bouquet  bouquet

# 263
vladiznaiko, заслужаваше си чакането  Hug Благодарско, че си спази обещанието и направи всички ни свидетели на това велико творение и на таланта си  Hug Копнах си го и ще му се радвам отвреме навреме.

Мили дами и господа  Hug

ЧЕСТИТ СВ. ВАЛЕНТИН И ТРИФОН ЗАРЕЗАН!!!

Обичайте и бъдете обичани!

В Бургас заваля сняг. Луда работа. Аз бях решила, че сме приключили със снега за тази зима Mr. Green Ама той май не е на моето мнение... Омръзна ми тоЗ студ, искам ЛЯТООО Cry

Хубав ден на всички Hug Цун  Grinning

# 264
Здравейте  Simple Smile
Аз ви чета отдавна, но не съм писала. Доста от хора питат за този режим 2/0, та реших да се включа. На режима съм от 16.01. Карах 5 дни П и после редувам 2П и 5ПЗ. При мен тази схема работи много добре засега. Свалих 8 кг.(3 кг. за първите 5 дни). Имам да свалям още 6 и мисля,че ще се справя. Освен това при мен, ако съм повече от два дни само на П и започва да ми става лошо. Според мен всичко е много индивидуално и всеки трябва да прецени това което работи при него. Пожелавам успех на всички!

# 265
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug Днес съм 89.5 килограма Rolling Eyes Искам да ВИ Честитя денят на Влюбените - ако изпитвате това Чувство - знайте, че СТЕ Щастливци reverance

# 266
tonnny_bg , опитай със зелен чай (купи си насипен, най-добре) - хем ободрява, хем помага за перисталтиката. Или сена, разбира се.
Също в ПЗ дните сутрин на гладно можеш да пийваш една чаша доматен сок (от домати, ти си го правиш).

# 267
 HugЧестит двоен празник на всички   bouquet  bouquet  bouquet

Hug  krikri и  dorchester  Hug

# 268
Здравейте!!!
Честит двоен празник  cheers Two Hearts!!!

tonnny_bg има един чай от ''сенна'' - майчин лист   вечер по една чашка от него и на другия ден си ОК  Hug

Момичета, аз имам следното питане - след като са ни забранени плодовете нали може да пием ПЛОДОВ чай - обикновен на пакетчета  newsm78  , че аз от месец се наливам предино с плодови чайчета

Това е ужасно вреден навик със "сенна", защото този чай действа на флората на червата, те изтъняват и това води до перитонит.Веднъж годишно не е проблем, но редовно е абсурд!

Може плодови чайове - те са само с аромат на плодове...

Да ви кажа какво е написано за триците:
"...§ През ударната фаза-кратка, но резултатна и мотивираща - е добре да се вземат по една супена лъжица трици дневно.

§ През втората фаза - една - две супени лъжици на ден в зависимост от броя на килограмите, от които искате да се отървете.

§ През трета и четвърта фаза - Задължително по три супени лъжици трици на ден.

Триците можете да консумирате под всякаква форма - с вода или прясно мляко, на палачинка или поръсени на салата, на тесто за пица или тесто за хляб(по нашему кекс).

Смятам, че човек е отслабнал успешно, ако и само, ако не е напълнял отново след пет години.Придобитото с тежка борба тегло обикновено е нестабилно и застрашено, ако причините, довели до тази борба, не са били отстранени.
Теглото на окончателната стабилизация винаги ще си остане изкуствено тегло, склонно да се колебае дори повече от нормалното тегло.
Ако тези колебания са незначителни, те не трябва да ви безпокоят.Става дума за нормално дишане на тялото ви..."

Никъде не пише да се ядат сутрин и на гладно, както пропагандираме ние тук, напротив, дори на диабетиците препоръчва 1 л.сутрин, 2 на обяд и 2 вечерта...
До колкото схващам, те трябва да се приемат с храната, за да влязат във взаимодействие с нея.
Вчера си направих зелен фасул, сложих 3 с.л. трици вътре и стана хем по-гъстичко, хем с храната ги изядох - вярно, за 2 дни имах и за това си направих и по малко кекс за през деня.

Препоръчвам горещо да се прочете книгата за триците - Дюкан не става за писател(определено), но е написал много простички и вярни истини, които не е зле да си припомним!
Хубав ден от мен и наздраве с чаша червено вино(писах с чаша, а на кой с какво ще е пълна...да си прави сметка Wink)
 Връщам се да чета, че май е било доста интересно...

# 269
              ЗДРАВЕЙТЕ СЛАДКИ МУЦУНКИ, ВКЛЮЧВАМ СЕ САМО ЗА ДА ВИ КАЖА:

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВЛЮБЕНИТЕ - ОБИЧАЙТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ - ЛЮБОВТА ЩЕ СПАСИ СВЕТА

Честити месечинки на: Тини 7 и половинка, Алекс Христова, Лусия и Игебери - браво момичета и нови успехи. Пожелавам Ви весел празник, да зарежете - без да се нарежете и умната!
                Владизнайко - супер си!

ФИЛЮДКИ

Общи условия

Активация на акаунт