Варна @-;-

• 17 986
  • 317
  •   1
Отговори
# 240
Честит празник на малките рожденници на Михайлова и Baby_doll и от нас, много усмивки и да слушкат мама и тати newsm59  bigdance2 Tada  Gift Gift  party023

# 241
 newsm51 Two Hearts newsm59
да са живи и здрави рожденниците !!!
много да слушкат мамите и татковците си!!  bouquet

# 242
  • Варна
Честито на рождениците   bouquet

мацки ние ще ходим до София, за окото на Лора, стискайте палци времето да ни позволи, и да могат да помогнат на детенце, че се изтормози вече, и аз покрай нея. искам вече да може да ме погледне с две очички без да си криви главата Cry

# 243
Верджи Praynig

Коя е датата на заформянето на купона?
Ако е във Флоренца (не съм ходила) куверт ще има ли?
Ако е в друго кръчме-пак: ще има ли?

Не се сдухвайте от времето-хубаво настроение.  Hug

за сега е Флоренца на 8 март,без куверт Peace

# 244
  • морето и сините вълни :)
Цитат
Ани, кво купихте за сватбата - глей ква съм клюкарка само, а

Ако ти кажа че все още нищо,..нали няма да ми се смееш много hahaha hahaha
Няма кога да отидем да купим..моя се прибира в 8 от работа и  те вече  затворили магазините
Добрече сватбата е вечерна та утре в последния момент ще  купим Peace

Относно подаръка за сега мисля за един красив САТЕНЕН спален комплект Peace
за  любовни вечери Heart Eyes Heart Eyes

Просто мисля че това е много красив подарък който  винаги ще е от полза..особенно ако е сатенче Heart Eyes Heart Eyes

# 245
ауу,ужас ще им се събира в задника този сатенен чаршаф Laughing

# 246
Незнам дали си купувала сатен скоро,ама има сатен и сатен..демек различни и повечето който ги продават долния чаршаф е с ластик.Само да та светна по въпроса  bouquet

# 247
  • Варна
Ани, много хубава идея, мисля че никога не е излишно Simple Smile
Virginiti, не съм в течение какво има на оченцето на Лори, но стискам палци нещата да се развият добре  Praynig

# 248
Незнам дали си купувала сатен скоро,ама има сатен и сатен..демек различни и повечето който ги продават долния чаршаф е с ластик.Само да та светна по въпроса  bouquet

Joy

абе жена ти спала ли си на сатен,аз лично не мога ooooh!

# 249
Абе Вале-с изречението  "има сатен и сатен"исках да ти кажа че съм се ориентирала към ПАМУЧЕН сатен.А не чист лигав сатен...
За това ти казах че има  сатен и сатен..демек различни съчетани с други материи Peace

Аз спя по корем тъй че на мен лично няма как да ми влезе у гъзо Joy Joy Joy

# 250
Абе Вале-с изречението  "има сатен и сатен"исках да ти кажа че съм се ориентирала към ПАМУЧЕН сатен.А не чист лигав сатен...
За това ти казах че има  сатен и сатен..демек различни съчетани с други материи Peace

Аз спя по корем тъй че на мен лично няма как да ми влезе у гъзо Joy Joy Joy

ама и аз толкова чета ooooh!

понеже готвя  chef това много рядко се случва в нашия дом Mr. Green ама то това скапаното време какво друго да правя Tired

# 251
  • Варна
аз да се направя на щъркел  Mr. Green
днес в 2 часа на обяд,  Мая е родила един ГОЛЯЯЯЯЯМ юнак! 4,200 кг
от вълнение забравих да я питам колко е висок и как се казва  Embarassed утре сме на свиждане  Heart Eyes да са живи и здрави !

# 252
  • Варна
Честито на малките рожденници днес- да имат едно щастливо детсто изпълнено с много емоции!  Hug
Честито бебе на Мая да и е жив и здрав малкия юнак   bouquet
Верджи стискам палци за Лора  Praynig
Добре дошли на новите мами  Hug
Егати гадното време, думи нямам  ooooh! аз от вчера съм с подготвителни контаркции. Много ме болят ребрата, реве ми се вече, ама то бива бива блъскане в тях  Shocked  но ще търпя,още малко поне
Лека вечер на всички  Hug

# 253
Здравейте и от мен ...пиша ви от ЛУДНИЦАТА  Crazy Crazy Crazy
Днес ставам-навън потоп--терасата пълна с вода/дограмата протекла/, пускам компа НЯМА НЕТ/ве4е изкрейзвам/....зверо се събужда с РЕВ и цял ден не спира /никнат ни ПАК зъби/... Crazy Crazy Crazy #Crazy #Crazy #Crazy почвам да готвя..свършва газта #Cussing out Sick...мъжо се връща изкарвам си го на него/сега е сърдит/...играе с малкия и се надпреварват кой по-силно крещи...в момента пиша а зверо се пъха отгоре ми име дърпа за крачола и мирише на  Mr. Green Mr. Green Mr. GreenЦял ден не съм си подала носа навън и ве4е изкуках. smile3515 smile3515
На това какво му казвате

Кво стана с купона??

# 254
Днес четох един роман на Лий Чайлд, чието заглавие би подхождало на ситуацията - Лош късмет и неприятности
Дано утре да ти е по-свеж ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт